MiaLouise

Sträva alltid efter att vara den bästa versionen av dig själv.

Mmmumma.

Kategori: Min vardag

Ikväll är jag trött. Riktigt trött! Direkt efter att jag slutat på posten vid 22.15 bar det av hemåt för att dyka ner i soffan med oboy, ringa Carro för att planera morgondagen lite snabbt, datorn i knät för att kolla Blocket & Ikea och sen även hinna  gosa till det med Pax lite :) Lyssnat en hel del på lugn musik också. Riktigt skönt ibland, att bara låta öronen koppla av lite och få njuta :) Texten jag kopierat in nertill är från Bob Dylan's "Just like a woman" och den har jag lyssnat på en massa gånger på bara dryga 1,5 timma, och det lär nog bli ett par gånger till innan sängen ropar på mig. "Någon gång måste du bli själv" med Säkert och några låtar med Jack Johnson har även de varit favoriter under timmen.
Funderar skarpt på att göra en avstickare och låta Pax sova i sängen hos mig i natt, för att hålla mig sällskap. Jag tycker bäst om att sova två, så att säga! :)
Imorn ska jag flytta. Heja :D


"Nobody feels any pain
Tonight as I stand inside the rain
Ev'rybody knows
That Baby's got new clothes
But lately I see her ribbons and her bows
Have fallen from her curls.
She takes just like a woman, yes, she does
She makes love just like a woman, yes, she does
And she aches just like a woman
But she breaks just like a little girl.

Queen Mary, she's my friend
Yes, I believe I'll go see her again
Nobody has to guess
That Baby can't be blessed
Till she sees finally that she's like all the rest
With her fog, her amphetamine and her pearls.
She takes just like a woman, yes, she does
She makes love just like a woman, yes, she does
And she aches just like a woman
But she breaks just like a little girl.

It was raining from the first
And I was dying there of thirst
So I came in here
And your long-time curse hurts
But what's worse
Is this pain in here
I can't stay in here
Ain't it clear that--

I just can't fit
Yes, I believe it's time for us to quit
When we meet again
Introduced as friends
Please don't let on that you knew me when
I was hungry and it was your world.
Ah, you fake just like a woman, yes, you do
You make love just like a woman, yes, you do
Then you ache just like a woman
But you break just like a little girl."

Godnatt kära läsare :)

 Jag har givetvis hunnit träffa min kära P1 idag också :) Vad skulle jag göra utan henne?

Ja, varför? (sensitive stuff)

Kategori: Min vardag

Två händer med tio fingrar att slingra ihop mina egna med.
En famn att krypa in i.
En lockande rygg som får mig att vilja svepa mina nyfikna fingertoppar över den.
Ett leende och skratt som ger mig väldigt mycket.
Två klart lysande stjärnor.
En personlighet.

Ibland tänker jag på mycket, men jag gillar det. That's me^^
Låt mig ge, låt mig ta.
(jag skulle kunna döda just nu, bara för att få ha någon här som pillar mig i håret lite)

PUST!

Kategori: Min vardag

Jag tycker inte om att städa. Inte alls! Speciellt inte nu när allt man har i skåp, garderober och på hyllor ska packas ner också. Jag är nog sämst på det där med att slå in glas och grejjer, så det inte ska gå sönder. LIte hux-flux och hoppas på att det går bra är nog mer min grej, tror jag :D (a)

Som en del redan säkert läst idag: Jag ångrar kram-fattigheten! Jäkla skit. Jag vill ju ha myskalas, för det tycker jag om :) Ett nytt tillfälle riiiiktigt snart vore ju sådär härligt och underbart bra! Så bra att jag skulle få världens fetaste leende i fejjan, typ.

Och. Jag vet att jag sagt att jag ska sluta klaga på mig själv, men idag gör jag ett undantag! : FAN vad jag börjar bli plöffsig :O Dags att ändra på, tror jag nog. Frågan är hur (A) Springa mer, förmodligen^^ Woohoo! Får försöka bli löpbandet innan träningarna kanske?
Fast, idag orkar jag inte. Helt slut i kroppen efter all städning och skit. Man tror inte att det ska vara så mycket som det är! Och ändå har jag saker kvar att göra sen efter att de gjort besiktningen! Jössesamalia... (lite svårt att förklara.. :P )
Well. Nu ska jag väl fortsätta med mitt, så att säga. Lite fönsterkarmar, element och dörrlister att torka av. Säger du att du är avundsjuk på mig vet jag att du ljuger! :P
(samtidigt kommer mina tummar hållas stenhårt och kroppen försöka styras i ett försök att tygla kram-behovet! Kommer bli en hård match, så får hoppas på det bästa :) )

/Mia - Grattis Pax, 5 år :)

ps. kommer tid, kommer vår. ds.



Jag saknar dig ikväll, och hör sen !

Min fantastiskt bra kusin skickade mig en länk innan, som räddade min torsdagkväll något. http://www.saltmannen.se/. Har suttit och kikat på denna i över en timma nu :) Kika in! Har ni inte alltför konstig humor lär ni få er ett gott skratt :)

Köket är nu färdigstädat. Imornbitti ska jag göra klart resten, vilket innebär fönsterkarm + dörrkarm i "rummet", eluttagen, elementen och sist toalett + handfat. Det måste ju ändå vara allra fräschast, anser jag :)
Får bli att gå upp vid nio, circus. Sen stress. Danke schön! :)

Helst av allt vill jag mysa ner mig med en bra människa nu, och få vara lycklig en liten stund. Det vore härligt!

Smakprov av saltmannen:

Riktiga texten var:

Teddybjörnen Fredriksson, hans nos den var av garn


Men jag sjöng:

Teddybjörnen Fredriksson, hans moster var afgan

haha, inte lätt !

Oäntligen, kan man kanske inte säga?

Kategori: Min vardag

Så är det i vilket fall. Även fast jag inte vill har jag börjat fatta. Inte riktigt som en blixt från klar himmel, men som dimma som sakta smyger sig på. Just så!
Hur det känns just nu? Förjävligt.

MEN. Finns alltid nåt positiv, och det är att min lön den här månaden var fetingstor om man jämför med var jag brukar få, så tack kära Posten :) Det uppskattas! Vet ni vad detta betyder? Jkpg med P1 - SNART - och en sväng till Ullared tillsammans med henne, Armi och Carro någon dag i mars :) Härligthärligt.

Blir ingen träning idag heller, för jag borde städa min lägenhet, men. Vem orkar sånt? Inte jag. Inte just idag, för det känns extra tungt nu,.
/Mia - det bästa med BFM-utbildningen är all fika det bjussas på!

ps. korten på bordet. ds.

Dagens korta

Kategori: Min vardag

Jobbet gick fort. Heja BFM-utbildning :)
Jag hann inte träna idag. Skit :/
Jag har packat ner lite mer saker från lägenheten. Gött!
Jag har fixat en som kan tapetsera åt mig på lördag :) Wiie!
Jag hatar känslan av uppgivenhet.
Imorn ska jag åka direkt till Hemmakväll efter jobbet vid halv fyra, och köpa gooodis :D
Ibland förstår man inte, och jag antar att det ska vara så...

Finns det något bra på tv, måntro?
/Mia.

ps. I don't know what I'm gonna do, but I'm so crazy about you. ds. (brist på fantasi? jotack.)

Dagens känsla: Jag är motiverad!

Kategori: Min vardag

Idag, efter träningen kände jag det: Jag har ett härligt sug av motivation inuti mig! :D Det känns jättehärligt. Jag är målinriktad både inför träning och framtidsplanerna vad det gäller att börja plugga på Ädelfors folkhögskola :D Wiie. Men framförallt: Träningen! Jag vill verkligen bli superfit nu inför sommaren, så nu de kommande månaderna ska jag ge järnet. Det får helt enkelt bli bättre kost och massa träning. Nu vill jag se riktiga resultat :) (försöka är alltid bra!)
Dags att börja lite mer med konditionsträningen. Jag har världens sämsta självdisciplin, men jag ska försöka peppa mig själv :) Är det nån som vill haka på? Alltid lättare att vara två, eller fler :) Och vad jag kommer ihåg så ska jag, Ida, Armi och Fia springa Vårruset i Jkpg den 12 maj? (A) wiie. Jag är taggad som fasen!

-------------------


Pappa kom, precis som planerat, imorse för att hjälpa till med lite grovstädning här i lägenheten :) Jag, låg då fortf. kvar i sängen och han fick tvinga upp mig och muta med de färska frallorna han köpt till frukost (A) Anledningen till att jag var så trött? Min "kära" hund Pax hade suttit precis HELA natten och stirrat på mig, sittandes på mattan vid sängen. Han vägrade äta sin mat på kvällen så hans mage kurrade till slåförbannelse, och trög som han är fattar han inte att han ska äta! Så, av nån riktigt korkad anledning, väljer han att istället sitta uppe hela natten för att psyka mig + smågnälla ! Jag var nära att slänga in honom i väggen för att han skulle tuppa av, kan jag säga. Gör han det igen så jäklar.
Pappa bjöd också, som planerat, på lunch på hotellet :) Muuums, vad gott det var! Mycket sallad också. Det är grejjer! :) (fast vi kände oss bara tvungna att slinka in på Thimons för varsin bulle också (A) )

Sen, vidare till posten för att sola med Armi igen :) (30 minuter för 20 spänn! Rena rama rånet) , och sist: Friskvårdshuset för spinning :) Blev lite besviken på att det inte var så mycket ös och lite sämre musik än vad det brukar, men träning var det iaf :)

Imorn är det första dagen på bfm-utbildningen. woohoo, vad spännande! Nästan så jag kissar ner mig,. (hrm?)
Ha det så superbra i Helsingfors, Armi :) NJUT! Vi ses nästa vecka igen :)
/Mia. - life is too short to play silly games.

ps. jag vill ha kvalitetstid med P1 snart :) .ds.

Många timmar

Kategori: Min vardag

Jag har nog spenderat tio timmar sittandes i min soffa idag :P Inte gjort nåt vettigt alls. Känns ganska skönt :D

Har nu i säkert tre-fyra timmar suttit och bara småskrattat eller asgarvat åt olika saker och ting. Nya Lotto-reklamen som går på tv, den med han som sjunger "Since you've been gone" inne på toaletten, får mig att skratta lika mycket varje gång :D Han klämmer ju i så jäkla duktigt!
Jag och Ivana hade ett litet snack innan, om stavning. Vi var först väldigt osäkra på hur man stavar till dyslexi, och är iofs fortfarande inte helt säkra på att det där är rätt heller. Varför har så svår stavning till just detta ord som faktiskt står för bl.a. skrivsvårigheter? :P Och Besservisser. Stavas det så? :O Ivana orkade inte till slut och sa: "Att jag skulle använda svåra ord är som att en fattig skulle gå på Nobelmiddag." Då bröt jag ihop för en stund (A) :D
Att jag sen dessutom varit inne på denna länk: http://www.youtube.com/watch?v=p32OC97aNqc&feature=related minst tio gånger gjorde inte allt mycket lättare. Nära det hände en olycka i soffan, ett tag!

Det var skönt att skratta lite iaf :)
Nu sitter jag här (fortfarande).Kollar på "På spaning med Bridget Jones" som går på tv och är sjukligt sugen på choklad! Kanske skulle hjälpa att dricka ett glas oboy? Vore gott^ :)

Imorn kommer pappa till mig! (förhoppningsvis). Sen blir det att sola igen med Armi, träna mage på gymmet och sen spinning till kvart över sju :) Kanoners!
/Mia. - Dröm vackert.

ps. jag längtar till den 17 augusti. ds.

Illamående.

Kategori: Min vardag

Och nej, det är faktiskt inte för att jag var ute på hotellet igår. Det är nåt annat. En betydligt värre känsla än bakfylla. Just nu känns allt omöjligt. Vart tog min positivitet vägen? Känns inte som att jag äger någon.
Skulle jag tänka efter lite skulle jag kunna le, och även då pga det jag faktiskt samtidigt mår illa av, men jag vet inte. Jag tror inte jag vågar riktigt. Jag skulle vilja det, men. Nej. Det är inget bra läge för det!
Det finns vissa saker här i livet som är värre än andra. Detta är en sån sak, och jag blir tokig. Galen. Frustrerad. Kluven. Arg. Ledsen. Oförstående. Och framförallt: Konstig. Förstår om det finns dem som inte känner igen mig nuförtiden.

Nåväl. Det är söndag idag. What to do? Det är framförallt denna veckodag man ska göra nåt med de nära och/eller kära. Jag skulle vilja jäsa ner mig i en skön soffa, dra över en filt, äta godis och bara vara Mia. Inga krav, ingen press. Bara vara och känna härliga känslor. Oh please?

/Mia. - vart tog du vägen igår? :/

ps. vissa dagar säger det bara pang, och man förstår allt. Ge mig en hög smäll, snälla! .ds

Fairground Attraction - "Perfect". Den spelas mkt nu, för på nåt konstigt sätt gör den mig glad. Den får mig att förstå och inse vissa saker.



Jag har några grejjer att berätta:

1. Jag är avundsjuk på vissa människor, och det rejält. Typ P1.
2. Jag skulle kunna stå ut i ett par månader,. Tanken gör mig lite tokig men samtidigt leende.
3. Jag missuppfattas väldigt ofta.
4. Är inne i en period just nu som gör att mina vänner förmodligen tycker att jag inte är mig lik. Jag ber om ursäkt.
5. Det var ett tag sen min mage sa nåt till mig nu.
6. Jag vill ha Guitar Hero-maraton snart igen :)
7. Om jag skulle vinna 1 miljon kronor skulle jag åka iväg till solen&stranden en snabbis innan jag skulle dra vidare till Skottland.
8. Jag tycker att pensionärerna i God Morgon Juice-reklamen är hur söta som helst.
9. Igår blev jag besviken på en kompis.
10. Även om jag egentligen borde vara arg och nere kan jag inte det särskilt länge. Räcker med en liten titt så blir jag glad igen.
11. Jag skulle kunna tänka mig att vara tvungen att åka in till sjukhuset just nu, bara för att få träffa P1 lite.
12. Hemmakväll är värda ett besök av mig.
13. Det är synd om min hund, och speciellt idag.
14. Om jag fick välja skulle jag vilja åka in till Jkpg ikväll, givetvis i bra sällskap, och se "Bedtime Stories".
15. Ens pupiller växer när man tittar på vissa människor.
16. Jag vill åka till Göteborg, städernas stad, snart. Hotell, varsin badrock, nybäddad säng, hotellfrukost, avslappning och lite roliga saker att hitta på. Do you feel me?

På lördag flyttar jag :)

Ett långt och vettigt samtal.

Kategori: Min vardag

Jotack :) Jag och min kära baldejt Crippe har nu haft ett nästan två timmar långt samtal om livet och alla dess upp- och nedgångar. Berättade för honom om mina tankar kring positivitet och negativitet, precis som jag sa till min kära vän Paulina Sköld i höstas: Du ska alltid, alltid, alltid se de positiva sakerna först för de väger alltid tyngst. Skit i att du har ett berg med disk i köket. Skit i att du inte hann träna. Du körde i ett prov - och? Du har idag fått krama en kompis, du har fått höra att en bra person tycker om dig och du har kanske fått kolla på favoritfilmen en extra gång, för den är ju så bra! De positiva sakerna är alltid fler, och de gör det så otroligt mycket enklare att sen ta tag i de mindre roliga sakerna. Uppskatta det positiva, och du kommer långt.

Men. Jag säger också att man aldrig ska bli nöjd. Man ska givetvis vara nöjd med det man har, men man kan aldrig bli tillräckligt nöjd för då slutar man uppskatta det man har och då går det inte bra. Bli aldrig tillräckligt nöjd med flickvännen - då tror hon inte att du uppskattar henne tillslut. Visa varje dag vart du står och vad du tycker. Bli inte nöjd med att hon står där, finns där och ställer upp. Visa det.

Jag har fått höra att jag är ganska klok, men jag vet inte. Äsch!^

/Mia. - Jag vill inte bli omhändertagen. Bara tänkt på...

Uträkning!

Kategori: Min vardag

Gick för skojjs skull in på en internetsida nyss för att kolla mitt BMI och min kropps fettprocent. Vet att såna här tester kanske inte är särskilt pålitliga, men samtidigt tror jag inte att de kan ha jättefel heller.
Hursomhelst. Mitt BMI är på tok för lågt och det visade sig att min fettprocent inte alls är så hög heller. Hm?

-------------

Nyss hemkommen från en riktig långpromenad tillsammans med Armi och P1. Vi hade hoppats på att få se en stor älg ute i skogen, men vi hade otur idag :P Vi kom iaf på att vi ev. ska åka pulka imorn och passa på innan snön försvinner :D Vore kuuul!
Mammas matlåda hon gjort till mig smakade delikat och om ett par timmar ska jag träffa Armi för några längder i bassängen på badhuset. Bubbla är givetvis också ett måste :) Wiie. Skönt!

Later! /Mia.

ps. Sagt det förr, och jag säger det igen: Jump! .ds.



Ändrade planer!
Imorn ska jag och Armi ta oss till posten för att sola - billiga och bra solarier :D. Sen en ev. träff med P1, handla på ÖB & Rusta med Pralin inför flytten (ni vet - diskborstar och dylikt :P ) och sist men inte minst: Hem till mig för fix, don och lite god dricka innan vi drar vidare ner på stan för att besöka Hedgren ett par timmar innan vi intar hotellet :)
Det kommer bli en tuff kväll för mig, men jag ska bannemig stå ut!

See ya, wouldn't wanna be ya,.

Bara en liten önskan.

Kategori: Min vardag

Jag vill ha december, 2008, igen ! Eller, iaf senare halvan...
Känner du någon som äger en tidsmaskin? Säg till mig isf :)

Och vissa andra stunder de senaste två månadera också, iofs.
Såna stunder man visste precis allt och kände att man hade svar
på vad som helst och visste vart allt var påväg, fastän man egentligen
inte gjorde det. Do you feel me?
De stunderna när leendet inte kunde förminskas och fötterna styrde
dit näsan pekade, så att säga. De stunderna är bra stunder.
Säger inte att det inte kommer fler, men jag vet inte hur mycket jag
ska hålla tummarna. Antagligen så mycket så att de vitnar och domnar
bort litegrann. Vi kan kalla det härlig känsla, bara för att få in nåt bra i
den här texten :)

JA. Jag deppar idag, men det gör man ibland. Så det så.
Gett upp? Nej. Jag är i samma läge som innan.


/Mia.

ps. Freddan läser min blogg :DD han tycker iaf om att jag skriver. Det är trevligt :) .ds.

Oj oj oj!

Kategori: Min vardag

I natt drömde jag igen. Jag var då den lyckligaste i världen och jag kunde känna känslan ordentligt, trots att det bara var en dröm. Det var härligt :)

Later.



Vad ska jag tro? Vad ska jag göra? Vet inte. Tror inte det finns nåt. Eller, jo. Hålla tummarna! Det har jag blivit riktigt bra på, så jag fortsätter lite till.
Ge mig mer.

Imorn är det fredag och jag ska nog inte göra något speciellt. Får se vart kvällen bär :) Skönt med ledighet!
/Mia.

Jag blir mentalgrön!

Kategori: Min vardag

Nog endast min kära postenkamrat Ivana som förstår vad jag menar, så säger det igen: Jag blir avundsjuk!
P1:s kväll kommer bli hur bra och underbar som helst (det tvivlar jag inte en sekund på). Jag vill också.
Och det de fyra ska göra i helgen blir jag också mentalgrön på.. Ååh :/ Vill vara med !

Det finns massa saker, som kommer från tre olika delar av kroppen, som jag skulle vilja skriva här. Nu, på en gång, med detsamma, - men jag ska inte. Bara för att.
/Mia.

ps. JUMP, ffs! ds.



Det är väldigt svårt att låta bli att längta efter och hoppas på något som man verkligen vill. Hur gör man? Det tär ganska mycket på krafterna, samtidigt som det är väldigt härligt vissa stunder,.. :)

Imorgon kommer Elin-Pelin till mig och käkar lunch. Innan dess har jag tänkt hinna med en del, så ska gå upp redan vid åtta är det planerat :O Jösses, vad bra det kan bli om jag verkligen tar mig i kragen och gör det :P
Time to go to bed !

/Mia. - Hur gör djur? Gissa bajset !

"Everyone wants to know they're not alone". En del av en text som jag känner mycket för,.

Att ge. Att ta. Att våga. Att vinna.

Kategori: Min vardag

Livet handlar mycket om det. För att man ska nå dit man vill, för att drömmarna ska slå in och för att man ska känna lycka. Som en vän sa, ungefär, en gång: "Jag vill inte vara den som ligger på dödsbädden och ångrar något jag inte eller aldrig gjorde." Det kanske är världens chans som finns mitt framför näsan på dig, det vet du inte. En chans som att kanske få det där arbetet du så länge velat ha, att träffa största idolen, en så enkel sak som att få en kram av bästa kompisen just den dagen eller betydligt, betydligt större och bra saker. Chansen finns. Ta den. Våga. Vinn.
Jag vill i alla fall inte missa dessa tillfällen.

-----------------------

Långdagen på posten gick oväntat bra :) Och som vanligt: Tack Ivana för att du förgyller stunderna på Posten! :D Långa diskussioner och skratt är det bästa för att få tiden att gå.

Friskvårdshuset bjöd idag upp till ett jobbigt och hårt Powerpump-pass som jag, P1 och Armi uppskattade väldans mycket :) Ytterligare lite vikter som lastades på på just benen, så idag var vi faktiskt dem som hade mest kg på stången :P Hurray ! Som vi sa: "Vi är biffarna i hörnet."
Efter träningen följde jag med P1 hem för gröt, mörk choklad och tv. Nog för att hon sov i lite mer än en timma, men jag kunde lätt roa mig med att titta på Animal Planet. Jag vill ha denna kanal! :D Efter hennes powernap kom pratet in på drömtydning, läskiga saker och framtidsplaner/drömmar. Tack kära vän att du tar dig tid till mig, trots att du har så mycket till skolan denna vecka! Du är guldvärd :) Tror inte någon förstår mig bättre än vad du gör!

Blev ingen titt på lägenheten idag, pga sjukdom, så ska dit på torsdag istället :) Har verkligen börjat längta till flytten nu, faktiskt. Har tagit fram flyttlådor och börjat packa lite smått. Längtar tills vi verkligen börjar inreda! :D Wiie. Kommer bli braaaa! Kom och hälsa på sen. Det är en order! Pralin. Heja oss! :)

Min gungstol är riktigt skön och har sakta men säkert börjat vagga mig mer och mer sömnig. Älskar denna stol! :)
Imorgon ska jag träffa P1 för lite handling på Kvantum och sen kommer päronen och lämnar Pax hos mig igen, eftersom han ju varit hos dem några dagar. Vilar dessutom kroppen imornkväll och följer istället med P1 på basket vid 18, och sen hoppas jag stenhårt på att få slänga mig i en skön soffa för film i otroligt bra sällskap.

/Mia. - Ditt leende...

ps. Jump. For my love. ds.

Utmattad.

Kategori: Min vardag

Andra gången för idag man är inne här och klottrar lite. Jahaja! :)

Pizzan var god. Tack för det. Spinningen var skön. Tack för det. Soffgruppen jag och Carro kollade på var bra. Tack för det. Jag är riktigt slut i både kropp och själ. Tack för det?

Sitter nu med datorn i knät och försöker tagga långdag på posten imorn. Tack och lov att Ivana jobbar till ett, iaf! Direkt efter blir det till att sticka hem och hämta träningskläder, åka till nya lägenheten och titta en sista gång och prata lite med dem som bor där nu, träna och sist en välförtjänt dusch. Kommer bli en lååång dag! :) Tycker jag förtjänar ett bra slut på den,. ( ? (A) )

Vad är det med mig?
/Mia.

ps. jag ler och ler och ler... ds.

Söndagnatt på posten.

Kategori: Min vardag

Det hela började på första kortrasten vid 19.00. Helt plötsligt vrålar Ivana ut: Vad är detta för reklam!? Då är det till, tydligen allas i lunchrummets förtjusning, ett par som hejvilt har sex på TV. Nej Ivana: Det var en film :P På svt visar de inte reklam! Två sekunder senare är det en kille som är hos läkaren pga problem i rumpan, rent ut sagt. Ivana tycker inte om det och påpekar att det var en väldigt sexistisk film, och när sedan en av tjejerna i filmen ska börja med bantningspiller utbrister hon: Ja, vad var det jag sa? (vad i helskotta har pillrena med sex att göra? Fråga henne,.)

Skratten fortsatte ute i sorteringen när jag knappt kan hålla kvar mig på stolen då jag av någon anledning börjar skratta otroligt häftigt åt Idol-bidraget för några år sedan då en tjej sjöng "Fittan sticker fram". Undrar hur mina föräldrar skulle reagerat om det var jag? :P Det brast sen helt fullständigt av den mest konstiga anledning: Det kom ett brev som någon med Parkinsons skrivit. Jag vet inte varför, men bara för att brevet var så oläsligt kunde jag inte sluta skratta. (?)
Och tydligen är det så att när jag säger: "Åh, jag vill ha barn!" så menar jag egentligen "Åh, jag vill ha pengar!" Ja, förlåt så hemskt. Det blev lite fel :D

För att fortsätta med helt fel kläckta kommentarer. Ivana skulle få ur sig lite av sin ilska, och använder då sig av det ynkliga ordet "Snopp". Jag, som tänkte låta lite präktig säger: "Man skall icke missbruka Herrens namn" :$ haha. Woops! Fel igen!

Egentligen inte sist, men antar att det får räcka för denna gång; Vi har precis satt oss på cyklarna för att dra oss hemåt. Mia: "Jag känner mig som barnen i Pippi Långstrump." Ivana: "Jag känner mig som barnen i Afrika". Mia: ??? (det är svinkallt ute, vi cyklar i snön. Vad diddlar hon om?) Ivana: "Halvdöende,."
Jag VET. Det är hur rått som helst, fördomsfullt och otroligt elakt men jag fick ännu en gång brista ut i skratt denna natt. Det kom så oväntat och spontant :D Kände då att magen var lite ur form efter 11,5 timmar på posten. Tack! :D

Det var lite av vad som händer på posten under söndagnätterna. Mer varken vill eller behöver ni höra :) Antar dock att inte särskilt många blev roade, men som sagt: Jag har haft en kanonrolig natt, och det är bra grejjer :)
Jag ska få mig lite sömn nu! Om 24 timmar börjar jag jobba igen. Mysko dygnsvändning det här!
/Mia. - Såna där insekter med vingar fladdrar runt i mig.

ps. smile smile smile! :) .ds.

Nu får det vara slut.

Kategori: Min vardag

Från och med nu ska jag inte klaga på mig själv, vad jag äter och min kropp. Ork!
Chip-o-hoj, så får det bli :)

----------------

Ikväll är det "Fredagen den trettonde" som gäller. Jag och Fia ska nog ta med oss en filt att gömma oss under :P
Imorn är det den 14 februari. Ingen speciell dag, tycker jag inte, men lite kärlek kan man ju alltid hoppas på^

Vi ligger i väntans tider.
/Mia.

ps. whisper, whisper. ds.

 Dela filt ikväll då? ;P höhö

00.00

Kategori: Min vardag

Kollade på klockan precis vid detta klockslag, och precis som man säger: Jag önskade mig något :) (precis som på 22.22 och 11.11, ni vet :P ) Sen är det väl så också att man inte ska berätta för någon vad man önskade sig, för då slår det inte in? Tror i vilket fall att relativt många av er som läser anar vad det var förnåt (A)

Förövrigt så sitter jag och kollar på tatueringar. Imorn blir det till att ringa och boka tid :) Är SÅ sugen på en ny nu, så jag känner att det är dags. Vad jag ska göra får ni se,. (eller. en del av er får bara se delar av den (A) ;)  ) Surprise! haha.

Jag måste sova.
Imorn är det dags för skräckisbio. Wiie :) (jag och Fia har bestämt att vi ska käka på MAX innan. Woohoo! :D )
Peace. /Mia

ps. kropp av stål. get it? ds.

Happy!

Kategori: Min vardag

Jag är på sprudlande bra humör idag, så är det någon som behöver lite: Säg till, så kan jag smittas lite :) Vet inte riktigt vad det beror på helt och hållet, men en solklar faktor är att det kittlas lite i min mage, och jag tycker om känslan :)
Jag har bara en enda sak jag önskar: Jag vill inte bara drömma om superhjältar,. (A) :P

Nu ska jag fixa krubb!
/Mia.

Matchen har börjat!

Kategori: Min vardag

Nu är det jag och proteinet mot min egen kropp :P Nog för att vi blev lite besvikna igår när det visade sig att den som packat våra varor lagt ner pulver med chokladsmak istället för jordgubb, men efter lite förfrågan runtomkring visade det sig att choklad tydligen skulle vara ganska gott så beslutet föll på att behålla det :P (och ja. Det var faktiskt helt ok :) )
Igår var det återigen Powerpump som gällde och attans vad bra det gick! Nästa vecka ska vi lasta på ännu mer vikter! :D woohoo. Ikväll är det dags för 30 min spinning + 30 min styrka. Love this!

Later!
/Mia. - happy ! :)

ps. i natt jag drömde något som, jag drömmer varje natt. jag drömde att du kom till mig, och tog mig i din famn. ds.

Come, it's time to pray for the weekendday

Kategori: Min vardag

Utmattad. Fullkomligt slutkörd. Som överkokt spaghetti.
Det finns många olika varianter att använda som beskrivning av mitt nuvarande tillstånd, men jag tror ni förstår :)
Fys med P1 + världens jobbigaste jäkla spinningpass man kan tänka sig = TRÖTTHET! Det var skönt att verkligen få en genomkörare :) Imorgon väntar långrunda/ännu ett fys&konditionspass med P1 och förhoppningsvis Armi också, innan det bär av till Friskvårdshuset igen för Powerpump :) Och vi håller tummarna stenhårt för att proteinet hinner komma fram tills imorn, så vi slipper vänta ända till onsdag ;) Postenkamrater: Se till att göra ert jobb :D

Dagens jobbiga: Efter fyspasset var det dags för mat. Kände mig helt plötsligt lika konstig som jag gjorde den gången jag svimmade i höstas. Musklerna vägrade lyda, gaffeln blev alltför tung att föra till munnen, det kittlades på något konstigt sätt i hela kroppen och illamåendet trängde sig på, helt ovälkommet. Låt mig va,..

--------------------

P1. Joker är ett så passande namn så du anar inte. Nu är det dock en period då själva masken inte stämmer, utan bara det med att spexa och lattja runt som gäller :P Och vet du vad? Jag trivs jättebra :)
Tack att du får mig att må bra! (torsdag? :) ) (paulinaskold.blogg.se)

Jag ska nu falla i sömn och inte vakna förrän min kropp känner att den är redo att göra det. Kära hjärna: Beslutet faller på dig.
Tack för ordet! /Mia.

ps. något att vara stolt över och något att skryta om. jotack :) .ds.

 Av någon anledning saknar jag den här jycken idag,. :)

Ibland har man lite flyt, helt enkelt.

Kategori: Min vardag

Jag känner verkligen att jag har medvind. Det är precis som att någon står och blåser mig i ryggen för att sakta men säkert få mig framåt, och jag gillar det. Jag känner mig bättre och jag framförallt mår bättre av detta. Alla behöver vi hjälp på vägen, i olika volymer och former. Vad ska jag säga? Jag ler! :) Ni som känner mig vet att jag tycker om det,.

Lördagkvällen. Vad säger man? Galet bra :) Jag trivs tillsammans med tjejerna och jag trivs när jag får vara med dig.. :) Wiie.

------------------------

Pga tiden antar jag att ni förstår att jag varit och jobbat. Riktigt långpass från 18.00-05.30. Trodde faktiskt att jag skulle dö ett tag när det kom post överalltifrån, men det klarade sig :) Var ansvarig i lådcentralen idag, vilket var första gången, och det är där man ser till att posten kommer ut i tid och ser till att trucksnubbarna kan köra ut posten till lastbilarna i tid. Ansvar ansvar! Det var kul, iaf. Svettigt vissa stunder, men skönt att få göra något annat än att bara stå i facket en hel natt :)
Om sex timmar ringer P1 och väcker mig så jag kan gå upp och göra någon nytta innan jag ska till henne för att umgås och samtidigt hämta hem Pax. Jag håller tummarna stenhårt för en fika på Thimons :D
Vi ska sen vara hurtiga och gå på gymmet innan spinningen börjar. Nya proteinet beställdes idag, så träningen är i full gång! I like it :D

Nog.! Nu ska jag somna till något dåligt tv-program.
På fredag är det "Fredagen den trettonde" på bio som gäller. Jag kommer skutta ur stolen och rätt i min kära grannes/sällskaps knä av rädsla ett antal gånger^ ;P Iofs är det nog inte jag som är den fega och rädda av oss, men iaf. Jag kan nog göra det bara för sakens skull (A)
Kram och Godnatt /Mia. - Vill göra några glädjeskutt.

ps. It wasn't just a kiss. It was a feeling. - Du sa det. ds.

,..

Kategori: Min vardag

You know that I would know,
if only I could.

---------------

Wiie, det är äntligen helg :) Att vara på jobbet ynka fyra timmar idag gick som en dans, och nu kan vi väl påstå att vi nästintill kan allt om posten :P Slö vecka, jotack^
Helgen vill jag nu ta vara på ordentligt och umgås med de mina, eftersom söndagskvällen&natten kommer spenderas på posten. Måste därför ladda upp batterierna ordentligt med vänskap, kärlek och omtanke :P Give it to me, baby. Aha-aha!
Dock. Änsålänge inga planer för varken idag eller imorn. Vart ska dagarna bära av? :O Nog för att jag kan stå ut med att inte ha det planerat till punkt och pricka, men något litet uns om vad som sker vore himlans bra och skönt. Vill ju ha något att se fram emot? :)

/Mia. - Lady Gaga sjunger fel. Jokerface ska det vara.

ps. You have a shot at love with Mia Häll. Are you interested? ;P . ds





Mys&Kram&Gos-sugen!
Jag läste Idas blogg nyss och hon hade lagt upp en låt med Marit Larsen. Sökte på henne på youtube och fann "Steal my heart" med henne. Blev lite smått förälskad i hennes röst! Skön på nåt sätt, även om det låter barnslig eller hur man ska uttrycka det. Kolla! :) http://www.youtube.com/watch?v=JWgMSzNp8TY

Förövrigt så vråldiggar jag fortfarande "Your body is a wonderland" med John Mayer. Det finns vissa låtar man inte kan få nog av. Denna ger mig härliga känslor (oftast iaf) och får hela mig att le tack vare saker och människor som den får mig att tänka på.. Om någon hade skrivit den låten till mig eller bara sagt att jag förknippas med den hade jag troligtvis svimmat,,.

"There's something 'bout the way the hair falls in your face
I love the shape you take when crawling towards the pillowcase
You tell me where to go and
Though I might leave to find it
I'll never let your head hit the bed
Without my hand behind it."

Jag vill ha det! :D

Häpp. Är det helg och ledighet och dags att passa på att göra något kanske? :)

Jag var tillbaka för några timmar!

Kategori: Min vardag

Teori hela förmiddagen idag, så det kändes som att jag var tillbaka i skolbänken igen. Vet inte riktigt om jag gillade det^

-------------------

Jag vill göra något annat i helgen. Inget speciellt, men ändå hitta på något kul liksom :) Säger Du? Jag är lite sugen på att åka till hemtrakterna och tatuera mig (A) Rosenlund. Bio. Slå ihop ett gäng och spela ngt. Disneykväll. Myskväll. (jag diggar't ! ) Spontanutflykt.. Några av förslagen jag har :P Vore ap-skönt!

Ikväll vankas det förmodligen träning. Jag är inte alls taggad :/
Vad fan är det med mig? Måste fan rycka upp mig.

o.a.o. /Mia.

ps. jag höll på att skratta på mig på jobbet idag. det var skönt :) .ds.

 höh?



Träningen gick betydligt bättre än väntat, tack och lov :) Tack P1 och Armi för att ni peppade mig. Det behövdes, som ni kanske märkte (A)
Och, ÄNTLIGEN: Biceps funkade som det skulle. Woohoo! Det var efterlängtat.^

Jag och P1 har nu planerat in träning varje dag nästa vecka på både friskvårdshuset och sen lite hemma. Vi kommer gå stela som pinnar varje dag, pga träningsvärk :P Lätt värt't !

Nu ska jag kolla på tv och sen lääääsa :D Love the book!

I natt jag drömde...

Kategori: Min vardag

...något som,
jag drömmer om varje natt.



-------------

Jag borde gått upp betydligt tidigare idag än vad jag gjorde. Halv tio ringde klockan. Halv ett klev jag ur sängen :/ Varför är jag så trött jämt? Börjar bli trött på det :/ (ursäkta min ordvits!)
Jag ska nu därför stressa runt som en tok för att hinna laga mat, gå en runda med hunden, ringa ett par samtal, fixa till mig lite och till slut sticka till jobbet. Jag har kommit på att jag verkligen föredrar att jobba dagar! Då är man upptagen när alla andra är det och så kan man umgås på kvällarna. Nu när alla andra är lediga och kan hitta på saker så sticker jag till posten. Antar att det är därför jag alltid ser fram emot helgerna så mycket,.

/Mia. - Time to run.

ps. the way I are. the way you are. ds.

Det är molnigt ute ikväll,

Kategori: Min vardag

och ändå har jag lyckats se två klara stjärnor som lös ikapp med varandra. En liten, liten twist på nacken räckte för att jag skulle kunna se dem. Wow, säger jag bara :) Som ni vet blir jag förtrollad av himlavalvet, och detta. Detta var bra :)

Dagen var varit lång. Riktigt lång! Efter ynka 3,5 timmas sömn reste jag mig kvickt ur sängen i takt med klockans ivriga ringande. Jodå - klockan var halv fem på morgonen och det var dags att gå upp. Fixa två mackor och ett STORT glas oboy sen tillbaka till sängen för att slå på tv: n och hitta något halvbra program att titta på under tiden frukosten avnjöts. Vidare ut i kylan för att gå en sväng med hunden, in och slänga ner de två matlådorna till jobbet (frukost&lunch, givetvis :P ) och sen upp&hoppa på cykeln. Jag visste att jag inte slutade förrän om tio timmar sen när jag väl skulle vara framme på posten, men jag kände en härlig känsla i min mage denna morgon. En känsla som gjorde det så mycket lättare att både cykla till jobbet, se glad ut och sen göra mitt jobb. Känslan hjälpte mig också att få tiden att gå fortare, vilket verkligen är uppskattat. Tack, kära mage :) (någon som snackat med dig igen eller? :O )
För övrigt så kittlas den lite nu, fast just i denna stund tror jag det beror på ngt annat än vad det brukar göra.(som är den där härliga känslan, you know)  Helt klart är det denna afton pga de goda mackorna jag åt nyss med ost och paprika :P Den är NÖJD! så att säga^

Visade lägenheten ytterligare en gång idag, för en nyfiken spekulant. Tyvärr tror jag inte han vill ha den, för han trodde inte på mig när jag sa att man faktiskt KAN festa här. Det var tydligen viktigt för honom,. Jag vill bli av med den, och det NU. Någon som är intresserad? (A)
Nåväl. Vidare för en snabbpromenad med hunden innan det bar av mot träningen. Jag och P1 var hurtiga nog att vara inne på gymmet en stund innan för att värma upp med cykling/löpband. (dock inte min bästa dag idag. jag fuskade (A) )

PowerPumpen gick som vanligt; Biceps funkar inte, för "det går inte!", och de andra musklerna gick kanon :P Nästa vecka ska vi lasta på ytterligare mer vikter. Akta biffarna!
För att fortsätta på mitt detaljrika spår; Efter träningen bar det hem till T för umgänge, vilket kändes längesen fast det egentligen inte var det :P (typ). Vi har i vilket fall kommit på att det är riktigt bra att drömmar slår in ibland! :)

Så. Nu har ni en heluppdatering! :) Hope you're pleased.
Jag ska nu kila in på gymgrossisten och leta pulver och sen blir det tv och läsa bok tills jag somnar :) Lånade världens skönaste sådan av Ivana. "Mina hemligheter" heter den, av författaren till "En shopaholics bekännelser". Jag ligger, pga denna, och skrattar för mig själv om kvällarna :) (vilket inte är jätteovanligt i vanliga fall, iofs) Kanske också pga denna bok som jag får så lite sömn? Borde nog skjuta fram mitt schema liksom, så att jag börjar med allt tidigare :P

/Mia. - skrivkramp? Njaae.

ps. jag vågar för att vinna. det är som lotteri, fast med större chans att få jackpot. ungefär! ds. 

  

Det finns vissa ögonblick då man bara vill att tiden ska stanna upp ett slag,.

Maybe it's true?

Kategori: Min vardag

P1 säger att hon tycker det är jättehärligt att se mig såhär glad. Det kanske är sant? Är nog en bättre Mia när jag har det stora leendet på läpparna och skrattet väntandes precis nere i halsen, i väntan på ett tillfälle att få komma upp. Känns faktiskt som att det händer väldigt ofta nuförtiden :) wiie. eller, förlåt P1: WAAAH! ska det ju vara :D

Nu måste jag sova. Upp halv fem imornbitt. Vem är avundsjuk? :P
/Mia. - You know that I could use somebody. Someone like you.

ps. jäää! ds.

En långvarig förälskelse.

Kategori: Min vardag

Ja, det är så sant. Nog för att jag har hört "Till Hiva" med Melissa Horn och "Better Together" med Jack Johnson otroligt många gånger, men jag får fortfarande en väldigt härlig känsla i kroppen när jag hör dem. Ett leende sprider sig över hela ansiktet och magen kittlas nåt så in i vassen mycket! Jag diggar det - stenhårt.

Jag upptäckte en sak när jag klev ur bilen innan, efter att ha åkt från Sävsjö.: Det är stjärnklart ute! Ville bara stanna kvar ute på parkeringen och förlora mig själv igen, som så många gånger innan, men tyvärr. Ingen tid till detta :( Hade en del att göra här inne i lägenheten, så jag hoppas stjärnorna väntar på mig till nästa gång jag vill stå där igen :)

------------------------

Den här veckan ska jag på någon utbildning på posten, så varje dag blir det jobb för min del. Längesen det var så :P (har blivit ganska bortskämd med mina arbetstider, så det kommer vara hårt de kommande dagarna (A) )
Imorn ska jag städa min lägenhet sådär jäkla noga igen, för det kommer en och tittar på den sen på eftermiddagen. För guds skull; Kan inte någon vilja ha den snart? Mars kommer annars bli en hård månad för mig. Blö!

Mia. - " I varje steg". Jo, precis så är det.

ps. den här veckan har jag känt mig som världens lyckligaste. ds.



Jag var ute med Pax nyss. Det är förbaskat jävla svinkallt + att massa moln lyckats lägga sig som en vägg, i vägen för att man ska kunna se himlavalvet. Det var skit, för jag hoppades på att jag skulle få stå och få nackspärr en stund medan hunden gjorde sitt. Jag hade otur denna gång!

"You get used to somebody" -Tim McGraw. (?)