MiaLouise

Sträva alltid efter att vara den bästa versionen av dig själv.

En förmiddag i Aneby!

Kategori: Min vardag

Jodå. Jag och P1 hade bokat tid hos vår underbara Carro för att bli lite vår&sommar-fina i håret :) Så, blev att åka tillsammans med Carro på tåget i morse, och sen när vi kom fram till salongen blev det fullt tjå! Trodde inte det skulle bli så blont, men JAJKS vad nöjd jag blev! Kunde inte sluta kolla mig i spegeln (A) Och P1 - ler bara jag tittar på henne nu. Galet snygg! Dear friends <3

 Kanske inte världens bästa bild, men ni kan ju se färgerna iaf + p1:s klippning :P

 Blev lite cider på balkongen sen när vi kom hem :)


Ikväll blir det grill och kubb med nära&kära vänner på våran bakgård :) Mysigt värre! Ni är bra, alltså. Förbaskat bra! :)
/Mia - att ta ett beslut.

ps. stjärnorna fascinerar mig. studera dem från en filt i mörkret snart, tack. ds.

Man får för sig mycket.

Kategori: Min vardag

Trodde att jag hade glömt, men ack så fel jag haft.

----------------------

Sitter på balkongen. Drar åt mig det sista av värmen från dagen och sitter samtidigt och funderar på vilka val jag måste göra inom en väldigt snar framtid. "Att vänta är inte min starka sida", det är nåt jag står fast vid. Detta är en del av det jag måste ha med på vågen i beslutet, för att sen se vad som väger tyngst. Hade vart lättare om ena delen varit gjort av bly och den andra av tenn, eftersom vågen då tippat över.

Om man skulle ta och bli pigg? Imorn vankas det ett besök hos Carro i Aneby för frisörstund :) Äntligen bli lite ompysslad! Beröring som beröring ;)
/Mia - det är nån paradorkester som övar på den stora parkeringen "där borta". De för ett jäkla liv :P

ps. minns förmkt. funderar förmkt. rör ihop saker förmkt. ds.

Skratt.

Kategori: Min vardag

Ja, det är vad helgen har bestått av :) Väldigt längesen jag spenderat tre dagar då jag skrattat 90% av tiden. Underbara vänner - ni gör mig glad!
Gårdagskvällen var lyckad, då vi bestämt oss för att åka in till Jkpg och göra Centrum osäkert. Lyckatlyckat! :) Vi blev ett ganska stort och riktigt roligt gäng tillslut, och att sitta allihopa på nattbussen kunde bara resultera i en enda sak: Skratt. (rubriken säger väl eg. det.) Sen att vi fick lite oväntat besök då klockan närmade sig 5 var väl inget konstigt - lördagsnatt på Kyrkogatan verkar vara en självklarhet för människor i den här stan ;) haha. Trevligttrevligt :) (även om det inte märktes på mig just då, kanske) Somnade sakta, men säkert, runt sju-tiden på morgonen och lyckades sova hela tre timmar innan ögonen ofrivilligt slogs upp och vägrade låta mig somna igen.
 Söndagen = pizza, grymt bra umgänge, tv (Wipeout = GALET! :D) spel med några sköna människor och kvällspromenad. Underbart :) Jag stormtrivs!

That's all for now. Lack of fantasy.
/Mia. - 1.

ps. det finns en tjej som grubblar väldigt mycket på saker och ting. den tjejen är jag. ds.


Goosch :)

Kategori: Min vardag

Tack för en mysig kväll, Millan! Du är kanonerskanon :)

Jag längtar tills imorn, för det kommer bli en mysig dag. Sola lite, umgås lite, längta lite, fundera lite, trivas lite, le lite, skratta lite, digga lite och SEN: Rolig kväll med vännerna :) Ser fram emot detta!
Millans och min stund på balkongen, runt fyra-tiden, kommer ju inte heller vara så fel kan jag säga :) Första glaset vin för kvällen - jippi-ka-yejj!

/Mia - vissel-vissel.

ps. love and sex and magic. ds.

Våren är här :)

Kategori: Min vardag

Jag och kära P1 tar detta på största allvar, så vi startade dagen med frukost på en filt i gräset :) Sen - vidare till stan för lite inhandling tills imorn då det vankas fest, och tillslut: Ett par timmar på min balkong, där Armi också gjorde oss sällskap :D Fina flickor! <3

Nu; Mött Millan på stan, köpt lite godis och strax kommer mina päron hit och myser en stund innan jag drar vidare upp till Millan, (som åkt hem en stund precis), för lite grill och chillkväll :) Jag diggar det! Kan inte bli mycket bättre, tror jag :)

Imorn blir en braaaa dag :D Längtar.
/Mia - chansa är nåt man måste våga.

  Trivdes :)
  Resultatet efter några timmar i solen blev en brunbränd Mia. Heja :)

En äkta "Mia-dag"

Kategori: Min vardag

Efter mitt korta pass på posten, till 13.00, fortsatte jag hemåt. La mig i dörröppningen till min balkong, kudde under huvudet och låg och småslumrade samtidigt som solen stekte riktigt härligt. Åh, vad jag trivdes :)
Sen, träffa P1 för att möta upp Armi på Friskvårdshuset. Dags för combat igen :D Jösses vad fit man ska bli alltså! Snart på g. Och, eftersom det är torsdag var det inget snack om saken: Jag och P1 cyklade hem till mig, träffade Millan och kollade på "Hjälp, jag är med i en japansk tv-show". Det är underhållning, bannemig :P Jag och P1 lyxade dessutom till det med superdupergoda pannkakor (kan inte bli annat när jag steker ;).
Nu: Precis haft en härlig pratstund med Millan om allt mellan himmel och jord. Vi ligger liksom på samma nivår :) Med tanke på att vi bara känt varandra sen september-oktober nån gång, så är vi otroligt tighta :) Det "klickade", som hon brukar säga. haha :) OCH: Jag har hunnit med en riktig mysdusch efter att hon åkt hem. Tände några ljus i badrummet, satte på underbara låten "River flows in you" med Yiruma och bara njöt. Egen-tid = älskvärt.

Imorn har jag mycket att göra. 1) In-lines + springa på stan + systemet med P1. 2) Hålla Millan sällskap under hennes långa lunch. 3) Städa. 4) Sola (A) 5) Handla med Millan inför vår myskväll vi ska ha framför tv: n :) Wiie. Ska bli skönt!

På lördag blir det en bra dag! Sol + chill + partajj. Heja :D
/Mia - om jag bara visste vad jag vill?

ps. you think people had enough of silly lovesongs. ds.

Jag trivs :)

Kategori: Min vardag

Dagen började bra med bull&saft-kalas på min balkong tillsammans med kära Ida! Välbehövligt - bara snacka om allt och absolut ingenting. Det var längesen, så det hade jag saknat :) wiie.
Fortsatte med en liten runda på stan, hem för att städa lite och också ha egen-tid i form av filt, te och choklad (även det på min kära balkong som jag faktiskt älskar (A) )
Hann även med att träffa Jock-Smock en sväng innan den planerade rundan med P1 gick av stapeln! 14 km blev det idag. Inte alltför tokigt! :D Vi är grymma! Fettförbränning = wooh!
Nu väntar en kväll tillsammans med Millan och givetvis Pax. Förmodar att det blir att ligga i varsin soffa och halvdö lite. Men - skenet kan bedra. Jag är lite pysselsugen, så får se vad det blir :)

Imorn ska jag jobba 06.00-13.00, sen vill jag hitta på något :) Typ simma och sola lite innan combaten senare på kvällen! (hurtigt!) Eller, kanske bara hänga med nån rolig människa och trivas lite..? :)
Och så, som jag sagt till P1 ett antal gånger och som även Ida fick höra idag: Det är nåt som fattas. Jag trivs verkligen med mitt liv och jag är jätteglad över allt dess innehåll, men en liten grej fattas. En liten pusselbit i ett 10 000-bitars sådant, skulle man kunna säga. Antar att den tiden kommer! :)

/Mia - Tänk om Millan åker ifrån mig i höst igen? :/

ps. Fick en himlans bra överraskning och dra start på dagen när posten kom. Nu håller vi tummarna! :) .ds.

  Härliga gymnasie- och studentiden! :) Julia och jag laddade för studenfest!

Oj, shit, ja jösses!

Kategori: Min vardag

Den ordinarie instruktören var sjuk idag, så på pumpen blev det istället ett styrkepass med Lena och - herre - på combaten kom Lottas man och körde med oss istället :D Seriöst - jag kände mig som en ynklig liten knatte som gjorde lumpen och att han var värsta befälet som stod där och skrek vad vi skulle göra! hahaha. Men oja - han körde också skiten ur oss :D Känner mig nu grymt färdig efter de två timmarna med hård träning, så klagar absolut inte :) Får bli att ta det lugnt med kroppen imorn och bara gå och simma lite och sen ta en raskis med min kära P1 ! wiie :)
MEN - först, vid elva, kommer Ida-Pida till mig och bjussar på fika. Är jag bortskämd och har det bra, eller vad? (A) Hoppas solen kan titta fram igen, så att vi kan inta min balkong!

/Mia - på lördag ska vi dansa häcken av oss - igen.

ps. "Välutrustigheten". Det är så man säger det, right P1? :)

wiie :)

Kategori: Min vardag

Jag och min kära P1 har lite fuffens på gång :) Tack för en bra dag! Du är bäst :)
Detta kommer bli bra! Promise.



                                                                                        .   
Den 15-17 maj är det dessa stollar som jäser runt i skärgården :D Längtar redan.
<3


ps. dubbelpass ikväll i form av pump + combat. HEJA! :D .ds.

Jag börjar säga som Melissa Horn igen.

Kategori: Min vardag

"Sen en tid tillbaka, har jag trött.
Försökt att vara allt på samma gång." (perfekta låttexten.)

Det känns som en enda stor knäckkola i huvudet, som är påväg att koka upp och bli sådär superseg. Jag funderar, grubblar, känner efter och samtidigt vill jag så mycket saker. När man står vid en maskin en hel natt hinner man tänka väldigt mycket. Fick en hel del klart för mig när jag stod där och matade in post i den där satans mackapären, och blev genast på bättre humör och självförtroendet hamnade på en högre skala, medan en annan del av grejjerna gjorde mig lite förvirrad, kluven och illa till mods. Hur ska jag lösa det här?
Man skulle kunna sammanfatta det såhär: Jag vet vad jag vill, jag vet hur det borde bli, jag vet hur det kan bli - men jag vet i fasen hur jag ska gå tillväga för att hamna där. Get it?

Så. Till min hjälp sätter jag på mina favoritlåtar (med bl.a. Melissa Horn, Peter LeMarc, Bo Sundström, Jack Johnson, Thomas Dybdahl och John Mayer. Ha, det var nog t.o.m. alla, det där.)
Eller, "Closer" med Kings of Leon spelas i detta nu och den känns också rätt, på något sätt.
Åh, snälla. Jag vet ju.

För övrigt så har den förbannade Mia helt försvunnit och hon är glad igen :) Bara för att hon är lite kluven vad det gäller olika beslut osv., tyder det inte på att hon inte kan le och skratta - för det är hon bannemig bra på :D Tusen tack, vänner!

/Mia. - stjärnhimlen, den är min vän och jag vill dela med mig av den.

ps. http://artists.letssingit.com/kings-of-leon-lyrics-closer-rrtqbr2. ds.

--------------------------------

"Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya kläder
Och samlat damm på min gitarr
Men i vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Ja jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort
Har jag förmågan att glömma bort."

Om det vore så bra.

Kategori: Min vardag

Någon som kommer och ger mig blommor på en enkel och vanlig tisdag. Hallå. Jag vill :)
Tro för allt i världen inte att jag är desperat, men jo. Jag anser att jag är värd närhet. Är det så konstigt? Jag är ingen människa som kan leva utan det.

---------------

Vart en riktigt trevlig kväll, då vi firat Fia för att hon fyllt år :) Roliga människor och en jäklarns massa skratt! Jag diggar det :)

/Mia - Tusen tack TJEJER, för en grymt trevlig eftermiddag! Lunch på stan, på en filt i gräset, och sedan solning och framtidsplanssnack + 118100-frågor, på balkongen. Det är super! Ni är guldvärda :)

ps. om ett par dagar är det tisdag.. .ds.

En ledig fredag!

Kategori: Min vardag

Skönt! :) Suttit på balkongen och solat, hunnit läsa ytterligare några kapitel i min bok, träffat kompisar och lunchat på Harmony och nu också haft en supertrevlig kväll med Millan och Fia. Suttit och pratat minnen, tabbar och sommarplaner. Paddla kanot, ett gäng, är nåt vi måste göra! :D Haka på? Sommargänget ska vara stort, och vi ska ha en riktigt bra årstid tillsammans, för det bestämde vi innan. Tjoo!

Och jo. I natt är det stjärnklart. När jag tog ut Pax på hans sista kissrunda nu innan sängen väntade kunde jag inte låta bli, att som vanligt, knycka nacken bakåt och studera himlavalvet. Vad jag skulle velat stå sådär och förlora mig själv en stund! Det var längesen. Kylan påminde mig dock om att jag enbart hade en tunn vårjacka på mig, vilket tvingade mig till att gå in. En filt och en famn att värma sig i hade vart det perfekta. I sommar har jag bestämt att jag minst tio gånger ska ligga på en filt, i bra sällskap, någonstans ute på landet där det är mörkt, och bara titta rakt upp. Prata och ha det bra tillsammans med någon jag trivs med och som jag kan prata om allt med, och som kan dela tankar tillsammans med mig. (Kompis eller någon jag kanske håller kär, vem vet. Någon nära iaf) Det är bra grejjer :) Sjärnhimlen - här kommer jag!

--------------------

Imorgon väntar lördag. Det vankas picknick tillsammans med Fia, Carro, P1 och förhoppningsvis Armi också :) Får se om det också hinns med ett äventyr till Eksjö för att vara moraliskt stöd till Millan när hon ska till farbror Doktor med sin tå :P haha. (inget jag orkar gå in på ;P) Till sist, men inte minst: Fira Fia-Lia som fyllde år för ett par veckor sen! Blir nog en bra kväll :) Återstår att se hur den slutar, men det lär vi märka! Vi håller det "flytande" ;)

Nu ska jag kolla på filmen "Mamma Mia" och somna.
/Mia - konstigt nog börjar den glada och normala Mia komma tillbaka med stormsteg. Tur att det enbart var ilska som drabbade mig denna gång, och inga fler tårar.

ps. om jag säger att jag gjorde en riktig tabbe, vad händer då? :) .ds.

Måste bara!

Kategori: Min vardag

P1 skrev detta i sin blogg för några dagar sen, och för er som inte läser hennes blogg kan ni läsa det här! Vem såg sämst, egentligen?

"I fredags när jag, Mia, Armi å Millan satt å väntade på vårt grillsällskap:

Mia: kan det vara dom där nere? Ljushuvudet i mitten ser ut som Hedgren.
Jag: haha, ne det där är ju 3st 12-13åringar

3 minuter senare går 3 pensionärer förbi, den i mitten va gråhårig .."

hahaha :) Det är inte alltid så lätt alltså! Ta inte illa upp ;P

--------------------------------------

Om 1 h och 45 min börjar jag jobba. Har bara kvällen, så jajks. Det är skönt!
Natten till idag gick oväntat bra. Dock otroligt jobbigt när man stod själv utan sällskap, eftersom tankarna då yrde runt och det enda som malde runt i mitt huvud var samma meningar - om och om igen. Jag hatar det här :(
Aldrig känt mig mer utelämnad/arg/ledsen/besviken/förvirrad i hela mitt liv. Vill inte vara med mer. Alls.
Självförtroende = Minus 0. HEJA!

/Mia. - Nollvärderad.

ps. Enligt Ivana är jag en Pikachu-slyna ;) haha. ds. (stavning? :P Pokémon iaf!)


 Egentligen skulle jag gett bort det här påskägget, men det blev hastigt och väldigt lustigt ändrade
                                           planer, om man nu kan kalla det så... Tror jag ska slänga det.

Nu har jag det!

Kategori: Min vardag

Ett tips på hur du ska göra för att lyckas hålla dig vaken:
- Se till att må riktigt riktigt psykiskt dåligt, var så förvirrad du bara kan och var ovetandes om saker. Jag garanterar då att du omöjligt kan somna, hur mycket du än försöker.
Om du inte gör som jag gjorde igår; Somnar av utmattning.

/Mia.- mest hemska morgonen på länge. Ville inte vara med mer.

ps. tack tjejer, för en underbar grillkväll! Behövde verkligen få skratta lite. Tycker vi gör som planen: Köper ett hus tillsammans, nånstans i Sverige, flyttar dit och lever ett härligt och bra liv. ds.

------------------------------------------

"Fairytale gone bad" - Sunrise Avenue

"Out of my life, out of my mind
Out of the tears we can't deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind
Out of my head, out of my bed
Out of the dreams we had, they 're bad
Tell them it 's me who made you sad
Tell them the fairytale gone bad"

Jag vet ingenting. Famlar i mörkret. Händer som trevar och letar. Vad hittar jag?

Leende.

Kategori: Min vardag

Jag är glad. Jätteglad! Får min dos av kramar, pussar och uppmärksamhet nuförtiden, och jajks vad jag gillar det :) wiie.

Dagen har spenderats hos Totti, där det blev att krypa ner i soffan och kolla på film. Skönt! "Zodiac" - rekommenderar den starkt :) Att man sen också trivdes väldigt skarpt i sällskapet är inget snack om saken (A)
Efter det hem för en promenad med Millan och kolla på Benkrossargänget 2 på kanal 6. Klockren :) Innan dess visades "Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show" på tv. Herrejösses :D Tore från FCZ är verkligen underhållning utan att ens veta om det eller anstränga sig. Längesen jag skrattade så mycket :P

Dags för dusch! Mina ben är ludna ;P
/Mia - du.

ps. jag ser fram emot grill imorn och lövhult på lördag :) .ds.

-----------------------------------

"I got tired of waiting
Wondering if you were ever coming around
My faith in you was fading...


Romeo, take me somewhere we can be alone
I'll be waiting, all there's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story, baby, just say yes."

Jag vet, den är töntig men ändå lite söt :P haha (A)

3 saker.

Kategori: Min vardag

1. Jag vill bli solbränd och få fräknar på min näsa - NU!
2. I min mage bor det massa fjärilar.
3. Mitt nya vita te som jag köpte på Life för några dagar sen är nåt av det godaste jag druckit! :D

/Mia - SMILE.

ps. lördag kommer bli så sjukt bra. håller tummarna för det!: ds.


  Gammal bild, dock fortfarande lika bra :)

En liten fundering.

Kategori: Min vardag

Är det meningen att livet ska innehålla småproblem, jämt och varje dag och hela tiden? Jag vet inte riktigt om jag tycker om det, nämnligen. Nog för att man måste ha svackor och motgångar, men inte ständiga småsaker som gör att man grämer sig över dem och får svagare smärtor eller klumpar i magen. Stressar då bara upp mig och känner mig som en höna som nyss fått huvudet avhugget; Springer runt utan att veta riktigt vart.
Antar att jag väl dock inte ska klaga. Jag är mästare på att förstora upp saker, så om jag bara lät bli det skulle jag ha det mycket lättare. Jag hoppas min sånhär period tar slut snart iaf, för jag är inte van vid att det ska vara såhär.
Jag måste sluta fundera och grubbla så mycket!

Vet vad jag har men vet inte vad jag kommer få. Låter det konstigt?
/Mia. - imorn är det onsdag :D det är inplanerad kvalitetstid då. Jag hoppas schemat inte spricker (A)

ps. "gotta be somebody". finns ett par rader i den texten som jag funderar på varje dag :) .ds.

Är faktiskt ganska stolt över mig själv.

Kategori: Min vardag

Det blev inga tårar på Posten denna natt. Lyckades faktiskt t.o.m. bli på hyfsat bra humör redan innan jag ens åkte dit, och det pga att det finns vissa människor som gör mig glad. Bara några få ord räcker verkligen för att jag ska få ett leende på läpparna och för att känna mig uppskattad och nöjd. wiie :) (Du är bra)
Och tack, min kära Paulina Sköld, för att du skriver så bra saker till mig :) Du är alltid bäst.
Dessutom finns det fina och bra människor på posten som också har förmågan att göra mig glad, vilket är ett stort + ! :) Blir genast mycket lättare och då trivs jag rejält, och jag kan därför bjuda upp till ett skratt eller två. (eller varför inte flera!)

Mackan och jag stod och sorterade och snackade mycket om festen som vankas på lördag. Just nu är man inte alls särskilt sugen, men som vi sa så lär det komma någon dag i veckan :)
Jag pratade också länge med Jenny om kärlek, killar och allt annat som hör till det där. Alltid kul! :P
Och sist, men inte minst, stod jag och Freddan och räddade Posten (andra natten på raken) genom att sortera upp sista posten från maskin superfort så vi sen kunde skicka iväg lådorna. Teamwork! ;) high five*

Jag och Millan har planerat lite: (om vädret tillåter)
På torsdag eller fredag tänkte vi grilla - någon som vill vara med? Isf drar vi ihop ett gäng :)
Och: På lördag, på dagen, tänkte vi sticka ut till Lövhult för att även då grilla och spela brännboll eller kubb. Sugen på att hänga med? :)
Bättre att hitta på nåt än att sitta inne hela dagen! Nu när alla är lediga och allt. Kooom igeeen! :D

--------------------------------------

Nästa helg går "Slumdog Millionaire" här i Nässjö. Jag vill se den! Vad säger du, dear? :) Det finns popcorn där ;P
/Mia - borde sluta äta godis och glass.

ps. vi håller oss på tvåans växel ett tag och kan nog snart öka upp till trean. ds.

Måndag.

Kategori: Min vardag

Haft en riktigt härlig dag tillsammans med Millan :) Får umgås en del nu när hon äntligen kommit hem igen! Har lite att ta igen ;P Gick från henne och ut till Lövhult för att gå 5: an, så en två timmar lång promenad i solen blev det. Väldigt härligt :) Slutade med att vi åkte hit hem för att dö i soffan. Gick hyfsat bra :P

-------------

Fast, nu när hon åkte, blev jag depp. Jag vet inte varför. Jag är trött, rastlös och helt totalt gråtfärdig - kramar, pussar och massa uppskattning är vad jag skulle vilja få. Precis som att fjärilarna i magen går upp i varv, flyger runt som galningar och till slut krockar i mitten och bildar en klump. Skulle verkligen kunna göra vad som helst för en stor kram just nu, dock är jag rädd att tårarna då skulle komma som stora floder. Hur kan man vara så nere? Ingen aning :/ Hoppas det är bättre imorn!

/Mia. - jobba 24-05.30. HEJA!

ps. fyra ord. det skulle göra min natt. ds.

Äntligen!

Kategori: Min vardag

Jobbet är avklarat och jag ligger i min otroligt sköna säng och ska alldeles strax sova. Underbart :)
Skulle egentligen kört en maskin i natt, men pga hemsk j*vla smärta i magen kunde jag knappt räta på mig eller anstränga mig särskilt vilket resulterade i att jag fick stå och sortera paket i 8 timmar. Tur Ivana också stod där, annars hade det vart en ännu segare natt. Tack Iv :P

Imorn, eller snarare senare idag, blir det att träffa Millan för promenad och matlagning. Aldrig fel! Och sen jobb igen från 24-05.30. Ojojoj!

Vinden blåser mig lätt i ryggen och gör det så mycket lättare för mig att ta mig framåt. Det känns bra :) Jag har en härlig magkänsla som kan beskrivas som pirrande, busig och samtidigt lätt, och jag gillar det verkligen! Kan nog bli väldigt bra det här :)

/Mia - gäspningarna kommer tätare och tätare. Dags för sömn :)

ps. man skulle ju kunna säga att skatten återigen är funnen och att pumpen är fixad. ds.

Och Mia är glad.

Kategori: Min vardag

Jag är lycklig. Så är det :)
Och vet ni vad? Min Millan är hemma hos mig igen :D Fick krama henne innan, och det kändes så kalasbra! wiie :)

Utbildningen på jobbet de här två dagarna har gått bra. Nu är jag ledig fram till söndagkväll då det vankas 11,5 timmas jobb. HEJA!

Imorn är det hockey/tacos/mys-kväll som gäller. Kan knappt bärga mig! :)
/Mia - Fest på lördag! join ;P

ps. Kan dagar bli till år? tror det. ds.

Vårkänslor!

Kategori: Min vardag

Precis som alla andra jag pratat med idag, har även jag vårkänslor :) Vilket väder! Underbart :)
Efter att jag slutat jobba vid 16, blev det att direkt gå ner på stan för att möta Armi och Kim för att bara strosa lite fram och tillbaka :) Kände mig inte nöjd med denna lilla promenad, utan gick vidare ner mot Ingsbergssjön där jag fastnade på en bänk i solen. Sååå skönt :) Orkade dock inte med Pax otålighetsgnäll så gick hem den korta biten till lägenheten, lämnade honom och strosade tillbaka ner till min lilla bänk igen :) Och, det bästa av allt som verkligen gjorde min dag: Totti cyklade förbi där, när han var påväg hem från jobbet :D Så jag fick äntligen en liten dos av kramar och ett par pussar (A)
Kunde, med leendet fastklistrat, sedan gå hemåt igen :) Solen i ögonen och glädjepirr i hela magen.
Hann of course träffa Ivana för en glass på stan också :D (älskar vädret! Ville inte gå in.) Alla dessa små utflykter resulterade i nästan tre timmar ute i friska luften. Välbehövligt :)

Ligger nu i soffan och kollar på hockeyn. Bunkrat upp med massa kuddar för nacken och huvudet, så man skulle nog kunna säga att jag ligger ganska skönt! :) Bara sällskap som fattas. Jag hoppas på det bästa av de bästas sällskap på fredag. Kvalitetstid! Det är jag sugen på och i behov av. Vem behöver INTE sånt, liksom (A)

OCH. Hallelujah - imorn kommer Millan hem :D När jag slutat jobba vid 22, måste hon komma till mig, så att jag kan krama henne sönder och samman. wiie :)

/Mia. - Höll på att somna på jobbet idag. Igen :/ Utbildning är inte kul, så är det bara.

ps. han kom om våren, som en vårvind. ds.