MiaLouise

Sträva alltid efter att vara den bästa versionen av dig själv.

En sommar väl värd att nämnas.

Kategori: Min vardag

Sommaren 2014. Jag har en enorm bunt med minnen från dig! Inte så många bilder att visa, men det måste väl tyda på att vi haft annat viktigt att göra än att springa runt med kameran. Det här året har bjudit på en fantastiskt stor sol under hela vår semester och vi har verkligen enbart härliga, glada och ljusa minnen. 
 
Vi har fått fira midsommar med våra underbara vänner Ivana&Nicklas. Vi har njutit av mat på Piren tillsammans med mina bästa, älskade föräldrar. Vi har spontantrippat till Öland och sovit i tält. Blivit mer sommarbruna än aldrig förr. Jag har blivit moster till världens finaste lille Matheo, jösses vad jag kommer skämma bort denna pojk med kärlek så ofta jag bara kan och får. Tänk vad fort det går för en så litenliten människa att fånga ens hjärta. Vi har tagit ett par trippar med mc och stannat för att äta glass. (Sådana har det blivit mängder av denna sommar!) VI har gjort nytta och fixat vår tidigare obrukbara balkong - där har vi nu istället spenderat ganska många kvällar med tända ljus, vin eller en enkel kaffe och tagit vara på stunden just då. Vi har fått nya underbara vänner i Rebecca, Kim och deras söta och roliga Nellie. Jösses vad vi hittat på otroligt mycket saker med dem! Solat, badat, spenderat dagar i Halmstad och spontanträffats för grillning när sommaren varit som allra härligast. Tänk vad fina människor det finns och vilken tur vi haft som träffat dem :)
Och viktigast av allt: Vi har fått spendera så otroligt mycket tid ihop, han och jag. Haft de där stunderna när det pirrar lite extra i kroppen, gått hand i hand på promenad i skogen, kastat ett extra öga när han inte ser att jag tjuvkikar,  pratat om livet och drömt om framtiden och känt sig sådär härligt kär. Sånt där som i den hetsiga vardagen ibland försvinner för att man har så mycket annat att tänka på och vardagstrallen tränger sig på. På sommaren finns inte detta, och jag älskar sommaren för det. Tack.
 
Nu välkomnar jag hösten - och längtar faktiskt efter den - och jag känner mig påfylld med en himla massa energi, för jag känner på mig att den kommer bli något alldeles extra. Weekends att se fram emot, spontanträffar med människor som vi tycker om, fina stunder med mängder av tända ljus och drömmar som ska uppfyllas. Vi två. Min fina man och jag!