MiaLouise

Sträva alltid efter att vara den bästa versionen av dig själv.

En liten, liten ramsa.

Kategori: Min vardag

"Carolin Pralin, söt som få.
Hon är den som allra bäst vet,
hur man får mig att bra må."

Mitt mästerverk :)

------------------

Ingen träning idag pga annat att göra + jobb. Tur man köpt lite vikter nu (äntligen) så man kan göra det hemma istället :)
Och; Imornbitti ska jag ÄÄÄNTLIGEN ta tag i Hälsokost och gå dit kl. 10 prick när de öppnar :) Syster P1 ska möta mig där så gör vi det tillsammans :) Proteinpulver och urrensningskur = bra skit. (besök hennes blogg, vet'ja! :P http://www.paulinaskold.blogg.se/ )
Ska också besöka Carro på salongen så jag kan beställa tid till den där färgningen också :) Ska bli skönt med lite förändring!

Efter det drar jag, Pax och Sonja vidare till Sävsjö för att spendera dagen och natten där :) Skönt att komma hem och umgås med päronen lite. Drar med mig all min tvätt också, så det blir ren. De bygger om tvättstugan här hemma, och det är inte alls uppskattat. Smutsigt och ickefräscht! (pedantiska jag, ni vet ;) pfh)

Dags att vrida på larmet på klockan till 08.30 och sen sova några timmar.
/Mia. - Den 3-4 mars ska jag till Sthlm med P2 och vara "moraliskt stöd" :P (http://www.paulinaliljeqvist.blogg.se/)

ps. Jag antar att jag kan sluta hoppas på dig helt och hållet? Tankarna snurrar faktiskt fortfarfande, även om jag försöker gå vidare.

-------------------------------------------------------------------

00.43.

Äsch, vem försöker jag lura?
Jag är trött på den här fasaden. Trött på att gå runt och le och låtsas att allt är okej, för det är det fan inte. Jag ville bara att du skulle se mig för den jag är, ta vara på det, njuta och våga satsa. Våga satsa på den mig och inte den jag kunde varit och något som faktiskt kunde blivit så bra. Något som inte tillhörde cirkeln. Tydligen var det förmycket begärt. Fan också! Blir arg när jag tänker på det. Arg och besviken.

MEN: Varför är det mig det är synd om? Varför är det mig varenda jäkel som vet ger uppmuntrande blickar? (Som Millan sa för ett par veckor sedan; "Det är inte du som gått med förlust".) Detta medömkande är inte längre vad jag behöver, även om det var precis behövligt just då för fjorton dagar sen (tack Millan :) ) , och det är inte vad jag vill ha. Det enda jag vill ha är en riktig förklaring, för det har jag fasen inte fått än. En förklaring på vad som egentligen hände/har hänt. Jag är 100% säker på att jag inte vet ens hälften, och det stör mig nåt så in i.

Usch, jag är arg.. :/ Får se hur det går att somna. BLÖÖÖÖÖÖÖ!
En sak är i alla fall säker. Jag tänker inte ge efter och krypa ner på knä. Inte igen. Det blir bara pinsamt och limmet till mitt kassaskåp är slut.
Jäkla skit. Snart flyttar jag härifrån, tror jag. Hade varit skönt!
Tyck vad ni vill.

(Tur att jag har er tjejer, iaf. Ni är guldvärda och gör att jag faktiskt inte behöver hålla någon fasad. Med er kan jag koppla av.)

Nattnatt^

Nöjd :)

Kategori: Min vardag

Heldag med Carro. Kan inte bli annat än bra :) Dit tidigt i morse för fruktsallad med henne och Tess Strålman och sen rullade det på hela dagen :P Lite stan, lite träning i form av powerpump (träningsvärk imorn troligtvis :D Värsta magövningen jag varit med om.) och nu precis hemkommen från filmkväll. Hon, jag, Simon, Marcus och Dennis. Trevligt, mycket trevligt :) De snubbarna får en att skratta - så är det bara!

På tv är det ett avsnitt av 2½ men och jag tittar inte :O Vet inte vad tjyven det är med mig. Något mysko måste det ju vara :P
Imorn ska jag försöka sova länge och sen ladda för Sandsjöbadens wärdshus där det vankas planka med flickorna :) Mys!

/Mia. - En hel vecka sen jag ens hörde något från dig nu. Känns konstigt.

La la la la laaa :)

Kategori: Min vardag

En så fruktansvärt bra dag! :) (igen! jag börjar ju bli bortskämd ;) ) Träffat P2, Emma och Fia för fika och runtstrosande på stan och varit och tränat spinning med Carro :) Jag har sagt det innan, och jag är inte rädd för att säga det igen: FAN vad träningen går bra! Kroppen har verkligen gjort framsteg i form av fler/tydligare konturer, fastare ben/rumpa och snyggare mage. Wooow, vad jag trivs (A) (nej, jag är inte rädd för att skryta lite)

Imorgon ska jag försöka hinna med en hel del, och jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt så är rädd att jag får prioritera lite. Handla, riktig långpromenad med hunden (om vädret tillåter), till Tessan för lite planering av onsdag, städa här hemma, basket med Carro, träna och sen filmkväll med Carro och två andra vänner. Det borde gå om jag bara planerar tiden :)

------------

Ska inte bli långrandig idag. En sak bara. En tjej på tv sa nyss en bra sak: "Om man tycker om någon ser man till att det fungerar." En så självklar och enkel sak :) Glöm aldrig det!

/Mia.
ps. Jag och P1 klurar fortfarande på vem Mr. S verkligen är. En vacker dag får vi förhoppningsvis reda på det.

Mysdag (:

Kategori: Min vardag

Det är konstigt vad man blir lycklig av småsaker. Vaknade i morse av att klockan ringde halv tio, och kom då på att jag skulle vrida tillbaka klockan en timma eftersom jag glömde det innan jag somnade. Perfekt! Kunde lugnt vrida tillbaka, ställa om alarmet till halv tio igen, eftersom klockan nu då bara var halv nio, och somna om igen :) Sånt tycker vi om. Stackars Paulina glömde dock detta totalt och gick upp tjugo över åtta i morse :P

Spenderade några timmar tillsammans med henne idag igen. Vi gick till ÖB och Rusta, vilket är något av vår största hobby, och kollade på alla julsaker de fått in. Ja; Vi var nära att börja julpynta i hennes lägenhet redan igår, men vi la band på oss och insåg att det är aningens aningen tidigt. Attans. Det hade varit mysigt :)

Och äntligen hann jag med att gå på ett spinningpass idag. Var längesen jag var på det nu, så var kanonskönt. Steffie körde verkligen skiten ur oss, vilket behövdes efter helgens bravader och allt gott man lyckats smälla i sig. Imorn ska vi på't igen :) Som en kär vän sa: Du är så hurtig :P (pfh.)

--------------

Nu sitter jag här i min ooootroligt bekväma och omtalade soffa och undrar lite vad jag ska göra. Känns lite tidigt för sängen och verkar inte finnas något vettigt på tv heller. Antar att jag fastnar här och tittar om och om igen på facebook och bilddagboken ifall att det hänt något. Man vet ju faktiskt aldrig. (jag vet, säg inget. jag vet.. Jösses!)
Carro och Fia åkte hem för en liten stund sen, och vi har haft det trevlans i några timmar :) Berättade lite för Fia vad som hänt här hemma medan hon vart borta och hon fick berätta lite om vad som hänt där nere. (fick dock inte reda på så mycket? :P)
Otroligt vad prat om fiskmåsar och öppna gylfar kan få mig att skratta iaf :P (midsommar, öland. kan inte säga mycket mer än så) Tack för ikväll, flickor. Vi ses imorn på Thimons! (A)

På lördag taggar vi Halloweenfest och det kommer bli bra :D Men; Vem fan kan ha festen?! :P haha. Tokigt. Vi löser det :)
Vill du komma? Teeeell me.

/Mia.

"Mia: Vad ska det bli för väder imorn?
Carro: Fuck you, man."

Det finns folk som får mig att le.

Kategori: Min vardag

Haft en sån där härligt bra dag bestående av glatt humör och enbart bra människor runtomkring mig :) Mamma och pappa var och hälsade på en stund vid middagstid. En sväng på stan, fika (som vi fick betala otroligt lite för :P Tack för felräkningen,.) och en superhärlig promenad i solen. Tycker om när de kommer och hälsar på mig :) (mestadels).
Efter det vidare till favorit-Carro för kaffe och prat :) Pratade om gårdagen och skrattade återigen så att vi kiknade. Wonderbaurt! :)
Sist, men absolut inte minst; Tjejkväll med P1 ! :D (Pax fick vara med också) . Tacos tills vi blev spymätta, familjeunderhållning på tv, sväng ner till stan för att snacka med hotelletvakterna och samtidigt köra hennes lillebror hem från Pigalle. Jösses; Tänk när man var så "liten". Vilka tider. Vad få problem man hade! Faktiskt. Man trodde att problemen man hade då var de största i världen och att man aldrig skulle klara sig, men nu. Hualien. Skulle man börja prata om dem nu vet jag inte alls vart jag ska börja. Vilken ände, liksom?

Ligger nu hemma i min härligt breda säng och försöker återigen fylla ut hela ytan i den, trots att jag vet att jag faktiskt inte kan lyckas med det hur mycket jag än sträcker, vrider och vänder. Och nej; Det går inte att skeda själv. Trust me. Om det skulle finnas någon som har provat så är det jag.
Ligger samtidigt och funderar på framtiden. Finns så mycket valmöjligheter, ju. Har insett att den lycka jag söker antagligen (tydligen) inte finns i Nässjö, så vet inte om jag ska flytta härifrån eller bara göra någon drastisk förändring för att återigen försöka. "Mirakel kan ske". Jotack, den har man ju hört! Jag ska i alla fall ta mig en ordentlig funderare den här veckan, nu när jag inte jobbar så mycket, och försöka bestämma mig för vad jag ska göra. Vill att det ska hända något nu :) För bara två veckor sen trodde jag så mycket mer om den här staden, hade så mycket mer förhoppningar på den och dess invånare men nu vet jag inte längre. Drömmarna jag byggt upp sprack, precis lika fort som när man petar med en nål på ballonger, och jag blev tom. Min bägare tömdes på hela dess innehåll och jag tror det kommer ta tid innan den ens är halvfull igen. Tänk då innan den rinner över. Herrejösses.
Och. Det är som jag och Paulina sa innan; Vi är så jävla trötta på dessa perfekta cirklar. Förstår inte hur man kan orka med drömmarnas värld. Vakna, ffs!

Nu ska jag sova. Med ett leende på läpparna. För vet ni vad? Jag har nyss tagit ett beslut. Nästa steg; Operation brunett! :D (så stolt. vilket beslut. vilken känsla. vuxet. otroligt.)
/Mia. - Vem är den där Mr. Secret? Tvivlar på att det är många som egentligen vet.

ps. chockad. besviken. frågetecken. vad händer där?