MiaLouise

Sträva alltid efter att vara den bästa versionen av dig själv.

Å-hå-hå! :D

Kategori: Min vardag

Skoldagen är äntligen slut och jag är hemma :) Haft en slapp dag med eget arbete hela förmiddagen för att sen enbart fixa lite bokningspapper och dylikt inför onsdagen om två veckor, då vi erbjuder alla som vill att boka in sig för en hälsoprofilsbedömning (HPB) hos oss :)

Ska alldeles strax ta mig lite fil&müsli (hungrig!) och sätta mig i soffan och kolla lite på Top Model (A) Jag vet - jag är beroende ;) Sen blir det att plugga klart arbetet som skulle varit inne förra veckan - woops :/ - och sen träffa P2 för en promenad innan jag drar vidare för att simma och efter det bubbla med min man! :) wiie. Kommer bli mys! :)

Ikväll blir det "p-p-p-prison break" och massa gos :)

------------

Jag mår så bra pga detta att jag ibland blir rädd att allt bara är en underbar dröm. I så fall vill jag aldrig någonsin att någon väcker mig, utan låt mig sova. Snälla :) Du gör mig lycklig, hel och ger mig kärlek jag inte trodde fanns! <3


/Mia - "E du vaken Lars? E du vaken Lars? Har du tvättat händerna? Tvättat händerna?"


ps. testa att ta fem stycken av Ädelfors mintpastiller i munnen samtidigt. Jävlar vad starkt :O .ds. 

HPB :)

Kategori: Min vardag

Yes, idag startades den nya och spännande kursen om hälsoprofilsbedömning :) Verkligen något som faller mig i smaken, så det bockar och bugar jag för :) Ser fram emot veckan!

När jag kom hem blev det att trä på löparkläderna för att trotsa regnet med en powerwalk- och löprunda samt lite fys hemma :) Riktigt skönt! Var sugen på det hela dagen, så kände att det var bäst att passa på :) Tog en tripp in till Life-butiken också för att höra om jag kunde ha praktik där, vilket var fullt möjligt i maj då vi har examensarbete. Wiiie! Jag lerlerler :D Så ett par veckor där kommer verkligen göra mig gott - det vet jag. Det kommer bli tuffa veckor eftersom jag samtidigt ska göra examensarbetet med Camile men ja. Det är bara att bita ihop och köra :) I like!

Nu blir det att fixa te, dra täcket till soffan och titta på säsongsstarten av Top Model 13 :D Som jag väntat! Äntligen :) Mitt sällskap? Sambo + katt :) (hoppas jag. höhö)


/Mia - ser fram emot en fullspäckad och mysig påsk :)


ps. vissel-vissel. ds.

!

Kategori: Min vardag

The smile on your face
lets me know that you need me.
There's a truth in your eyes
saying you'll never leave me.
The touch of your hands
says you'll catch me,
wherever I fall.

M <3 A

Tågblogg!

Kategori: Min vardag

På tåget hem idag kände jag att det inte riktigt lockade mig att läsa i min kära bok som det brukar göra, så istället flög block och penna fram för det skulle skrivas blogg :)

"Allting bara flyger förbi. Hade jag ritat av allting nu hade det sett ut precis som i den bilreklamen då en pojke ritar saker och massa streck efter, ni vet? Det känns som att jag vill hejda tåget lite. Just nu går det alldeles för fort med mycket annat och kan det bara minska farten ett par snäpp vore jag nöjd. Innan denna färd når sin sista destination vill jag gärna hitta min motivation, nämnligen. Utan den är jag chanslös och aningen förvirrad. Lagom ironiskt att vi precis lärt oss om "motiverande samtal" i skolan... :O haha?
Tack min kära man, att du alltid finns och alltid förstår. Utan dig hade jag varit svag!

Vad det gäller träningen då? Jotack, den ligger kvar på sin plats på hyllan. Jag tror att jag har krympt på längden för även om jag står på tå når jag inte så att jag kan plocka ner den... Antingen behöver jag en pall eller så ber jag Albin ta ner den. Han har ju faktiskt redan erbjudit sig då han föreslog att vi ska börja träna samtidigt på hans gym, eftersom jag då har lite sällskap och vi kan motivera varandra! :) Vore kanske bra. Kanon eller kalkon? Eller varför inte en sprängd fågel? (höhö, skojja lite.. Fan vad rolig jag är!) "


---------------

Skolan idag var trött men väldigt rolig :) Mitt, Camile, Anette och Linnéas företag är grymt! Och våra visitkort. DAMN! :P Bästa kommentaren för dagen stod Anette för: "Naveltrång? Kan man ha det!?"

Imorn ska jag få 45 minuters massage i skolan, av våra FP:are som går i den nya klassen. Snacka om härligt och välbehövligt! :) Min rygg tar knäcken på mig.

/Mia Axhäll. - "ho-ho-ho-ho, ho-ho-ho-ho..."


ps. det här med att våga är lite kusligt, alltså. ds.

  Ge mig sommar! Fresh. Tack!

"Everything", Michael Bublé

Kategori: Min vardag

You're a falling star
You're the getaway car
You're the line in the sand
When I go to far
You're the swimming pool
On an august day
And you're the perfect thing to say

And you play it coy but it's kinda cute
Oh when you smile at me you know exactly what you do
Baby don't pretend that you don't know it's true
Cause you can see it when I look at you

And in this crazy life
And through these crazy times
It's you
It's you
You make me sing
You're every line
You're every word
You're everything

You're a carousel
You're a wishing well
And you light me up
When you ring my bell
You're a mystery
You're from outer space
You're every minute of my every day

And I can't believe that I'm your man
And I get to kiss you baby just because I can
Whatever comes our way

We'll see it through
And you know that's what our love can do

And in this crazy life
And through these crazy times
It's you
It's you
You make me sing
You're every line
You're every word
You're everything

And so la la la la
So la la la la

And in this crazy life
And through these crazy times
It's you
It's you
You make me sing
You're every line
You're every word
You're everything

You're every song
And I sing along
Cause you're my everything

Yeah, yeah

So la la la la
So la la la la

I've lost it.

Kategori: Min vardag

Finns det någon som har sett min motivation någonstans? Jag har tappat den och kan inte hitta den :/ Vet inte ens vart jag ska börja leta :( Jag är trött på att må illa varje dag p.g.a. stress, press och ångest. suck.

--------------

Helgen har varit kalasmysig, i vilket fall! :) Den har haft precis allt jag behöver för att må bra, och ni som känner mig vet vad det är :) Långpromenaden i går var riktigt skön, trots blåsten och regnet! Luft är verkligen välbehövligt och gör en piggare :) Nu när asfalten dessutom syns känns det absolut mycket bättre än när den var täckt av snö och is! HEJA :)

--------------

I sommar ska vi på roadtrip och jag kan knappt bärga mig :D Kommer bli helt fantastiskt underbart! Du, jag och kameran för att bevara alla minnen vi kommer skapa :) Wiie! Kommer bli otroligt, babe!

Well. Jag ska ta mig en kopp te och kanske börja lite med Leifs inlämningsuppgift? Njaaa...


/Mia - Börja gymma på riktigt?


ps. hur gör man hanteln till sin allra bästa vän? .ds.

Nu är det fredagsmys :)

Kategori: Min vardag

- Kelat med Charlie :)
- Varit nere på stan en sväng! Nu finns det vindruvor och mörk choklad hemma till vinet som det ska smuttas på ikväll, när min man kommer hem :) + lite nya färska snittblommor till vardagsrummet! Finfint :)
- Hela lägenheten är dammtorkad, dammsugad + golvsvabbad. RENT! Gilla.
- Toasten är snart klara :) Dags för mat !

Fattas bara att byta lakan sen är jag klar för dagen :) Vid åtta kommer Albin hem och då är det helg! Myspys det :)

/Mia - imornkväll kommer mannens småsystrar hem för att äta mat och kolla på film med oss! Kul :)

ps. streetlights. people. ds.


  Charlie hittade en ny sovplats när vi satt och åt häromdagen :) haha.

Ett litet ps.

Kategori: Min vardag

Charlie borde döpas om till Lucky Luke, för hon jagar sin egen skugga :D

Charlie :)

Kategori: Min vardag

.

Kategori: Min vardag

Det är bra. Så otroligt. Jag älskar hur du ler när du tittar på mig, drar mig intill i en underbar kram och säger saker som får hela mig att pirra och gåshuden att resa sig. Hur jag då inte kan hindra leendet från att sprida sig över hela mitt ansikte och huvudet att snurra av glädjerus. Hur du omfamnar mig, trycker din kropp mot min och försiktigt säger "Vad fin du är" och ger mig en lätt kyss i nacken. Hur du på något magiskt sätt får mig att må så otroligt bra varje sekund och får mig att längta varje kväll tills du ska komma innanför dörren så jag kan få krama dig och lukta på din hals - för att känna mig hemma på riktigt. Hur jag ibland tittar på dig i smyg, ler av bara din närvaro och njuter av precis allt du gör. Hur du visar alla att jag är din och du är min. Att vi hör ihop och att det inte finns något som kan hindra det. Det känns som att världen stannar upp för en stund och bara ler mot oss, för att det är vackert. Det kallas kärlek.

A <3

/Mia Axhäll

Fredag redan?

Kategori: Min vardag

Denna veckan har verkligen susat iväg, måste jag säga. Jag gillar korta veckor (A)

Igår spenderades halva dagen tillsammans med P2 :) Lunch, en sväng på stan, bubbel och solariet :) Aldrig mer solkräm, kan jag säga! Jävlar vad den brände huden.. haha! Efter en minut var vi rödfläckiga på hela kroppen där det redan bränt oss så det fick bli att gå ur solariet direkt.. Snacka om att få valuta för pengarna ;) Tur att det iaf lagt sig nu och att det är lite färg kvar! Och ja - det är brunt, inte rött ;)

Idag bär det av ner till Trelleborg och jag längtar som en tok! :) Kommer bli en toppenhelg. Stolt presentera min man för släkten också. Det är grejjer det :) (A) Så ja, om klockan bara kan slå 15.00 så han kan komma hem så vi kan åka mot mor&far, så blir jag lycklig :P

Innan detta ska jag först läsa klart boken till skolan, åka till Vetlanda för att hämta bilen som varit på lagning, käka, packa ner mina kläder som ligger i fåtöljen och väntar samt göra mig iordning... Vi ska ju på kalas direkt ikväll när vi kommer ner, så lite piffad får man la va? ;) Well, mycket att göra idag iaf! Gilla? Ogilla?

-------------

Jag får höra de mest fantastiska saker varje dag och jag får absolut inte nog! Fjärilarna i magen sätter mer fart än vanligt och jag ler med hela ansiktet. Är detta på riktigt? Maaaoow! :D Älskar livet.


/Mia - Aaoodaaam?!


ps. var du än befinner dig, har du en famn för mig? ds.


  She's got the look

"Solen skiner, himlen är blå.."

Kategori: Min vardag

Vilken underbart väder det är idag, alltså! :) Har den senaste halvtimman suttit ute på balkongen, iklädd enbart mjukiskläder, kännt värmen från solen och samtidigt läst i boken. Nu efter att ha läst en fjärdedel av den (som var mitt mål innan maten) kände jag att jag bara måste skriva ett snabbt inlägg :) Vädret gör mig verkligen hellycklig! Kommit av mig ett par gånger i boken och fått börja om igen eftersom mina tankar skenat iväg mot våren och sommaren istället och alla utflykter som ska göras :) Kan knappt bärga mig! Kommer bli bästa sommaren på otroligt länge. Utan tvekan :)
Allt känns så mycket lättare nu när vädret blir bättre. Man kan gå upp på morgonen utan att tro att det är mitt i natten fortfarande, fåglarna kvittrar och jag tror de berättar att våren är påväg, fräknarna intar sakta sin plats på näsan och gör att man ser lite sommarfräsch ut, humöret stiger till höga höjder och mycket mycket mer! Underbart, kort sagt :)

Nu ska jag värma min mat och ta med den ut på balkongen :) Första måltiden utomhus för i år! WAAH :D (varför smakar mat alltid mycket bättre när man äter ute? :O En bra fråga det, tycker jag.)

/Mia - Charlie mår jättebra och leker tydligen hela dagarna. Längtar*

ps.  ds.

Sicken start! :)

Kategori: Min vardag

Startade dagen med en relativt stor kopp med kaffe, enbart för att få igång förbränningen inför min löprunda :) Dessa dagar vi har hemstudier ska jag ta en sväng varje morgon tänkte jag! Great, right? :) Rundan blev inte särskilt jättelång kan jag säga, men skönt var det och svetten rann! :) Eftersom jag bara åt en banan och ett knäcke innan också så är det inte bra att springa för långt och göra av med förmycket energi eftersom kroppen då börjar förbränna proteinet från musklerna. Och jotack - jag vill gärna behålla de få och små muskler jag har kvar (A) haha. Har nu iaf tagit mig en p-shake (snodde lite här hemma (A) ), tränat lite styrka och duschat. Fejjan är fortfarande illröd efter ansträngningen men vafan, jag ska ju ändå inte visa mig nånstans ;) Dessutom är väl rött en vacker färg, då det är kärlekens färg? ;) höhö.

Nu ska jag ta tag i mitt pluggande, äta en god grötfrukost och innan dess fylla i min träningsdagbok lite snabbt :) (www.traningsguiden.se Ett tips för er som också vill föra dagbok över era aktiviteter! )

/Mia - igår erkände jag en sak här hemma och jäklar vilken trevlig respons jag fick :D wiie!

ps. Chaaarliiee?! :) ds.


Pirr ! :)

Kategori: Min vardag

Jag håller med dig Vera - när man läser Twilightböckerna får man sånt himla pirr i magen att man inte kan låta bli att fnittra och nästintill bli generad. Läs dem, folket! :) :) (Att jag sen faktiskt kan byta ut honom och Bella mot mig och Albin i vissa situationer, det är en helt annan sak ;) wiie!)

Vet inte riktigt vad det varit med mig idag, faktiskt. Haft ett leende på läpparna i smyg, fnittrat ner i halsduken och benen har varit extra lätta. Jag vrålgillar det! :) Solen skiner, jag är glad och jag känner på mig att mina framtidsplaner kommer ske och mina drömmar slå in. Hallelujah! :)

-------------

Nu är det hemstudier i tre dagar som gäller :) Eller, ja: "Studier på valfri plats". Ska läsa ut en bok om Motiverande samtal (MI) tills på måndag då vi i olika grupper ska redovisa det vi läst :) Kan nog bli spännande om jag bara tar mig i kragen ordentligt och verkligen läser. Läxa som läxa, right?

I helgen blir det Trelleborg! Underbart :)

/Mia - imorse skrev jag en gullig lapp (A)


ps. I have a confession to make. ds.


 
Låt mig presentera er för vår Charlie! :) Hon kommer hem nästa helg. Längtar som bara den! :D Waaah!

Ojski-pojski!

Kategori: Min vardag

Var ett tag sen jag skrev här, har jag upptäckt. Förlåt, alla kära och trogna läsare! ;)

Jag har precis gjort mig klar och ska ner på stan en sväng för att fönstershoppa lite (kan jag det? :O haha) och sen träffa P2 och Emma för en fika på Thimons :) Mycket nice det!
Och sen, mina damer och herrar, ska jag möta min kära kusin Vera på stationen :D Kl. 15.00 är hon inne med tåget. Wiihoo :D Vilken helg det kommer bli! :)

Later dudes!

/Mia - PartyParty imorn :) 


ps. en kyss som ger mig härliga rysningar ända ut till fingerspetsarna. .ds.

  Jag är ett relativt stort ego då och då (a) egenkär? ;) haha.