MiaLouise

Sträva alltid efter att vara den bästa versionen av dig själv.

Som jag jobbar!

Kategori: Min vardag

Jag är duktig på det. Så är det bara :P
Tog en härlig morgonpromenad runt sjön nu efter att jag slutat jobba vid 06. Riktigt skönt att se allt vakna till liv och njuta av riktigt frisk luft som fyller lungorna :) Såg ca. 10 kanadagäss som gick i ett nästintill spikrakt led efter varandra. Såg lite lustigt ut, faktiskt,. :P

Jag och P1 plockade förresten för ett par dagar sen våra efterlängtade blåbär :) Blev lite mer än en timmas plockande innan våra tålamod började tryta och vi styrde Hulken hemåt igen. Men ja - gott är det! (antioxidanter, yes indeed!) Lär bli fler gånger vi åker ut, iaf :) Bara tid som ska fixas.

------------------------

Jag måste sätta fart med träningen. På riktigt! Komma in i mina gamla vanor igen, liksom. Äta en laddande middag, träna häcken av mig, äta gröt + dricka protein och på så sätt känna mig fräsh igen! Just nu känner jag mig mest sunkig och äcklig,. Suck! Har försökt få tag i en på Posten som kan hjälpa mig med lite frågor jag har om ersättning av gymkort, men hon svarar aldrig :/ Får hoppas på imorn! :) Håll era tummar, tack.

Säger bara såhär: I höst blir det att mysa ner sig i en soffa med tända ljus och te i (det) bra sällskap(et) :)
Har kommit på att hösten förmodligen är den mysigaste årstiden, och eftersom sommaren ändå verkar ha bestämt sig för att inte komma det här året kan det lika väl bli oranget ute nu. Punkt.

Jag borde sova! Jobb ikväll igen. Heja!
/Mia - jag känner mig som Tarzan. hum?

ps. Som Maggio skulle säga: "Situationen blev så sjuk, jag blev ett måndagsbarn." ds.

Lite av en spontandag! (igen :) )

Kategori: Min vardag

Uppe med tuppen, 08.00 yesyes, för att åka till farbror doktor. Det gick bra :) Några ärr rikare, men antar att det är värt det! Stygnen stramar som fan och jag gillar det inte alls. Kan inte röra mig som jag vill, riktigt! Wellwell, om en vecka ska de bort igen iaf :) Tackar!
Efter doktorn hade jag och Carro bestämt att vi skulle åka till Ikea (bestämdes 08.15 :P ) så, off we went! Fyndade lite ljus, tavla, en supersnygg hylla som jag spanat in ett tag och lite annat smått och gott :) Vårt vardagsrum har lyft sig ordentligt! Nu fattas bara träramen vi ska klä in med tyget vi köpte förra veckan, sen är det kalas :) (NÖJDA!)

Sitter nu, för första gången på riktigt länge, på min kärakära balkong. Kan inte ens räkna dagarna på alla fingrar hur längesen det var, så jag njuter för fulla muggar :) Mitt tevatten är snart klart, de nya lakanen är i tvättmaskinen och ska snart hängas upp och hunden sitter troget bredvid mig och sällskapar. Jodå, jag trivs :)
I natt vankas det jobb från 22.30 - 06.00, men kommer nog inte vara några problem. Fick mig ett par timmars sömn nu på eftermiddagen, så det enda som lär bli jobbigt är stygnen. Får se till att inte få någon alltför tung arbetsuppgift, för det kommer inte gå.. :/  suck, vad jag kan gnälla! (A)

Imorn blir det att plocka blåbär och hallon med kära sis :) Gummistövlar på och varsin hink, sen så jäklar! Här ska det ätas antioxidanter ;D

----------------------------------

Det här med mina knasiga och jobbiga drömmar. De gör att jag inte alltid vågar somna på kvällarna :O Det är ju faktiskt helt sjukt, måste jag säga... Att det kan gå så långt? Är ju "bara" drömmar. Låg igårkväll och hade svårt att sova och fick ont i magen när jag tänkte på att det kanske blir en sån där drömrik natt igen. (vilket händer jämt). Nu har jag iaf inhandlat mig en drömtydarbok (Tack Marstrands bokhandel) så nu ska vi se om jag kan få någon klarhet i det här :) Om jag tror på sånt eller inte? Det vet jag ej. Värt ett fösök iaf! :) Heja på mig.
Vad beror det på, att man drömmer mycket? Eller, ja. Kommer ihåg dem?

/Mia - snartsnartsnart! :) saknar.

ps. jag börjar känna mig sådär farligt huslig! Lite vuxet, liksom. Pluspoäng till mig, tycker jag allt! .ds.


Ett par från Marstrand!
  
En glad fånge, en förbaskat arg vakt, en riktigt sur fånge och sen en vakt som åtminstone försöker se arg ut ;P

 Underbart ställe.

 Och så är jag sådär galet glad, också :) (P.)

...och det gick faktiskt kalasbra!

Kategori: Min vardag

Första kvällen på jobbet efter semestern. Jag som trodde den skulle bli en pina! HA. Jag hade fasen riktigt kul :P Tur P2 jobbade, så man hade bra sällskap! Tror jag haft mitt livs mest konstiga konversation, dessutom. Vi kom in på pubishårsfrisörer (av någon anledning?) och rätt vad det är maler vi på med idéer om detta och vad man skulle kunna göra :P haha. Tack för kvällen :) Vi ses imornnatt !

Väl hemkommen från jobbet hade Carro fixat våra nyttiga specialar-bars med massa mandel och russin i, kokat tevatten och skivat lite apelsin till oss :) Jag är ganska bortskämd ibland (A) Väldigt bra slut på dagen!

Imornbitti ska jag till doktorn. Håll tummarna! Jag är extremt nervös och faktiskt aningens orolig :/
Tjo&Tjim! /Mia.
(jag är grymt sugen på att bli brunhårig igen. Säger ni? )

( P. )

Spontangrejjer är det nya !

Kategori: Min vardag

I fredags, kl. 13.40 ganska exakt, bestämde jag och P1 helt plötsligt att vi ska dra ut till öarna i Gbgs skärgård för en skön helg, hemma  hos farbror&faster Johnny&Jenny. Varför inte, liksom? :) Sagt och gjort. Lite mer än 1 timma senare var båda färdigpackade, hundvakt var fixad och vi var iväg! :D En snabbpaus för mat på MAX i Jkpg och sen sattes vår skiva "Sjung dig hes med oss" på. Falska toner, skratt, prat, kollandes på reg.-plåtar, snabbtur in på Knalleland i Borås osv. - utgjorde största delen av resan. Och - resans skrattfest var när vi kör en hel halvtimma fel RUNT Göteborg (A) Pga renovering och dyl. i Tingstadstunneln och filbyten hit&dit hamnade vi GALET fel. Istället för att köra genom Göteborg kör vi runt precis heeeela stan, upp över Angeredsbron och grejjer :P (helt fel håll!) Blev skratt så vi fick magknip, skyltläsning så det bara visslade om det och sen en rejäl high-five när vi mitt ute i ingenstans såg en skylt det stog "Torslanda" på. Vi var på rätt spår! :D En bra bit därefter ännu en skylt det stod "Öckerö" på och en färja på skylten. Äntligen! :D (pinsamt, jotack.) Mia, Paulina och Hulken. Vilket team!
Väl framme en tur upp i bergen för att se två älgar springa runt där upp :O Simmat ut, förmodligen. Inte så vanligt att de åker färja, menar jag (A)

På lördagsmorgon frågar farbror om vi inte ska dra iväg till Marstrand över dagen. Absolut! :) Snacka om att man tog en jäkla massa steg den dagen!
Kvällen bjöd på vin och grill hemma hos P1s klasskompis Robin, som kommer därifrån! :) Mycket trevligt. Men. Jag kan avslöja att det kan vara extremt svårt att cykla på en herrcykel med hög sadel när man samtidigt ska äta bulle med ena handen eller om man druckit ett par (flera) glas vin :P Try it?

Söndagen. Solasolasola! :) Tidig frukost och sen gick jag och P1 och la oss på en lä'ig (?) plats, på klipporna. Brände ena kinden, tack vare att jag somnade i solen med huvudet vänt åt ena hållet (A) Ser väldigt charmigt ut, måste jag säga! haha. Tur det finns smink^^

Tack till er alla tre för en toppenhelg! :) Den gav mig energi för några veckor framöver!
/Mia - ikväll ska jag till posten för att börja jobba igen. Vad jag tycker om det? Inga kommentarer.

ps. and now what? .ds.

 Så går det till.

Jag står inte ut mer.

Kategori: Min vardag

Mina drömmar är inte roliga längre, utan de gör bara att jag sover otroligt dåligt + att de gör mig illa till mods. Får kassa magkänslor av dem! Och det är ju egentligen bara knasiga drömmar jag inte kan rå för... Men - de får mig att tänka annorlunda på saker och ting, och då sätter det igång att göra ont i min mage! Blö. Go away!

Blev aldrig något Brygget igår, som det från början var tänkt. Jag var opepp.. Blev istället en egentidskväll med powerwalk, film, honungsmelon och ett par trevliga diskussioner på msn :) Ganska skönt faktiskt!

Imorn ska jag sluta vara rädd. Imorn ska jag sluta tänka så mycket! :) (kommer inte gå redan idag, för jag är kass (A) ). Jag ska gå runt med mitt fett breda leende hela dagarna och vara sådär lagom lycklig över allt, för det borde jag! :)
I augusti blir det förhoppningsvis en helg tillsammans i Långedrag! Hopp och häpp :D Lär bli mysigaste helgen på evigheter! :$

Ikväll drar jag till Sävsjö för att umgås med bror&svägerska. Var väldigt längesen :) Tackartackar!
Imornkväll blir det umgänge av något slag. Hur, det märker vi! :) Tjo-bi-doo!
/Mia - dags att fixa lite ärenden!

ps. orden "en annan dag" gör mig faktiskt glad. ds.

Jag borde:

Kategori: Min vardag

- Börja träna på riktigt igen.
- Sluta äta godis.
- Öppna käften.
- Sluta vara avundsjuk.
- Ta initiativ.
- Färga håret.
- Fortsätta med min längtan efter hösten. Lite mörker, busväder, tända ljus och krypa ner i soffan tillsammans med den bra människan :) jajks!
- Sluta vara så jäkla rädd.

------------------------

Jag och P1 åkte till Långanäs idag för att sola. Efter ca 45 min. kom regnmolnen. Tack för det! :P Så vi åkte in till Eksjö och till O-ringen en sväng för lite mat. Gott! :)
Nu. Hemma och har nåt jäkla depp. Vet i fan varför :O Jag behöver kramas.
/Mia - tack för en mysig kväll och natt! :)

ps. vad vi gör det till .ds.

------------------------------------------------------------------------------------------

Tog en powerwalk i en timma, med hunden. Mycket skönt! :) Fredagsplanen verkar eventuellt ha pajjat, ja. Tråk!
För en kvart sen såg jag en jag känner, som var påväg till sin pojkvän. Jag vill också! mjau.

Every chance we get.

Hem, ljuva hem.

Kategori: Min vardag

Dagarna nere i Skåne var toppen! Hade riktigt trevligt och kul med familjen och släktingarna :) Blev ett par småutflykter, en barrunda med Vera (kusin) och så mycket umgänge! Härligthärligt, jag gillar det :D
Kom hem igår, efter att ensamt ha kört de 34 milen mellan Trelleborg och Nässjö. Segt är bara förnamnet, så min och P1's skiva "Sjung dig hes med oss" sattes på efter drygt halva vägen så jag kunde sitta och s.k. "sjunga" med i låtarna och bli piggare :)
På kvällen vankades det "saknat-dig-efter-helgen-mys" med P, och så sömn i min sköna säng! Nog för att jag sover extremt bra borta, och speciellt hos min moster eftersom det är som mitt andra hem (alltid varit) , men det finns inget som slår ens egna säng! Oslagbart bra :)

Sitter nu och letar runt bland alla jag känner och frågar om de äger "Titanic" på dvd. Hur fasen kommer det sig att INGEN har den? :O Tycker detta är helmysko...
Ikväll blir det iaf soffmys och jordgubbar. Slå det, om ni kan!

Dialog mellan Lotte (kusin) och hennes sambo Peter:
P; Lotte, vet du vad jag tänkte på inatt när vi försökte sova?
L; Jadu, hur du ska sitta nästa gång du skiter eller?
P; ööhm, va?
L; Ja, men hur ska jag veta? Är ju en jäkligt dum fråga...
hahaha. Klockrent :P

----------------------

Sista helgen i augusti bär det av ner till Palmfestivalen i Trelleborg, är det bestämt! :) Kommer bli brakigt bra.
/Mia. - mot ica och leta film, maybe?

ps. kaos? nej, det kan man inte kalla det. ds.

   I detta hus har jag spenderat många och långa somrar! :)

  Today :)

Skåneland!

Kategori: Min vardag

Jag gillar Skegrie :) Så är det bara.
Var och badade lite i havet när vi kom ner. Hög sommarkänsla på det!
Imorn blir det Sjöbomarknad hela dagen och sen lite fest på kvällen, om orken finns :) (troligtvis, ja! woohoo!)

/Mia - saknarsaknar. goosch!

inget ps idag. :O 

  Badat :)

Som P1 brukar uttrycka det:

Kategori: Min vardag

Jag är som en groda utan ben. - Hopplös!
Jag kan inte hjälpa det dock. That's me! Skärpning. Nu. Tack, Mia :)

Vaknade relativt tidigt idag! (10.00. Hurray :P ) Men låg kvar i sängen och myste in mig mot axeln som låg bredvid :) Gillar såna mornar! Kan man inte bli tillräckligt bortskämd med, liksom^^ :)
Jag hade sen en skön dag ute i P2's stuga. Vi slöade i soffan hela dagen och kollade på MTV, medan regnet öste ner utanför. "My supersweet 16" visade en 13-årings födelsedagsfest. Den mest bortskämda och äckliga unge jag sett i hela mitt liv! Fick oss några härliga skratt, dock :P haha. Tackar!
Lite skvaller, avslöjande om konstiga nattdrömmar, (yepp, it's me), tankar&funderingar och korv med bröd :) Tack för idag, vännen!

Sitter nu och väntar på att klockan ska bli 22 så att P1 kan sluta jobba och komma hem :) Får se om vi hittar på något eller om min/hennes trötthet sätter in före. Sömn är ju dock aldrig något jag direkt prioriterar, så lär vara uppe till 02 även denna natt, trots att jag ska upp vid 07 imornbitti (A)
Då bär det av till Sävsjö och sen vidare ner till Skegrie utanför Trelleborg :) Hääärligt! Hoppas på fint väder och ett par rejäla fester :D

På måndagkväll kommer jag skina upp!
/Mia - sugen på att färga håret igen.

ps. på lördag blir det en karatefylla! hopp&häpp på det :D .ds.

 Brunare till hösten eller stay blonde?     

En liten sammanfattning.

Kategori: Min vardag

Helt otroligt! Även söndagen spenderades denna helg i Sävsjö, hos mina föräldrar :) Inte ofta jag är hos dem två gånger på en vecka, och minst inte under en helg! Styrde "Hulken", (jo, pappa har döpt sin bil till det) slängde in Pax i baksätet och begav mig iväg :)
Väl framme fick jag och pappa uppdraget att åka och handla käk inför grillningen. Enkel match! :) Hann sedan med att kolla på lite Formel-1 med honom (heeeja vad kul), läsa tidningen i lugn och ro, äta mammas nybakta vaniljhjärtan, fixa mina csn-papper och sen äntligen - grillade hamburgare och pommes till det :D Finns inte mycket som slår! Givetvis blev det en glass nere på campingen till efterrätt också (A)
Tog vid 20 tåget hem till kära Nässjö igen och - yummeey - träffade på guldet på stan. Härligthärligt! :)
Lyckades även hinna med en löprunda, mina styrkeövningar, egentid (dusch, tv-mys osv. GILLA) och ett godnatt-samtal innan sömnen kallade :) Superdag, helt enkelt! Tackartackar.

Måndagen har spenderats i Jkpg, för att hälsa på Ivana :) Nu är vi båda två uppdaterade igen, vad det gäller den andra personens liv samt vad som hänt/hörts på posten det senaste :P Tack för en skön dag! (och jag som inte skulle shoppa. Pfh, kiss my ass (A) haha. )
I Nässjö blev det en löprunda med Fia, snabbdusch, mat, dans och sist - en två timmar lång promenad med min P1 :D Vi hade mycket att snacka om. Allt mellan himmel&jord, så att säga. Det är härligt! Skönt att du är hemma i säkert förvar igen :)

-----------------------

Bestämt var egentligen att det skulle bli Öland nu på lördag, och fram till söndag, tillsammans med Sara da' Granne. Vi skulle hälsa på Carro och festa häcken av oss, men jag har ingen hundvakt :/ Får se till att hitta en annan helg! :)
Därför drar jag till Skåne-land och Trelleborg på torsdag tillsammans med mina kära föräldrar och stannar där över helgen :) Blir nog bra !
Förhoppningsvis kommer det snart planeras in en skärgårdstripp också! Det skulle gillas :)

Nu: Kolla klart på 2½ men och sen krypa till kojjs :) Drömma lite knasiga drömmar igen, maybe? Som vanligt.
Imorn: Träffa P2 och ev. Emma, träna om benen inte känns tunga och sen en mys- och umgängeskväll på ingång :)
Först, fem favoriter: 1. Utflykter. 2. Överraskningar. (de bra, givetvis^^) 3. Choklad. (jo, jag är riktigt svag för det!) 4. Mys av alla dess slag. 5. Att få ge och ta.
Sen att jag är en sucker för romantik, det kan vi ta en annan gång ;)
/Mia - honungsmelonhonungsmelonhonungsmelon. I'm in love.

ps. jag vill testa "Transformers 6-pack" på Burger King. ds.


 Chillsöndag! :)

 ...och träningen gör mig glad! Hallelujah.

Lördaglördaglördag :)

Kategori: Min vardag

Denna trevliga veckodag! Gillar den skarpt :) Gled genom hela dagen utan att göra något alls, i princip, (förutom ett litet besök av Sara och Martina :) ) innan klockan 19 då det bar av i fars bil för att hämta upp P :) (får ju passa på när man har tillgång till en brummare) Vi skulle för andra gången på lite mer än en vecka, på bio igen (A) "Brüno". Jäkligt skön film! Dock varnas känsliga tittare. haha!
Tack för en, som vanligt, härlig kväll :) Kan inte bli annat! Mys.

Imorn ska jag hem till mor&far igen, för att lämna bilen och även få i mig lite grillad mat :) Tummen upp för det!
Time for bed.
/Mia - Keso med smak av äpple, päron och vanilj är grymt gott. Bara så ni vet :P

ps. det är inte själva det'et jag längtar efter. mycket sitter i huvudet, som sagt. ds.

 Somrigt ikväll !

Lugn och skön fredagkväll, jotack :)

Kategori: Min vardag

Åkte med kära mor&far till Sävsjö för lite kvalitetstid :) Snabbesök hos bror&Sanna, vidare till en smarrig planka på Sandsjöbadens Wärdshus, mycket prat&skratt, dryga skämt och sen låna bilen hem tillbaka till Nässjö igen :) (lämna tillbaka på söndag!) Jo, jag vet. Mina päron är ganska bra! :D

Sitter nu i soffan. Haft ett litet snabbesök av den bra människan som skulle hämta en sak (fyfy) och det hanns givetvis med ett par kramar och sådär :) (me like). Även hunnit ta mig en härlig ljusdusch och lyckats mysa ner mig väldigt bra i soffan tillsammans med min kära Pax. Han är hemma hos mig igen efter nästan två veckors semester hemma hos mor&far. Lär bli mycket mys med honom denna natt! Nästan värt att för en gångs skull ha honom i sängen, och låta honom gosa in sig vid min hals som han brukar göra när tillfälle ges :) (saknat honom,!)

---------------------------

Och, till sist. Några punkter om MiaLouise, som ni kanske inte visste, bara för sakens skull. Typ. Kul. Eller nåt. Vad vet jag. :
- Hade jag haft möjlighet och även kunnat, hade jag lätt druckit två liter blåbärssoppa / dag. Yummie!
- Jag fäster mig väldigt lätt vid människor.
- Den absolut värsta perioden, hittills, i mitt liv, upplevde jag i vintras. Allt, precis allt, tog knäcken på mig och satte spår som ännu idag gör att jag inte kan lita på människor och sådär.
- Jag vill bli vuxen på riktigt snart.
- Jag får dåligt samvete när jag äter snabbmat.
- Jag skulle nog kunna ligga och kramas med den bra människan i flera dagar utan att äta, sova eller dricka. (om det skulle gå)
- Jag fullkomligt älskar komplimanger.
- En av mina största rädslor är att bli ensam. (ensam på riktigt alltså, inte enbart "ensam hemma")
- Om jag verkligen inte har något alls att göra på en timma, kan jag vissa gånger bli så rastlös att jag är nära till gråt.
- Jag saknar P1 väldigt ofta. Hon är en av de bästa människor jag vet.
- Min bästa "tillflyktsort" är skärgården, och att då även bo hos farbror&faster J&J.
- Jag skulle kunna skriva en hel bok om mina konstiga drömmar. Bestseller!
- En pojkvän att träna med vore en härlig grej! :) (soon it is!)
- Det finns en person som har smeknamnet "fuckingjävlamiajäveln" på mig, men det ger mig enbart tillfälle till ett extra skratt, eller två.
- Jag pratar och skrattar med mig själv mycket, varsom och närsom. I affären, i duschen, på promenaden. Överallt.
- Hade jag fått välja mellan att äta kompost och mat från Asien, överhuvudtaget, skulle jag förmodligen kunna välja komposten.
- Jag absolut hatar rasistiska och nasistiska uttalanden. Något av det värsta jag vet.
- Jag följer en pedofils blogg. Han får mig att gråta ibland.
- En väldigt bra kompis till mig blev kidnappad för många år sedan, och jag tänker fortfarande väldigt ofta på det. (suck)
- Min ena tatuering är gjord för mina föräldrar och kärleken till dem, och den andra är för P1.
Slutligen: - Jag tycker mina knän är otroligt fula. (:P)

Givande? ;P
/Mia. - P.

ps. att bli tagen med storm. det är bra skit. ds.

I stora lass !

Kategori: Min vardag

Glass. Härligaste sällskapet. Bra och sköna magkänslor.  - Allt i stora lass :) Kanske borde känna mig ganska vuxen ändå? hum,. :) Jag har ju (snart) det bästa och viktigaste! (A)

--------------------

Vad händer ikväll? :)
/Mia - P.  

ps. ett steg i rätt riktning. ds.

"Och om du längtar hem nån dag, och saknar nåt precis som jag..."

Kategori: Min vardag

Jag har Melissa Horn-mys denna natt. All by myself! Gillar hennes texter skarpt, för som sagt så känns det ganska ofta som att det är jag själv som sitter där och skriver texterna och bestämmer vad hon ska sjunga. Gillar't! :)

------------------

Kvällen igår. Tja, vad ska man säga? Trivdes väldigt bra :) Bästa sällskapet, bästa filmen och bästa natten. Danke schön! Jag tycker att nästa lördag kan slänga sig i väggen :) (A)
Imorgon är det torsdag, och det kan bli ännu en skön kväll/natt. Dagen därpå är det fredag, och lunch som gäller :) (hur kan man se fram emot en sån enkel sak så extremt? please, explain. )

Idag. Haft en riktig spontandag tillsammans med Fia-Lia :) Lunch nere på Harmony, lite kringvandring på stan innan vi bestämde oss för att faktiskt dra in till Jkpg en sväng ist'llet :) Wooh! Det hela resulterade i 3 par skor, en tröja, en klänning, örhängen + underkläder. "That's the way, aha-aha, I like it, aha-aha." 
Vidare mot Nässjö, när vi äntligen kunde åka med tåget som gick vid 20. (missade det som gick två timmar innan (A) ), hem för att göra sig ordning och sen direkt ner till Bryggeriet för ett par kalla :) (och givetvis visa sko-freaket Sara da' Granne våra nyinköpta dojjor (A) haha.) Träffade kära Joel, vilket var oootroligt längesen, så joinade honom och hans vänner :) Mycket trevligt! Tackartackar.
Nu: Dags för att somna till en film. (och svara på ett sms från en bra människa :) ) .
Imorn: Sola, ta en löprunda och även simma med Fia :) Och förhoppningsvis en bra kväll tillsammans med den bra människan! :) Hopp och häpp på det!

Jag är ännu en rädd person. Ett enda litet saltkorn i mina sår skulle svida nåt förbaskat.
Jag citerar dock ändå P1: "Det där är bra magkänsla!" Precis! :P
/Mia - enormt sugen på skärgården! Vill någon följa med mig? :)

ps. "Den som väntar på nåt gott väntar aldrig förlänge." Det stämmer, mycket väl, men sen att längtan är jobbig - det är en helt annan femma. Man kan inte leva med den känslan. Däremot känslan av att man gör något bra, som betyder något och som man vill - det är härliga grejjer. Rätt är rätta ordet, så att säga. ds.

 Snapshot!

En udda tid...

Kategori: Min vardag

... att få för sig att börja med bake-up-bröd :) Men ja: Är man hungrig så är man! Nöden har ingen lag (A) 

Denna måndagkväll fortsatte i samma spår som helgen - otroligt bra! Ni vet när man trivs sådär mycket, och man kan inget annat än känna sig väldigt nöjd med tillvaron? I like it ! :)
Min skattkista har länge varit borta. Tror jag tappade bort den någon gång i vintras, men det är som om jag hittat en skattkarta nu och det är bara att följa den noga så lär jag komma till målet. Det enda som behövs är en kompass och någon som hjälper mig läsa kartan litegrann,. :)

Mitt bröd är klart och jag ska äta ihjäl mig, ungefär! :D Förstår om ni är avis ;P pfh.
Mitt bloggande är inte så djupt och innehållsrikt för tillfället, men antar att denna period snart tar slut så man kan få löpa över tangenterna som tusan snart igen! :)
/Mia - haft ont många gånger.

ps. nästa lördag ;) .ds.

Trivs runt lite lagom :)

Kategori: Min vardag

Det händer en del grejjer nu, och ni som känner mig vet att jag trivs som allra bäst när saker och ting inte står stilla, eller vad man ska säga, utan att det händer saker som får mig och min omvärld i rullning.
Nu, när det är semester och sommar, gillar jag det mesta väldigt skarpt :) Så som skräckfilmer uppföljda av mörka skogspromenader och "brygghäng", löprundor runt sjön, Liseberg, övernattning i Gbg, en kram eller två medan solen går ner långt där borta - allt får mig att le. Mer än så vill jag inte säga :) (A)

Saker och ting förändras, vare sig man själv vill eller inte. Tror alla dessa saker dock gör någon slags nytta, även om man i vissa tillfällen tvivlar väldigt skarpt på detta. Allt som händer blir en erfarenhet att ta lärdom av. Så är det :)

Borde sova. Imorn blir det att riva tapeter med Fia-Lia i hennes rum och på kvällen väntar härligt umgänge :) Tackartackar! Gillar läget.
/Mia - Liseberg i lördags var riktigt bra. Chillet på kvällen var ännu bättre. Sällskapet var bäst.

ps. jag ger för att även kunna ta. så ska det va! :) .ds.