MiaLouise

Sträva alltid efter att vara den bästa versionen av dig själv.

Papper och penna.

Kategori: Min vardag

Satt nyss och skulle skriva upp vad som måste göras imorn, men kom på mig själv med att sitta och rita fjärilar, två bra bokstäver och ett litet hjärta (a) Vad detta kan bero på vet jag mycket väl. Wiie :)

Dags att slockna. Puss!

Från öra till öra,.

Kategori: Min vardag

Jotack, mitt leende är ganska stort nuförtiden. Varför? Ni som känner mig vet, och det räcker gott och väl för mig :)

Kom nästan precis innanför dörren efter en cykeltur genom stan. Kallt som jag vet inte vad, men jo. Det är vackert ute idag. Jag trivs! :)

Ett otroligt givande inlägg, måste jag säga. Nöjd? Oh yes!
Kort sagt: Jag ler!

/Mia

Blott en dag.

Kategori: Min vardag

Ännu en torsdag avklarad och med andra ord alldeles snart helg igen :) Arbetsveckan har flutit på som ingenting så har ingenting att klaga på. När man dessutom jobbar tillsammans med Ivana kan man inte göra annat än att skratta :) Skönare människa får man leta efter! Typ som att leta efter en fjärt i rymden, som jag själv så bra skulle uttrycka det ;P

Fick mitt arbetsschema för januari igår. Fy farao, säger jag bara.. Jobbar massa korta pass hela tiden, vilket verkligen inte alls faller mig i smaken. Känns så onödigt att gå dit i fyra timmar och sen gå hem igen.. Bättre att smacka ihop allt så man har jobbet gjort liksom :) Kommer vara tungt att börja jobba kl. 06.00 den 2 januari, men jag ska bannemig bita ihop!
Men. Jag blir 20 år på posten. Det känns oerhört surt och jag trivs inte alls med det :P Börjar 19.00 den 26:e och slutar 06.00 den 27:e. Hallå? Jag vill inte. Inte för att jag tror att ngn hade tänkt sova hos mig då och gratulera mig på morgonen, men iaf.. Ni får komma och sjunga mitt på dagen istället, precis innan jag vaknar :)
Jag och Carro bestämde lite halvt att vi ska fira våra födelsedagar tillsammans i år, med våra familjer. Så på min födelsedag blir det ev. så att vi kör ihop båda familjerna för tårta och annat gott - och givetvis presenter! :P haha.
Sen kommer det bli en gemensam 20-årsfest också, som många av er är välkomna till. Inbjudningarna kommer i januari ngn gång :)

----------------------

Imorgon blir det till att mysa runt med Carro efter jobbet. Vi ska till Jysk och kolla på ett bord + fyra stolar. (dagens reklamblad) Vi blev lite smått förälskade, så måste kolla lite :) Senare på kvällen kanske Ida kommer och håller oss sällskap och sen åker jag iväg till Armi för hon och jag ska på en liten fest :) Kommer nog bli trevligt! Eftersom de andra ska jobba dagen efter ville de inte följa med.. Vi taggar juldagen tillsammans istället! :D (längtar. endast en vecka kvar!)

Om fem dagar åker jag till skärgården. Om sex dagar är det julafton. Om sju dagar kommer jag hem till Nässjö igen. Vilket flängande! :D I like it.
Och ja; Jag är en upptagen kvinna. Hela nästa vecka är redan planerad för min del. Bara en av helgdagarna kvar att fixa nåt att göra på. (vet inte vilken än (A) )

Jag måste ha mat!
/Mia.

ps. Jag vet vad jag behöver, och jag stannar där jag är. Det regnade idag och det finns en mening med det. Har du en famn för mig...? /Melissa Horn.

Hon är född på en fredag,.

Kategori: Min vardag

Det gick oväntat bra på posten i natt! :) Med tanke på supersällskapet i form av Millan, Ivana och Vedjin (Stavning? (A) ) så kunde det ju inte gå dåligt precis. Störtsköna flicks det där! Tack för i natt :)

--------------

Jag har funderat. Jag har klurat. Jag har diskuterat med hjärnan, min. Jag har ångest.
Borde jag kasta in handduken? Borde jag bespara dig den eventuella smärtan? Jo, jag tror det.
Mia är en virrpanna och är ibland ganska dålig på att veta vad hon vill. Denna gång vet hon dock en sak,
och det ska hon ta itu med.
Jag kämpar för det jag vill ha, och man kan säga att jag kämpar för det jag inte vill ha också. Myskodysko?
Jag behöver annat just nu och du är värd så mycket mer.
(jag hatar detta. jag är ett svin.)
Jag tror att jag vet vad jag vill ha, men jag är inte säker. Try me.

USCH!
/Mia.

ps. Waah?

Tell me everything.

Kategori: Min vardag

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Antar att det enda jag har till mitt försvar är att säga att jag bara är människa. Antar samtidigt att det inte alls låter bra, men jag vet inte mer än så just nu och det känns skit för jag vet så jäkla mycket bättre egentligen. Problem är i vilket fall till för att lösas, och det ska vi fixa ikväll. "Jag håller tummarna för dig, *klapp-klapp*. Du håller tummarna för mig, *klapp*."

Och jag säger som Millan och Carro: Aldrig mer tequila. Aldrig mer förfest i Forserum! ;P
Var en otroligt rolig fest, men med förmycket av det goda går det inte alltid så bra (A) Tack grabbar - vi tjejer kände oss välkomna i gänget! :)

Jag somnade vid fem i morse och pga det blev det bara fyra timmars bra sömn detta dygn. Kl. 21.00 ikväll börjar jag jobba. Ser ni ett kasst mönster? Weej, heja på mig är ni snälla! :)
/Mia.

ps. jag saknar mammas lussekatter. dessutom ser alla bilspåren som korsats på parkeringen ut som massa hjärtan. ganska gulligt.

Jag och Carro hade det trevligt i Marcus bar :)
Blivande sambos. Oh yes!

Aotch!

Kategori: Min vardag

Jag läste gamla inlägg från oktober nyss. Jag borde aldrig gjort det. Klantigt Mia. Mycket klantigt!

Ikväll blir det fest (igen) och det ska bli otroligt bra, för det har jag och Millan bestämt :)
Får se hur det går att komma in på hotellet, men det brukar ju inte vara några problem! Jag känner ju trots allt vakten. Woohoo, vad jag är cool! ;P

---------------------

Jag vet inte riktigt vad jag vill. Dörren står på glänt och den är inte särskilt svår att öppna. Vi kan däremot jämföra den med en gammal dörr som är lite seg och trög. En sådan dörr som man måste öppna riktigt långsamt för att den inte ska gnissla eller knarra något, för sådana ljud är irriterande och inget att höra tycker jag. Det är inte så svårt att förstå anser jag,.

För övrigt så längtar jag till den 1 mars då jag och Carro blir sambos. Kommer bli underbart härligt! :) Som jag skrivit innan: Boka inte in förmycket i slutet av mars, för då ska ni komma till oss på inflyttningsfest :D

Dags för lite inhandling inför kvällen.
/Mia. - "Old time Rock and Roll". Spelas mycket i högtalarna nu!

Torrperiod.

Kategori: Min vardag

Jo, jag är inne i en sån där tråkig period då jag inte orkar skriva något om vad som händer i mitt ändå väldigt händelserika liv. Känner att det finns så mycket att skriva så orkar inte (A) Bättre ni frågar mig om ni är nyfikna ;) Är uppbokad 24-7 och allt går undan. Jag trivs verkligen, men samtidigt uppskattar jag stunderna då jag verkligen bara får vara själv! En person som ligger mig varmt om hjärtat som sa till mig att jag måste uppskatta det och jag satte mig alltid på tvären och sa att det aldrig kommer hända. Förlåt, jag hade fel ;P

Kortfattat, om veckorna:
- Jobb
- Vänner (chillar, lagar mat, myser i soffan, stojjar, brottas, kramas, bubblar på badhuset. Yejj! :D )
- Filmkvällar
- Sover över med Millan minst en gång/vecka :P
- TRÄNING
- Planering och längtan efter flytt med Carolin-Pralin.

Jooo, jag trivs så in i vassen bra! :D I slutet av mars blir det inflyttningsfest på Kyrkogatan. Boka in det i era kalendrar! :)

Nu ska jag göra kvällens träningsövningar innan det blir att hoppa ner i sängen.
Imorn blir det till att fixa juldagsbiljetter. Mums för mat säger jag! ;D
/Mia. - Vänner, vad ska jag säga? Ni är så bra!

ps. jag skulle vilja ha en famn som lugnar ner mig.

Psykiskt och fysiskt krävande dag.

Kategori: Min vardag

Jo, gårdagen var väl lite jobbig skulle man kunna kalla det.
När jag vaknat på eftermiddag, efter en natts jobb, så skulle jag och Millan ses på solariet för att sola tillsammans. Blev det på Sörängsvägen där det finns ett bås man står upp och solar i, så man kan stå två stycken samtidigt. (billigare och bra :D) När vi gått in i solariet kände jag att benen började vika sig och att jag mådde illa. Öppnar dörren och går ut för att sätta mig på golvet. Vad jag uppfattade det som satt jag där i en halvminut, men enligt Millan var det tydligen tre-fyra minuter. Mysko! Gick i vilket fall in igen eftersom jag tyckte att jag mådde bättre. Fem sekunder där inne och jag blir spyfärdig igen. Seriöst aldrig mått så otroligt dåligt i hela mitt liv. Öppnar dörren för att gå ut ännu en gång och för att ta mig till toaletten - svimmar halvvägs ute och faller. Kommer ihåg att jag hör en smäll, vilket då är mitt huvud som slår i kanten på solariet och sen blev det helt svart. Vaknar av att Millan klappar mig lätt i ansiktet och försöker att få kontakt. Låg tydligen där med uppspärrade ögon i nästan en halv minut, helt avsvimmad :O (vet att jag hann drömma något om idol-Agnes under tiden :P ) . Blev rädd när jag insåg vad som hänt och undrade vad allt berodde på. Ringde givetvis min kära vän P1 direkt och kollade vad jag skulle göra. Blivande sjuksköterska som hon är kan hon ju lite :)
Allt slutade med att jag, hon och Millan åkte in till Eksjö ett par timmar senare för att kolla så det inte var hjärnskakning jag fått, av smällen. Illamående? Jotack!

Farbror doktor kunde dock konstatera att det inte var någon fara utan att jag drabbats av ett "vanligt" blodtrycksfall, vilket tydligen är vanligt i vår släkt berättade far min... Men fy fan. Läskigt var det! Aldrig igen, tack. Måste bero på något mer känner jag, så ska försöka ta mig till vårdcentralen någon dag för att kolla mina järnvärden och dyl. Äter och dricker som normalt, så kan inte vara det iaf.
Allt resulterade i en fet bula i bakhuvudet, illamående resten av dagen, skakiga ben och en jäkla huvudvärk. Vilken dag, vilken dag!

Ikväll blir det mys med Carro, min blivande sambo, innan vi drar vidare för Saw-maraton med några andra från gänget :)
/Mia. - Tack för all hjälp igår, Millan och P1. Hade aldrig funkat utan er.

ps. Vivas, crescas, floreas semperque gaudeas.

Tråkig kväll.

Kategori: Min vardag

Det enda jag gjort sen kl. 16 är att ha väntat på att klockan ska bli 22 så jag kan åka till jobbet. Yes box, det är en natts jobb som väntar :) Himlans tur att P2 och Jonna jobbar, och eventuellt "Forserum-Marcus" (:P) så att man har någon att snacka med :) Får se vad han tycker att jag ser ut som idag. I lördags var det "En fin prinsesstårta" ? Mysko man, det där! :P

Det snöar ute, den lägger sig och det innebär att det eventuellt blir snörugby denna helg. Som vi i gänget längtat efter detta! :D Fick nyss reda på att jag inte får va i samma lag som Simon, vilket jag hoppats på, för han skulle tydligen ge igen för gammal ost. Vad jag gjort honom har jag ingen aning om, men det ska bli spännande :P haha. Vi taggar med andra ord heldag ute i lövhult med snörugby, pulka och korvgrillning :D (om vädret håller i sig!)
På fredag är det redan inplanerat Saw-maraton och det kommer bli mys. Som vanligt samlas allihopa, eftersom det är helg. Kanoooon! Lördagen spenderas i Sävsjö för klippningar och handboll innan jag far hemåt igen för taco/hotelletkväll tillsammans med Millan och Carro. Resten möter vi upp ute :) Helg - ge mig!

Imorn: Sova, sola, umgås med  Millan, träna (pump igen) och sist häng hos Marcus. Trevlans! :)
/Mia.

Oj, vad hände här?

Kategori: Min vardag

Det var ett väldans bra tag sen jag skrev några rader här, märkte jag. Tyvärr är det så att jag blivit en väldigt upptagen kvinna som ständigt är på språng, så den lilla tid jag får över till annat prioriterar jag väldigt noga och gör viktigare och bättre saker med istället :) (typ kollar på film :P Woooj! )

Igår var det första december, vilket innebär att Millans och min nyttiga period började, samt starten av min 20-dagars urrensningskur. Den är inte god, absolut inte, men vad gör man inte för att må bra :P 12 ml äckelpäckel utspätt i 1,5 liter vatten som drickes varje dag. (plus proteinshaken 0.5 liter vatten och all annan dryck på dagen :O ) Jotack, jag kissar en hel del numera :P

Kan nog inte ens riktigt förklara vart jag gör av mina dagar, för det är så otroligt olika, men mestadels är jag uppbokad tillsammans med vännerna. Kommit alla så otroligt nära på bara ett par månader, så vi gör allt tillsammans :) Underbart bra! It's my life, and: Ba-da-ba-ba-baa, I'm lovin' it !

Igår tog jag och Carro det viktiga beslutet att vi ska flytta ihop. Kyrkogatan, 1 mars - here we come! :D Carolin "Pralin" Johnson; VI kommer klara detta något så otroligt galant. Längtar :)

Ikväll vet jag inte vad som händer mer än träning i form av bodypump och sen bubbel efter det. (Jag vet enbart vad jag hoppas på :) )

/Mia.
John Mayer - Your body is a wonderland. (jag är förälskad)