MiaLouise

Sträva alltid efter att vara den bästa versionen av dig själv.

Smygtjockis, jag?

Kategori: Min vardag

Undrar om jag gått vilse? Har jag kommit till min blogg? Känns ganska främmande...

Har som vanligt ingen ursäkt för att jag inte skrivit på ett tag. That's it!

------------------

Undrar egentligen vad som är fel på mig? Man skulle nästan kunna tro att jag äter för flera personer, för det känns som att min aptit är enorm :P Hungrig hela tiden och suktar efter sötsaker vareviga minut :O Ett stort lass glass i söndags, igår och idag. Igår skulle jag och min kära vän Ivana dansat Zumba och varit sådär himla duktiga. Hur slutade det? Att vi satt i soffan med varsin tallrik glass och KOLLADE på när de dansade på tv:n istället :P Smygtjockis? Jag? Näää (A) Crazydazy-gott!

Varit ledig två dagar på raken nu, av någon väldigt konstig anledning, men klagar gör jag absolut inte :) Väldigt skönt att vara hemma mitt i veckan när man sen ska jobba hela helgen. Har börjat jobba heltid nu efter årsskiftet och jag känner redan i kroppen att jag inte är van vid det. Antar att jag vänjer mig snart :) Ganska go lön man får med ju! DET är verkligen nåt jag inte är van vid, eftersom jag aldrig innan jobbat heltid :P haha. GÖÖÖTT! "Så in i helvete", som jag och sambo säger ;)

Träningen? Jotack, den går galant kan man säga :) Jag har än inte tröttnat på att gå till gymmet varje dag efter jobbet för att köra slut på mig själv. När vi började första veckan i september trodde jag knappt att jag skulle stå ut fram till jul, men tji fick jag. (Och bra är väl det, i detta läge :) ) Känns hur skönt som helst att komma dit direkt efter en lång arbetsdag och bara släppa allt och tänka på annat. You should try it!
Albin brukar ge mig komplimanger som: "Din rumpa har blivit större!" och vad svarar jag? "Åh tack!" med ett nöjt leende på läpparna. Tur att inte alla som tränar siktar mot samma mål :P haha. Jäklar vad fit jag ska va när vi åker till Afrika i juni. höhö. Tjobidooo!

----------------

Det är inte klokt hur himla gärna jag (vi) vill flytta. Det känns som att jag och min man har kommit till en period i livet då vi vill ta ytterligare ett steg. Flytta till större! Kanske t.o.m. ett hus? :) Vi vet inte riktigt eftersom vi inte exakt hundra vet vad vi letar efter, men något större och gärna en liten bit utanför stan. Jatack! :) Ett hem att växa med och ett hem att så småningom bilda en familj i. Tänk den dagen då du och jag blir mini-familj, darling! Fantastiskt underbart-underbart-underbart :)

Dags att drömma och längta vidare. Kanske borde ta en långpromenad med hunden också?

/Mia - .


ps. världen är allt bra orättvis ibland. sänder några tankar till M., och hoppas att hon blir frisk snart. ds.