MiaLouise

Sträva alltid efter att vara den bästa versionen av dig själv.

Om man har skrivkramp..

Kategori: Min vardag

.. kan det vara riktigt smidigt att lyssna på lite musik och kanske då hitta en text som beskriver det man vill få ner i fingrarna och ut på tangenterna, så ja - det har jag gjort :) (ovanligt? tja.) Jag antar att alla mina läsare kommer ihåg Emilia, med hiten "Big, big world" för x antal år sedan? I vilket fall, en annan av hennes låtar,

"You're my world", fastnade i mitt huvud igår när jag åkte bil och jag kan inte släppa den riktigt, för den är så otroligt klockren :) Here it is. 

"My lips, on your lips
Your body heat lingers on me
Oh, what a night
God am I obsessed with this man
Of my dreams

So I hide, try to lie
Only the nighting gayles
Sings the truth
But the rushing of my blood
Is like rivers running wild
And I got no control and I know

You’re my world!
You’re the moon and stars above
You’re the reason I know love, love, love
My only cause for being
You’re my world!
You’re the owner of my heart
Always close though we’re apart, you know
You’re my heart, my soul, my reason
You’re my world

With hands so soft and gentle
You've touched the very core of me
But the rushing of my blood
Is like rivers running wild
And I got no control and I know

You’re my world!
You’re the moon and stars above
You’re the reason I know love, love, love
My only cause for being
You’re my world!
You’re the owner of my heart
Always close though we’re apart, you know
You’re my heart, my soul, my reason

Yeah, yeah, yeah
Yeah, yeah, yeah
Baby, baby, I’m on fire
Cause you make me come alive

You’re my world
You’re the reason my love has a name
You’re the reason I know love, love, love
My only cause for being
You’re my world
You’re the owner of my heart
Always close though we’re apart, you know
You’re my heart, my soul, my reason
You’re my world
(You’re the moon and stars above)
You’re my world
(You’re the reason I know love, love, love)
You’re my world
My only cause for being
My heart, my soul, my reason
You’re my world"

Nu ska jag till ICA med min man för att inhandla grejjer till tacos :D Yummie!
/Mia - Perikles.

ps. var och tränade lite idag + körde styrka hemma. ÄNTLIGEN! ds.

Fredagsmys :)

Kategori: Min vardag

Visste ni att det ordet slagit och blivit så stort att det numera finns med i den svenska ordlistan? :O Det ja :P

Gårdagen spenderades som sagt i möbel- och inredningsaffärer. Vi hittade en hel del och precis sånt vi ville ha - nöjda! :D Det kommer bli galet bra, som sagt. Vad vi köpt får ni se när ni kommer och hälsar på i lägenheten ;)


Dagen: Tvättat lite och fixat. Snart dags att åka iväg för middag ute hos Albins familj :) Vad jag hört vankas det lite julmat och tja - det är ju inte fyskam (A) Tjo-bi-doo!

Ha en trevlig helg allihopa, för det hade jag tänkt ha :)
/Mia - bless you.

ps. resan fortsätter och jag ser fram emot att se hur mycket jag lastar på i mitt bagage. ds.

Hemma efter vår lilla tripp :)

Kategori: Min vardag

Klockan börjar flyga iväg, maten är nere och båda är lite trötta. Ett par dagar i Gbg var verkligen hur underbart och härligt som helst :) Kändes som att vi behövde den minisemestern, just för att komma bort från stan lite för att bara ha det bra och ta det lugnt. Snacka om kvalitetstid :) I måndags åkte vi ut en sväng till skärgården, till farbror J och faster J för att hälsa på.  Min favoritmat serverades, vilket absolut var välkommet. (TACK :D) Blev några timmarns trevligt prat och skratt innan vi begav oss tillbaka in till stan för att leta rätt på vårt hotell :P Småstadsbor som vi är körde vi självklart helt fel till en början i den betydligt större staden, men med mitt otroliga lokalsinne (host? ;) ) kom vi rätt :) Lättnad!

Gårdagen? Heldag på Nordstan för shopping, runtkikande, shopping igen, skoletande, shortletande och lite mys förstås. Mumma :D Vem kunde tro att jag slutligen och äntligen skulle hitta en jeansshorta på Kappahl, av alla j*kla affärer? :P Se där ja!
Vid dagens slut var både fötter och huvud trötta - vilket inte alls kändes konstigt - så lite bastubadande, baguetter, godis och brämhults hallonjuice var välförtjänt!

Denna dag spenderades ett par timmar på Universeum där vi skrek till av rädsla pga håriga spindlar, hoppade till av hajar som simmade mot oss och skrattade åt charmiga apor som satte sig bredvid oss :)
Och ja. På hemvägen kunde vi inte hålla oss tills imorn, utan vi svängde in lite snabbt på IKEA för att införskaffa våra två första gemensamma möbler :D wiie. Kommer bli så grymt bra! Imorn väntar resten :) Jösses, vad jag är lycklig! Obeskrivligt :)

Tusentusentusen tack för mysiga dagar i Gbg, min skatt! Du är bäst :)

-------------

På måndag börjar skolan igen. Jag ser fram emot det, då jag får träffa alla klassisar igen, men ja. Tidiga mornar har aldrig varit min grej :/ En wake-up-light hade absolut inte varit fel! (sån där väckarklocka som börjar lysa skarpare och skarpare, precis som en soluppgång, ni vet!)
Nåt jag verkligen borde göra nu också är att ta upp träningen igen. Vet inte hur många gånger jag sagt det och det känns lika förjävligt varje gång jag kommer på mig själv med att skita i det (vilket händer varje dag) så jo - det är fan dags! Vad har det tagit åt mig? Jag älskar ju att träna egentligen. Det kanske är P1s sällskap som fattas? Jag tror det. P1, vad sägs: På måndag börjar vi Detoxen + lite sakta, men säkert, med träningen igen? :) Och du, en sak till: Snart kommer du hem! :D SOM jag längtar. Håller tummarna för att flygplanet kan gå som det ska!

Dags för dusch och tv-mys. Ladda batterierna inför heldag i möbelaffärer imorn :)
Hejsvejs, gnus och gnejs.


/Mia - jag hade inte tackat nej till hotellfrukost varje dag (A)


ps. jag är en turgumma med stark dragningskraft. ds.


    

    <-- Skön snubbe! ;P

Jodå, jag lever :)

Kategori: Min vardag

Jösses-amalia-himmel-och-pannkaka. Detta var ett tag sen :) woops! Tänkt ett tag att jag nog borde sätta mig ner och skriva några rader så att mina få, men trogna, läsare har lite text att njuta av. (ha!) So - here I am.

Ni må tro att det händer mycket nu! Om 28 dagar blir jag sambo med min Albin :) Kommer bli så otroligt underbart och fantastiskt. Finner inga ord i hur lycklig jag är! För en gångs skull är jag mållös ;) Wiie! Ser fram emot detta. Tjo-bi-dooo! :D På torsdag bär det av till Ikea för att inhandla lite nya möbler och annat smått och gott. Kommer bli grymt bra! :)

Annars? Jotack. Julen firades nere i skåneland och Skegrie, vilket var lika bra som vanligt :) (Vera: Ska vi komma ner snart eller kommer ni upp? :P ). Och årsskiftet? Det pussade jag in på Strålmans balkong tillsammans med Albin :) Innan dess var det umgänge, god mat och spel som stod på schemat. Jag kunde omöjligt fått en bättre start på år 2010.
Appråpå detta, så har vi funderat på en sak. Kommer man nu säga "år 10" som man gjort för då man sagt ex. "år 98", "år 08" osv? För att bara säga 10 låter hellöjligt? :P När börjar det låta bra och okej? hum? "År 35"?  (Jojjemen, det är djupa tankar detta.)

----------------

Nutid. Albin fyller år idag så vi har haft hans familj här hemma för god mat och trevligt umgänge :) (Grattis på födelsedagen, fining :) ) Måste ju säga att min man är en mästerkock, alltså! Det är ett stort plus det ;) Fläskfilé som legat i egengjord marinad sen igår och egen potatisgratäng. Inte illa! :) Och jag som i vanliga fall inte ens tycker om potatisgratäng tyckte att denna var super :O High class-boyfriend, indeed! :P höhö.

Imorn drar vi iväg till stora favoritstaden Gbg för att bo på hotell, shoppa och umgås i ett par dagar :) (Farbror: jag ringer nog er imorn!)

Dags för tv, en god drink (en söndag? jaaaaadå.) och kvalitetstid :)
/Mia - P1. Kom hem nu!

ps. allmänbildad? tacka vet jag wikipedia. ds.