MiaLouise

Sträva alltid efter att vara den bästa versionen av dig själv.

Slutkörd.

Kategori: Min vardag

ÄNTLIGEN! Första passet sen en vecka tillbaka avklarat :) Hela kroppen är utmattad, vilket är riktigt skönt. Pump i all ära! Jag vet med all säkerhet att jag kommer ha träningsvärk i mina ben- och bröstmuskler imorn :) Woohoo!

Förutom detta, har jag också hunnit med att fylla år i veckan :) Nu har jag tydligen nått åldern där det efteråt bara går utför. Tar det där med en klackspark, kan jag säga,. I vilket fall - Tack för alla gratulationer! :)

Imornbitti blir det dubbelpass (spinning + kick'n'box), långrunda med Pax och sen en sväng till Bankeryd med T :) Trevligttrevligt! Vart bär kvällen av? :)
Snacka om dålig fantasi idag,. That would be enough!

/Mia - http://www.youtube.com/watch?v=zCvgSpFiUg0&NR=1 :P

ps. Jag är inne i en P1-period, skulle man kunna kalla det. I like it :) . ds.

Går inte att tona ner.

Kategori: Min vardag

Mitt leende är stort. Väldigt stort, till och med. Jag kan inte sluta :) Jag mår väldigt bra just nu, så är det bara (A)

Tack till alla er som gjorde min och Carros 20-årsfest så otroligt lyckad! :) Utan er hade det aldrig gått vägen. Ni är lovely! :)

Nu ska jag sova, och det lääänge,!
Jag vill ha skräckfilmskväll snart. Give it to me baby, aha-aha ! :)

/Mia. - Snart fyller jag 20. Helskumt! (och grattis, Carro. Idag är det din dag :) )

ps. du är toppen. ds.

Kan man bry sig om andra människor eller saker&ting förmycket?

Kategori: Min vardag

Jag tror såhär: Jag har en förmåga att bry mig väldigt mycket om dem som står mig nära. Är det något som är fel, något som är jobbigt eller att det helt enkelt behövs pratas, så vill jag gärna veta och då försöka hjälpa till om jag kan. Kan det vara negativt? Tror inte det, i alla fall,. :)

Dagen började otroligt bra, måste jag säga. Var trött, men var ändå inga problem för mig att gå upp vid fem i morse. Lyckades dessutom ta mig till jobbet på cykeln utan att några olyckor i form av "trillningar" eller liknande inträffade. Skillat! (med tanke på underlaget :P ) Och som vanligt: Jag töntade och bjussade på mig själv, vilket brukar roa Ivana, och hon kom med en del tankar och otroligt sköna kommentarer vilket alltid får mig dubbelvikt av skratt. Klockrent :)
Slutade vid halv tolv, GLIDARPASS, och åkte hem för lite käk och nervarvning ett par timmar framför tv:n innan det var dags att möta Armi på stan. Så:
Jag har syndat! (A) Eller, syndat och syndat. Snarare unnat mig en ny klänning till festen på lördag :) En korallrosaröd tygbit som är urläcker :P På rean också, dessutom. 78 kr :O Herrejösses, vad bra det kan va! Med lite tur så.
Ligger nu på mitt aningen hårda, men ändå bekväma, golv och har på dånande musik i bakgrunden. Tacka vet jag tåliga grannar! :P Lyssnar genom festspelningslistan till lördag och gör lite finjusteringar. Fast: Ni som kommer får ju faktiskt stå ut med valet av musik eftersom det är min och Carros fest. moaha! (fan vad mogen jag känner mig idag? :P )

Blir ingen träning ikväll, utan jag ska vila min kropp :) Blir att simma några längder på badhuset imorn istället, med Armi, Ida och Carro :) Ska nog utnyttja en solning, som jag fick av Millan ni vet, också. Lite för blek för klänningen till lördag, känner jag! :P (maybe not?)

Färdigsnackat. Nu ska jag sätta mig och hålla fingrar, tår och allt annat som kan korsas, korsade. Jag hoppas på ikväll fortfarande :) Annars blir det en dag väldigt snart, det vet jag :) Wiie! (mitt sms till P1 i måndags får mig fortfarande lite
smågenerad och samtidigt full i skratt (A) Jag kan nog faktiskt erkänna att jag är lite småstollig ibland :P haha)

/Mia. - 'Cause nobody wants to be last one there,
            'Cause everyone wants to feel like someone cares,
            Someone to love with my life in their hands,
            There's gotta be somebody for me like that.

ps. man ska inte vara rädd för att lyckas. djupt, va? . ds.

     Tänka sig att denna token vart blond :) Känns som ett jäkla tag sen,.

Ledig onsdag :)

Kategori: Min vardag

Jag som hade tänkt gå upp tidigt idag och göra något vettigt av dagen. PFH!, säger jag bara. Stängde av klockan i sömnen och vid halvtolv-tiden lyckades jag kravla mig ur sängen.. Kasst !
Gjorde ändå inget vettigt, utan satte mig framför tv:n med lite frukost och kollade på Rachel Ray, av alla dåliga program det finns här i världen. Är man ledig så är man. Då finns det inga lagar :P
Fia kom förbi, och planen var att springa runt Träsländan. Kass kondition som vi har blev det att gå en liten bit också (A) Men till sommaren ska vi lyckas springa hela rundan på tjugo minuter :P Snacka om att sätta upp mål! :D

Kom alldeles nyss hem från en riktig rysare till basketmatch! Nässjös damer mötte Bankeryd, och jag tror aldrig jag sett något som gjort mig mer nervös. (om man inte räknar handbollsfinalen i EM, 2004 :P ) I vilket fall; Grattis till vinsten Nässjö :)
Sitter nu hemma och gör mest ingenting. Fia skulle visst komma förbi en sväng och "hänga" lite. Alltid skönt med lite sällskap !

Jobb imorn 06 - 11.30. Vad fan ska man göra sen hela dagen? :O Jag har börjat tröttna på att vara ledig. Finns aldrig något att göra... Man går hela dagen och väntar på att alla andra ska sluta, men sen på kvällen är det ofta ingen som vill/kan hitta på något iaf. Det suger! Nog för att det är skönt att vara ensam, men har man varit det hela dagen så är en kväll med någon av de nära&kära guldvärd. Behöver inte vara mycket. En film, lite spel eller bara prat sen är jag nöjd :) Dessutom oftast jag som får ta initiativet till det. (ta inte illa upp, folks! :P ) Men jag börjar känna mig som ett litet tjatmonster. Det känns hårt ibland! (är jag deppig, eller vad fan är det här!?)
Nej, det är jag inte. Jag har varit på superhumör hela dagen :) Gått runt och haft ett leende på läpparna, liksom. Det finns ett par insekter i min buk som flyger runt...

Nu kommer Fia! Time to go :)
Imorn ska jag skratta sönder min mage med Ivana igen. Tack för det :D

/Mia.

ps. faktiskt båda två på samma ställe, samtidigt. fan inte illa, P1 ! ;)  ds.

Fresh!

Kategori: Min vardag

Tränat pump, nyduschad, ansiktsmask och massa hudlotion. Jag känner mig fräsch! :) LIte gröt och knäckebröd i soffan med datorn i knät känns dessutom som perfekt avslappning. Träningen idag var jobbig, men faktiskt kul :) Har ju börjat tröttna lite smått på pumpen eftersom det känns som att ingenting händer, men idag var det bra! La på lite mer vikter på en del muskelgrupper också, så är förmodligen det som gjorde det hela roligare. Kanoners!

Otroligt bra kväll igår. Behövligt och lovely, så att säga :)
Imorn är jag ledig. Vad fasen ska man hitta på? :O Kommer klättra på väggarna,.

Nog! Jag är fortfarande en fantasilös tös.
/Mia. - galet kramsugen! (som vanligt)

ps. det snackas om att det kommer bli kul på lördag. jag tvivlar inte en sekund :) . ds.

Om blickar kunde döda.

Kategori: Min vardag

Då hade jag förmodligen varit död vid det här laget :P Finns en tant på jobbet som alltid blänger nåt så in i vassen mycket på mig. Vet inte vad jag gjort henne, men en sak verkar ganska självklart: Hon tycker inte om mig.. :P Life's a bitch!

Natten gick bra, iaf :) Tiden gick undan och jag & Ivana hade mycket att snacka om. Som vanligt :P Skönt!
Ska sova till tolv sen upp. Sova tidigt imorn så kan inte sova förlänge på dagen :P Planering kallas det ;)

-----------------------

Om åtta dagar fyller jag år. Jag fyller 20. Det känns ganska stort ändå, nu när jag tänker efter :)
Jag vet också precis vad jag vill ha i present, och jag hoppas jag får det. Finns nog inget som kan slå det! :) (A)

/Mia. - "Det här vet du inte om, men jag tänker på dig. Någon gång måste du bli själv." - Säkert. En låt som får mig att dra på läpparna just nu och som "ligger i tiden" så att säga.

ps. om du bara visste vad jag kan. ds.


Saknar dig redan,. När du kommer tillbaka står jag redo med ett stort lass kramar till dig! :)

I just want to get lost.

Kategori: Min vardag

Igår var det stjärnklart ute. Kallt och stjärnklart. Himlavalvet har alltid gjort mig väldigt fascinerad och jag har alltid kunnat stå och titta upp mot det gulprickiga täcket där uppe hur länge som helst. Jag står med nacken kraftigt böjd bakåt, fruktansvärt dålig hållning och stirrar upp i det mörka och fortfarande delvis oupptäckta. Förlorar mig själv och mina tankar till en helt annan plats långt härifrån. Till en plats där jag själv får bestämma vad som sker och där jag vet att jag kan må hur bra jag vill :) Jag blir som uppslukad av mörkret, dess mystik och dess makalösa prakt. Jag förblir stående, ibland så länge att kinderna förfryser och fötterna fryser fast i backen. Bara står där och tittar och låter mig förloras. En väldigt härlig känsla faktiskt :)
Vill du förlora dig själv tillsammans med mig någon gång? Komma ifrån allt annat, kramas och bara vara.

---------------

Snart kommer Ida till mig :D Vi ska ha en riktig myskväll, tänkte vi. Klippa varandra till att börja med, laga spaghetti&köttfärssås (det är gooott :D ) och förmodligen kolla på när BlondinBella gör bort sig ännu mer i Let's dance :D Ett gott skratt förlänger livet, har jag hört. Tror det stämmer :)
Min lägenhet ser nu förövrigt ut som om den väntar på att ett sektmöte ska starta. Tända ljus precis ÖVERALLT. Fast - ganska mysigt :)

/Mia. - Jag vill visa vem jag verkligen-verkligen är.

ps. nothing is forever. hey ya. ds.



----------------------------------------------------------------------------------------------

Ida åkte hem för ett par timmar sen, jag har beställt lite kläder från H&M och John Blund kommer nog på besök vilken sekund som helst.
Men, jag kan ändå inte sova. Jag har börjat tänka på sommaren 2009. Snacka om att jag är laddad :D Det kommer bli en bra sommar! Brunbrända ben, långa sommarkvällar, grill på stranden, umgänge med de bästa av de bästa och gärna någon att sitta bredvid elden med under en filt. Ge mig detta nu, tack! :)

Millan gav mig en förtidig 20-årspresent idag, eftersom hon åker på söndagmorgon. Presentkort på 4 solningar på badhuset! :P "Så du inte känner dig så blek sen när jag kommer hem!" var förklaringen :P haha. Tack! Jag ska va brunast i gänget här hemma nu ;)
Kommer verkligen gråta som en gris imorgon när hon kommer till mig på eftermiddagen och säger hejdå. Jag menar; I lite mer än två månader har hon och jag träffats MINST 4 ggr / vecka och hittat på saker. Hur ska jag klara mig? Det kommer bli ett stort tomrum här hemma som bara du kan fylla ut. Kom hem snabbt sen! :)
Carro & Fia: Kortspelskvällar väntar, och det många :D

Nu måste jag nog sova. PUSS!
Imorn vill jag träna något.

Seg väntan.

Kategori: Min vardag

Sitter hemma i soffan och gör mest ingenting. Väntar på att klockan ska bli sex så jag kan åka till Millan för lite spelkväll :) Trevligt värre, måste jag nog säga! Skönt att bara umgås lite.

Ingen träning för min del idag. Träningsvärken tar död på mig + att mitt knä börjat bråka igen.. Bäst med vila ikväll :)

----------------------

Jag vet inte vad jag ska säga förutom att tummarna är vitare än någonsin och att jag hoppas att det snart finns en liten kväll till övers för mig :)

/Mia - "If we want it, it's right" (Thomas Dybdahl)

ps. om man slutar kasta ut fiskelinan kan den inte längre dra in något. ganska självklart va? tanken slog mig idag. ds.

Mitt i eftermiddagsruschen!

Kategori: Min vardag

Kortfattat:
- Jag och Ivana somnar nästan på jobbet båda två. Tur vi slutade redan vid halv tolv idag :)
- Båda åker hem till mig för att baka kladdkaka (var äckligt sugna!). Vidare ner till stan. Råkade köpa lite saker (A) Och jag som inte har pengar.. oops!
- Hem. ÄTA mat. (kolhydrater är det dags för)
- Promenad med hunden.
- Träning i form av bodypump.
- Hem igen för en lååång dusch med massa tända ljus. Hårinpackning och scrub. Härligt att ta hand om sig själv lite :)
- Fia kommer för pizza :P haha. Bra slut på dagen :D

Jag måste rusa till spisen innan maten går sönder!
Puss, Mia.


Hänga snart? :P

-------------------

Helt slut efter pump-passet. Herrejösses säger jag bara!
Hann dock bara med en snabbdusch nu, för Fia och Carro kommer alldeles strax. Pizzatajm! :D

Dagens låt är utan tvekan "Better Together" med Jack Johnson.

Jag klarade det.

Kategori: Min vardag

Lyckades, utan några vidare klagomål eller magknip, jobba mig genom hela dagen fram till klockan 16 :P Inget konstigt, tkr ni, men alla vet inte heller hur jäkligt det är på posten! (wooh!)

Tränat spinning idag. Nästsista låten gjorde mig illamående! Jotack, jag var riktigt slut :) Skönt !

----------------------

Det finns många gåtor här i livet som förmodligen alltid kommer förbli olösta. Sen så finns det dem som är hur enkla som helst, och som man oftast klurar ut utan några som helst svårigheter. Sen finns det dem som är mitti alltihop. De som man tror sig ha lösningen på, men man ändrar sedan sitt svar illa kvickt och kan sen inte riktigt bestämma sig för vilket man ska tro. Lösningen kommer fram, förr eller senare, och jag brukar föredra det förstnämnda av de två. I detta fall vet jag inte riktigt. "Man måste suga på karamellen", som det heter. I vanliga fall tycker jag inte om det alls, för jag är kass på att vänta. (måste ju komma in till fyllningen liksom ;) ) men denna gång kan jag gå med på ett undantag. För senare, kommer jag få reda på svaret på gåtan som jag grubblar efter lösningen på varje dag, och tummarna vitnar pga. att jag håller tummarna så hårt för att jag ska ha det rätta svaret. Jag känner på mig att det är rätt, så hoppas att facit inte är felskrivet.. (vilket är förlagets uppgift,.) 
Tror någon pratat med min mage igen?

/Mia. - somnade med ett leende på läpparna igår.

ps. jag har dödat alla mina jultomtar idag. skönt med lite "vanligt" hemma igen :) .ds.

Oj, ja, jösses.

Kategori: Min vardag

Mycket lyckad kväll igår! Tack till alla er som gjorde den så jäkulskt bra :) Och givetvis tack till Millan och Erika. Hoppas ni får det sådär härligt underbart i Thailand :)

Första söndagen sen slutet av november som jag inte jobbar natt, så jag har verkligen passat på att göra det till en RIKTIG söndag :P Umgåtts med Millan och Fia hela kvällen (sen kl. fyra typ :P ) genom att kolla bilderna sen igår och spela kort :D Riktigt kul. Tack!
Ligger nu i sängen och mest väntar på att sömnigheten ska tränga sig på så att jag kan somna någon gång. Imorn är det arbete 06 - 16 som gäller. Hej pengar!
Orkar inte idag. Det var givande! Tjohej.

/Mia. - "Någon Gång Måste Du Bli Själv " med Säkert passar så ypperligt bra nuförtiden.
http://www.youtube.com/watch?v=leuTIh5SHSA

ps. Jag tycker inte om förbud riktigt. Man får inte bryta dem, trots att man är så otroligt frestad till att göra det. ds.

Vilket humör! (känner mig bådeoch på samma gång)

Kategori: Min vardag

Upp tidigt för att träna, (kan knappt heller gå pga av all träningsvärk från gårdagens pass!)  frukost hos Armi allihopa, stan, fika, hem. NU kom mitt jäkla humör. Usch, jag vill ingenting :/ Eller, jo. En sak. Men det är inget jag pratar om direkt.
Har nyss haft en duktigt lång diskussion med P1. Alltid skönt att bolla lite tankar och idéer med henne! Hon vet och förstår hur jag funkar, och det är värdefullt. Hon kan alltid ge mig goda råd och få mig lite bättre till mods, när det är som värst. Tack, kära du! Jag ska klara det här, och jag vet att du står där - alldeles precis bakom mig - hela vägen. Vad som än händer,.

-----------------

Sen så har jag börjat fundera på det här med pluggandet. Den i Tranås lockar mig, det gör den verkligen, MEN - dietistutbildningen i Gbg känns mer rätt, mer passande. Då blir jag inte låst till Nässjö i ytterligare två år, utan hamnar i min absoluta dröm- och favoritstad + att jag får en sjukt bra utbildning. Finns det någon som vill flytta med mig till storstaden? Skulle kunna bli riktigt bra där uppe,. Storstad varvat med härliga skärgårdsbesök och bara vara. Mums!

Ikväll blir det jobb 19-22 (ooonödigt!) och sen direkt till Millan för att umgås lite med henne och Fia. Ska kolla slutet på Let's dance och se hur mycket BlondinBella skämt ut sig under programmets gång :P haha. Jösses-ja-jaa!
Imorn = FEST! Millan och Erika ska ha "på-återseende-fest" som vi kallar det, innan de åker iväg till Thailand någon månad. Kommer nog bli en lyckad kväll! (jag vet vad jag vill ha för slut på den, men det får jag inte säga,.. En liten vink har vi dock inte sagt något om ;) No pressure ! )

Jag har träningsvärk i min mage, och det var riktigt riktigt längesen. Tack Kick'n'box och tack instruktören! :P
/Mia. - Det skulle kunna bli ett roligt och bra äventyr, om man nu kan kalla det så. I just know it. Take a shot.

ps. jag lever på gårdagens besök! (:

Maraton!

Kategori: Min vardag

Igår var det äntligen dags för mitt och P1: s efterlängtade GuitarHero-maraton. Snacka om lyckat! :D Spelade för glatta livet, (även om gitarren vissa gånger höll på att slängas i golvet..), laddade upp med riktigt god mat i form av min köttfärsröra (som är fetingbra om jag får säga det (A) ) , på bröd i ugnen och pommes till det och sen givetvis lite mörk choklad :P Jotack, energi behövdes! Tack för sällskapet, kära du. Det måste vi göra om :)
Dagen fortsatte med årets första pass på Friskvårdshuset. Skönt att vara tillbaka efter ledighet och allt vad det heter! :) Så, om ni undrar om jag haft träningsvärk idag är svaret JA.
Sist, men inte minst ett 1 h och 20 min långt telefonsamtal med T. Skrattade mig genom dessa minuter och kunde sen somna med ett leende på läpparna. Tack (A) (kan ni tänka er? Navelluddssockervadd uppsnurrat på örhänge? Nä, tänkte väl det :P )

Denna dag? Vad finns det att berätta? Jobbat, städat hela lägenheten och haft visning ännu en gång. Hoppas den här tjejen nappar :) Och givetvis: Träääning :D Kick'n'box är nog den roligaste träningen man kan utföra, utan några om och men eller krusiduller. Precis hela kroppen är utmattad när man går därifrån och man är sådär äckligt nöjd med sig själv. Härlig känsla, right? :)
Nu precis har jag lyckats få i mig ett par knäckebröd med keso och kalkonkött på (nyttigt och bra) och ska strax krypa till kojs. Träning imornbitti kl. 08.00 - 09.00 tillsammans med P1, Armi och Carro. Nu är vi på G igen alltså! Lovely.
Hade ett litet och otroligt härligt besök av Mr. T också. Efterlängtat till max! :)

Dags för sömn. Sleep tight everyone !
/Mia. - snart vet jag.

ps. inget meddelande i natt. jag vill inte. det är inte bra då. snälla?

      Jag behöver inte säga något va? :P

När jag tänker på din vita luva, och din kropp så blå.

Kategori: Min vardag

Lyssna på smurfarna när man städar är.. Great! Fan vad taggad man blir :D

Dagen har hittills spenderats med Pralin. Käkade frukost tillsammans (hon fick testa på min nya nyttiga sån. Gott :D ) och skrev ner en inbjudningslista till 20-årsfesten. Hittills ca. 50 pers! :D Kommer verkligen bli roligt. (inbjudan kommer som evenemang på Facebook troligtvis :P )
Ligger nu med träningskläderna inför imorgon på. Kände att jag var tvungen att känna på dem! För er som inte vet, jag och sis ska ha Guitarhero-dag vilket innebär träningskläder på (shorts, top och hårband. Yes!) och massa energiintag i form av gröt och frukt :P haha. Jo, vi kan vara lite löjliga ibland - men kul blir det :) Bilder kommer förmodligen... Var beredd ;)

Måste dammsuga. Sis och Millan kommer strax och umgås med mig lite :) Aldrig fel!

/Mia. <3

-------------------------

En av favoriterna! (jo, den är den som gör att jag virar tröjan runt huvudet ibland (A) ) Den får mig att må bra.

Your body is a wonderland  (John Mayer)

We've got the afternoon
You got this room for two
One thing I've left to do
Discover me
Discovering you

One mile to every inch of
Your skin like porcelain
One pair of candy lips and
Your bubblegum tongue

And if you want love
We'll make it
Swimming in a deep sea
Of blankets
Take all your big plans
And break 'em
This is bound to be a while

Your body is a wonderland
Your body is a wonder (I'll use my hands)
Your body is a wonderland

There's something 'bout the way the hair falls in your face
I love the shape you take when crawling towards the pillowcase
You tell me where to go and
Though I might leave to find it
I'll never let your head hit the bed
Without my hand behind it

You want love?
We'll make it
Swimming in a deep sea
Of blankets
Take all your big plans
And break 'em
This is bound to be a while

Your body is a wonderland
Your body is a wonder (I'll use my hands)
Your body is a wonderland

Damn baby
You frustrate me
I know you're mine, all mine, all mine
But you look so good it hurts sometimes

Your body is a wonderland
Your body is a wonder (I'll use my hands)
Your body is a wonderland
Your body is a wonderland

Vilken bra dag! :)

Kategori: Min vardag

Visste inte riktigt vad jag trodde om den här dagen. Hade lite ont i magen i morse pga all nervositet som satt sig som en enda stor klump i mitten, lite drygt-ungefär-cirka. (?) Det visade sig i alla fall att den bildats helt och hållet i onödan, vilket är så otroligt skönt så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Hade "Your body is a wonderland" eller "Gotta be somebody" spelats ur mina högtalare nu hade jag troligtvis som vanligt stått med tröjan omvirad runt huvudet och dansat runt, runt och haft ett leende från öra till öra :) (vilket jag iofs har ändå (A) ) Du är bra, det är bara så. Och ja: Det här ska vi ta det lugnt med :)

----------

Har nästan precis ätit upp gårdagens tacorester och även hunnit göra mina "dagliga" övningar. Inte blivit mycket sånt nu över jul, så dags att ändra på det igen! Idag åkte hanteln fram igen (äntligen) och sit-upsen är gjorda. Med tanke på att man säkerligen lagt på sig ett par kilo de senaste tre veckorna, pga. ingen träning, är det verkligen ett bra tillfälle att starta träningen nu igen :) Kommer bli skönt!
Om 2 h och 7 min. börjar jag jobba. Hallelujah!

Imorgon blir det förhoppningsvis att titta på "Mirrors" hemma hos Tott-Pott med honom och ett par andra :)
Dagen får vi se vart den tar vägen! Förhoppningsvis släpper Millans feber så vi kan ha en tjejdag tillsammans :)

/Mia.

ps. jag vill och jag kan :) . ds.

Inte alls redo för sömn.

Kategori: Min vardag

Jo, jag borde sova men jag kan inte. Har inte riktigt bestämt mig än om det beror på att jag inte är trött eller om jag helt enkelt inte vill. Hjälp mig, vilket låter bäst? ;) Tror det är att jag fortfarande väntar på ett litet, litet telefonsamtal, sen kan jag sakta falla in i drömmarnas värld.

Ligger därför och grubblar lite. Eller, ja. Grubblar och grubblar. Snarare kommer på saker och ting. Vet ni vad jag tror? Jag tror att jag är en person som behöver väldigt mycket uppmärksamhet från dem jag tycker om, med andra ord att de ska visa att de tycker om mig också. Får jag inte det uppstår en konstig magkänsla och jag börjar tro massa jobbiga saker så som att det inte är besvarat och dylikt. (och ja; det gäller både vänskap och kärlek) Tror egentligen inte alls att detta är särskilt positivt, men va fan: Kärlek och omtanke behöver vi alla. Mer eller mindre :)

Jag har också kommit på att fjärilar i magen är något av det härligaste som finns, men ibland vill jag bara stänga av dem med en knapp av något slag. De gör att jag får kramp och träningsvärk i smile-musklerna! Antar att det är smällar man får ta, och jo. Det är väl bara till att tacka och ta emot! :) (A)

Nu måste jag verkligen sova. Hoppas ni tyckte min text var något att ha ;) haha. Pfh!
/M-m-mia.



Flygande fän.

Kategori: Min vardag

Jo, det finns en del såna i min mage nu, och de kommer förmodligen stanna ett tag till. Länge leve dem! :)
De gör mig samtidigt lite småtokig och mitt tålamod är inte det allra bästa när det gäller att vänta. Nu när de där fän'a flyger runt som mest som man vill umgås som mest ju. Inte alls konstigt, tycker jag :P
(har du pratat med min mage igen? för den säger hela tiden massa bra saker om dig som bara gör mig gladare och mer tokig än vad jag redan är,,. )

---------------------------------

Det finns inte många personer här i världen som får en att må bra. Alltså, sådär riktigt bra att man ler så fort man ser dem, att man känner värme genom kroppen när man får en kram och att man blir lycklig av att bara ha dem i ens närhet. Igår var jag omgiven av dessa, och jag kan inte sluta le nu när jag tänker på det. Herre min skapare, vad bra man har det egentligen :) Skulle aldrig klara mig utan detta/dessa. Tack för en supertrevlig nyårsafton! :) GOTT NYTT ÅR!
2009 kommer bli oslagbart, det svär jag på. För vet ni varför? Jag fick spendera de första timmarna på året med en väldigt speciell person. Nu kommer allt dessutom bara att bli bättre, det vet jag, så det finns ju absolut ingen anledning till att jag inte skulle vara glad nu. (det var givande) . Hoppas ni förstår vart jag vill komma iaf :)

Strax kommer Millan och Fia hit för lite film och mys. Imorn blir det till att åka till doktorn med min cp-höft ist. för jobbet (måste fixa det!) och sen tvätta tillsammans med P1 :) Kvällen har vi ingen aning om vart den bär, men jag hoppas på umgänge av något slag. (kanske en kram&puss också, vem vet (A) )

Finbesök på ingång!
/Mia. - waaaah! (förstår ni känslan? )

ps. Skrivit det innan, och skriver det igen: it wasn't just a kiss. it was a feeling. ds.