MiaLouise

Sträva alltid efter att vara den bästa versionen av dig själv.

Starten har gått.

Kategori: Min vardag

Taekwondo, Hapkido, (Petras tränare från Västervik var vår instruktör. Svart bälte och tävlar i landslaget gör han, tydligen. Tummen upp!) vattenpilates, vattenaerobics, core, kick'n'box samt afro- och latinodans (på Hälsans Hys i Åseda) Jäääävlar! :D Vilken dag det varit. Riktigt roligt verkligen! Sånt här jag trivs med :) Trött? Så in i. Känns som att träningsvärken redan är på ingång, men jag gillar det. Alltför längesen jag hade det, så nu är det dags igen :)
Den stora frågan är: Klassisar, kommer vi orka köra en timma combat + en halvtimma kareokespinning imornbitti? :D haha. Vad har vi gett oss in på?

------------

Snart ska jag iväg till min man. Som vanligt :) Blir förhoppningsvis lite lagom (mycket) bortskämd nu när jag är trött (A) Och precis som alla andra dagar - mycket kramar&gos på schemat. YEJJ :D

Sitter nu, i väntan på att åka, och tittar på "Biggest Loser" på kanal5. Hur kan man låta sig själv bli så stor? Jag förstår inte :O Men ja. Det gör mig taggad. Att i framtiden vara utbildad till att kunna hjälpa de människor som hamnat i den sitsen och få dem på "rätt" spår igen :) Vore ju lagom grymt, om man säger så.
Time to shut up.

/Mia - mina armar skakar fortfarande och känns som spaghetti. (www.friskvardspedagog.blogspot.com. Håll ögonen öppna där :D )

ps. F.A.F. ds.

:)

Kategori: Min vardag

Tack för igår, Armi och Carro :) Givetvis också till alla er, tjejer, som vi träffade på hotellet! :) Shake-shake!
Och en överraskning, som inte kunde göra mig annat än skinande som en sol, var att min käre A var där. Trodde jag inte, så ja. Det var oväntat, grymt bra och mysigt värre :) (nu vet ni det också ;) )



Ikväll blir det myyys! :) Julskyltning och middagslagning med Albin. Ta det lugnt och ladda batterierna inför veckan som är på ingång. Vertygslåda! :D TAGG.

Snart dags att komma på nåt mer intressant att skriva om kanske? :P

/Mia - tok.

ps. min plan om hittepå runt jul blev väldigt positivt mottagen. jibbiedoo.! ds.

Ändrade kvällsplaner :)

Kategori: Min vardag

Bra start på dagen = frukost på sängen tillsammans med min Albin :) Och givetvis ett avsnitt av "Full Frys" att titta på samtidigt. haha. Skönare finns ju knappt. Gillar't!

Dagen? Film med P1&Carro :) Kan man se "Heartbreak hotel" förmånga gånger? Tror bannemig inte det :D Bästa svenska filmen, utan tvekan. haha. "Om vi ramlar följer de nog med oss hem". JÖSSES :D
Och ja; Julpyntet har åkt fram också :) Carro hade gjort jättefint i köket igår med julgardiner, stjärna och vitfrostade ljusstakar så idag var det min tur att plocka fram lite :) Min stora och fina ljusstake till vardagsrumsfönstret, ett par tomtar (varav den ena ALLTID åkt fram först av alla, bara för att jag gillar den), adventsljusstaken, en röd "ljuskon" som glittrar av sig så in i "h" om man rör den, röd löpare på köksbordet och en liten söt röd matta till hallen :) Och just det - får inte glömma tomteluvan som hänger på hallspegeln i vanlig ordning! Myspys :) (that's right - mycket rött ska det va!) Ännu mer julkänsla blir det imorn då det är dags för julskyltning! Då knallar jag och Albin ner för att dricka glögg, ta lite lotter och äta lussekatt :D

---------------

Kvällen var egentligen planerad till middagsmys med min man, men efter lite ändrade planer slutar det med att jag drar ut med flicksen för att göra Nässjö osäkert och han på annat håll :) Kommer bli en bra kväll, det känner jag på mig. Som vanligt med tjejernas sällskap!

Och att jag nyss fick det bästa och finaste smset jag förmodligen någonsin fått gör allt så otroligt lätt! Jag skiner som en sol och det syns fortfarande spår av gåshud på mina armar (A) Tjo-bi-do-bi-doo! :D

Tack bror, för samtalet klockan 03.30 i natt! Alltid lika trevlig :) Cykelstigarna är tydligen smalare i Sävsjö än vad de är på andra ställen? haha :)
/Mia - TAGG.

ps. and now? the future. ds.

Som om det inte gick galant!? :D

Kategori: Min vardag

Veckan har fullkomligt rusat fram! Det är redan fredag igen :) Hur gick det till? Jag förstår ingenting. Det sa "Swisch", kan man säga :) Alla i klassen klarade sina diplomeringar och vad kan man säga om det? - VI ÄR GRYMMA! Fasen vad bra det känns :) Grattis till alla. (www.friskvardspedagog.blogspot.com Vår klassblogg :) )

Som vanligt har dagen innehållt mycket skratt och tjöt - vore extremt konstigt om den inte gjorde det, känns det som. Så är det när man är omgiven av sköna människor :) Jippie-ka-yejj!
Efter skolan idag passade jag och Camile på att belöna oss lite efter våra insatser genom att ta en runda på stan. Blev ett par efterlängtade "glansiga" leggins, en ny favvo-tröja á la "båt/havs-stuk". (Get it? haha) Vit och blåsvart-randig! Och lite accessoarer, givetvis. Händer nog inte att jag aldrig köper det under en runda på stan :P haha. Woops (A)

Ikväll? Efter att ha frågat runt bland kompisarna insåg jag att de var upptagna, så vad passar då inte himla bra istället? Jo, att ha myspysmys med min Albin :) Aldrig ett nej till det, inte. Perfekt slut på skolveckan och start på helgen!

/Mia - Det är inte bara Vera som har Mia-abstinens. Jag har lite Vera-abstinens, nämnligen. Snart jul! :D

ps. den här sabla vaccinsprutan. nu har ju människor börjat dö av den också. nu vågar jag absolut inte ta den :/ hum? .ds.

  Chill-i-dill.

Jaaa! Så j*kla underbart.

Kategori: Min vardag

"Hey I made it. I'm the worlds greatest."
Massageprovet klarades galant :) Så otroligt skönt! En enda stor klump som släppt från magen och jag känner mig minst tio kilo lättare :D UNDERBART!
Nu har vi inget mer jobbigt kvar denna termin, som jag ser det, och vi friskvårdspedagoger kan bara njuta av december :) Nästa vecka är det verktygslåda som gäller, vilket innebär att testa på massa olika friskvårdsaktiviteter. Spännande! :) För er nyfikna, här kommer schemat: (jadå, bli lite avis nu va!)

Måndag: Kampsport + Hälsans Hus i Åseda. (där vi bl.a. ska köra Kick'n'box, vattenpilates och afrikansk dans)
Tisdag: Body Combat + Kareokespinning + Yoga + föreläsning om kinesisk massage
Onsdag: Rullstolsövningar + någon form av bollsport med dessa.
Torsdag: Ut och rida hela dagen :D Grilla & någon form av uppgift ska visst också tillhöra dagen. Tummen upp!
Fredag: Skridskor med tävlingar och övningar + SPA & relax på skolan i vår bastu och varmvattensbassäng. Chokladprovning kommer eventuellt ingå :D

Jag säger bara det: Vilken kanonvecka! :D Ser verkligen fram emot detta. Kommer bli toppen! Alla klassisar: Nu börjar vi tagga ordentligt, tycker jag. Vi har en riktigt rolig vecka framför oss!

--------------

Annars? Jodå, livet är riktigt bra. Min drake flyger fortfarande och har inte tappat någon höjd alls, utan snarare tvärtom. Jag har fortfarande lite snöre kvar att löpa ut men - det har väl alla, mer eller mindre? Jag känner iaf att jag landat där jag trivs och vill vara. Min själ mår bra och det resulterar i en glad, uppåt och väldigt skrattig&sprallig Mia. Dagarna går så lätt, hinder som dyker upp känns väldigt lätta att flyga över och mina axlar är inte längre antingen för högt upp eller på tok för sänkta. Tänk vad lite närhet&kärlek, provresultat och drömmar kan göra mycket!

Tack för ordet.
/Mia - Jag och Linnéa C har idag försökt prata gott om friskvårdspedagoglinjen till de människor som sökt till vår utbildning till våren. Tror vi lyckades hyfsat bra iaf! :P

ps. you can't play on broken strings. ds.  

Onsdag, kl. 08.45

Kategori: Min vardag

Imornbitti smäller det! Jag ska ha mitt massageprov - och förhoppningsvis klarar jag det :) Vore det inte så väl är det ju iofs bara att göra om det, men ja - skulle vara galet skönt! :) Håll era tummar, folks!

----------

Annars? Jotack. Jag ler och är glad precis hela dagarna :)


One can have a dream baby
Two can make a dream so real
One can talk about living love
Two can see how it really feels
One can wish upon a star
Two can make a wish come true
One can stand alone in the dark
Two can make the light shine through

It takes two baby
It takes two baby
Just me and you
You know it takes two

One can have a broken heart
Living in misery
Two can really ease the pain
That's a perfect remedy
One can be alone in a bar
Like an island here all alone
Two can make just any place
Seem just like being at home

It takes two baby
It takes two baby
Just me and you
You know it takes two

One can go out to the movies
Looking for a special treat
Two can make that scene in the movies
Something really kind of neat
One can take a walk in the moonlight
Thinking that it's really nice
But two lovers walking hand in hand
Is like adding just a pinch of spice

It takes two baby
It takes two baby
Just me and you
You know it takes two

/Mia - A.

ps. min skatt. hans skatt. "JA". ds.

woops :O

Kategori: Min vardag

Tror all stress och nervositet det senaste, pga. massageprov osv., gjort att min kropp reagerat genom att få min vikt att tryta... Jag som äter som en häst borde väl snarare gå åt andra hållet, om kroppen nu ska förändras, men tydligen inte. Fast ja - att stress och dylikt påverkar kroppen det vet jag ju så är väl inget konstigt, antar jag. Får se till att fylla på rikligt med mat några dagar och varva ner! :) På onsdag är ju massagen klar (förhoppningsvis) och då kan jag förmodligen slappna av.

------------

Igår blev det spontanutgång tillsammans med Fia, Carlos, Erik och Kristoffer :) Mycket trevligt! Lite förfest här för att sen dra oss till hotellet för att svänga de lurviga. Många sköna människor ute som joinade oss på dansgolvet och alla dansade järnet och svängde rejält på rumporna :P Egentligen lite smått förvånad över att man inte har träningsvärk idag ;) haha. Nädå - man är ju van! pfh. Hade en riktigt riktigt rolig kväll iaf! Tack för det allihopa :)

Och, det bästa med helgen - kunna ligga och dra sig utan att man "måste" gå upp :) Kura ner sig under täcket för att även dra upp det till näsan, köra ner huvudet rejält i kudden, en famn att krypa in i och lite mysigt morgonprat. Underbart det :) Så ja; Jag och käre A passade på och låg nog kvar i sängen till halv ett. Hääärligt!

Funderar nu på vad som händer idag? Jag har försökt övertala mina föräldrar att komma hit för lite söndagsumgänge med mat osv., men de var inte så lätta idag. Hum? Får se vad som händer. Jag borde ju faktiskt plugga lite latin. Höh?

    /Mia - learn from yesterday, live for today and hope for tomorrow.

ps. "du är resan som jag velat ska ta fart." ds.

Jag säger som jag sa till mor & far.

Kategori: Min vardag

- Den dagen jag börjat skita pengar ska jag bli religiös.

Jag är shoppingsugen så det bara visslar om det! Fruktansvärt störande när man inte har mycket pengar, måste jag säga. (och med det menar jag enbart några 20-lappar :P) Kläder, skor, möbler&inredning till nya lyan och massa annat kul. Shit, hade vart galet nice :D Antar det får vänta. Hallelujah?

------------

Min redovisning idag kändes riiiktigt bra :) I början var man lite nervös, precis som vanligt och så som det ska va, men sen släppte det och jag trivdes bra där framme bakom katedern. Orden kom av sig själva, jag visste precis vad jag skulle säga och jag kunde prata mycket fritt utan att titta ner i mina små manuslappar. Jippie :D Ett steg närmare att i framtiden kanske åka runt och föreläsa! "Tummen upp", som vi säger! :) Lite extra roligt att få kommentarer som "Häftigt lugn" och "Naturbegåvning" också (A) (jodå, jag vill skina lite faktiskt!)

Ikväll ska jag äntligen åka in till Ivana i Jkpg och umgås. Ska verkligen bli härligt! Saknat henne. Vi har maaaassa skit att snacka om :D wiie. Sen - vidare hem till nässjö igen för att va med Fia. Färga mitt hår och tjöta lite :) Jo, man tackar ja! Sist, men inte minst: Hem till min A för sömn. Tjo-bapp-i-doo!

Btw: Jag och pappa har kommit på ett nytt ord. "Bryfiken". Det är då man är nyfiken för att man bryr sig :) Han gillade inte riktigt att jag påstod att han och mamma var nyfikna, utan menade på att de enbart bryr sig om mig. Så - det fick bli en blandning! Perfekt, tycker jag :D

Nu måste jag duscha! Tror inte Ivana uppskattar en sunkig Mia. höhö.
/Mia - du bara du, finns i mina tankar. Handen på hjärtat.. /Perikles.

ps. "det är ju inte julafton än". (Y) .ds.

Är inte särskilt bra på fotboll...

Kategori: Min vardag

...har aldrig hoppat över häck och vattengrav. na-na-na-na-naa...
Jag lyssnar på GES :D

Redovisningsmanuset är klart, A4-papprena är klippta till två delar - snyggt - och gröten samt min vitamindryck (Mivi Total plus) är nere. Nu fattas bara att öva lite till innan jag drar iväg och simmar några längder :) 50 st. som sist? hum. Får se! Jag vet inte om det är så att jag bara är jäkligt känslig och klagar mycket, men min nacke är åt helvete idag. Känns som början till nackspärr? Antiinflammatorisk salva + varm vetekudde borde göra susen (Y) PLUS bubblet sen. Hejaheja. Och nej, Vera: Det är inte ännu en del av svinis. Nöff på're ;)

---------------

Haft lägenhetsvisning idag också. Ett ungt par som var och kollade. De verkade positiva :) och ja, det förstår jag: Det är en väldigt fin och bra lägenhet. Någon som är intresserad eller vet någon som letar? 3 RoK, 70 kvm, 2 balkonger (en med morgonsol och en med eftermiddag/kvällssol), stort badrum, stort fönster i vardagsrummet för mysig känsla samt fräscht och relativt nytt kök :) Tjo-bapp.

Jag vill planera nyår (A)
/Mia - ens lönt att bo i eget? haha.

ps. www.saltmannen.se. Om du vill skratta för en (lång) stund. ds.

Snälla, försvinn.

Kategori: Min vardag

Jag har mått illa i några dagar nu, och jag vet inte varför? Tycker det kan antingen bryta ut, om det nu är så att jag börjar bli sjuk, eller så kan det försvinna helt. Jag börjar bli irriterad på det.

Ska idag göra klart mitt manus inför redovisningen imorn och sen öva öva öva! :) Är skitnervös och jag har inte den blekaste aning om jag gjort rätt, men antar det viktigaste är att man ställer sig där framme och pratar...

--------------

Ikväll vankas det simning för att sen joinas av A., då det blir bubbel :) mums, härligt! Riktigt bra slut på dagen :)
/Mia - håller tummarna för dig idag! :)

ps. there's no combination of words I could put on the back of a postcard. .ds.

YES!

Kategori: Min vardag

Jag har kommit igång :) bara så ni vet, liksom. haha! Börjat fatta lite av vad det är jag läser och skriver om (Y) Nog godiset från hemmakväll som gör det? :P

Mitt i micropausen hittade jag Paxbilder! Det är i såna här lägen jag saknar att ha honom här i mitt knä. Och ja, nu när jag kollar på fler bilder saknar jag honom så tårarna nästintill börjar inta sin plats i mina ögon. Jösses-ja-jaa...


          
Coolare och härligare hund får man leta efter!


Nu: Matpaus! :) Viktiga grejjer!

Pluggdag?

Kategori: Min vardag

Jotack, hade jag haft en IQ på 500 så visst :) Just nu blir jag mest galen. Jag förstår inte texten riktigt och jag vet i hundan hur jag ska kunna redovisa det här? Dags att få känna på att man lever, tror jag. Tänkte först att detta arbetet skulle bli en lätt match, men tja. Fel hade jag! :P "Tack" Lasse för en grymt klurig uppgift ;)
Var precis och köpte mig lite godis som "tröst" eller vad man ska kalla det. Socker- och koffeinkick for the win! :D Tur man har Spotify också, så man kan få dansa lite när det kommer nån bra låt. (precis som sist jag pluggade, javisst! :D)


Just nu längtar jag mest tills ikväll, dock. Ta det lugnt i soffan och kolla på nåt halvbra tv-program i grymt bra sällskap. Yejj! :D Säger som Jocke: Glad för vinden i mina segel!
/Mia - träffa Ivana på fredag. Äntligen!

ps. nan. ds.

Ibland kan man undra?

Kategori: Min vardag

      Säg vad ni vill. Vi trivs ihop i alla fall! :P

------------------

Hemstudievecka. Hå-hå-ja-jaa. Min hjärna har inte funkat idag. Läst häftet, förstår en sjättedel. Ska fortsätta lite nu :) Imorn får det bli samma taktik som sist jag gjorde arbete: En hel kanna kaffe och fingrar som löper som eld över tangenterna (Y) :P (hoppas jag inte börjar skaka lika mycket som sist bara ;) haha.)

Och det här med att inte kunna säga vad man vill i grupp: Det är jäkligt komplicerat.
/Mia - skrivit på kontraktet idag :)

ps. shitty shitty bang bang. ds.

Föräldrar.

Kategori: Min vardag

Var lite sisådär med hur kvällen skulle bli igår och ja. Det blev som det blev. Jag åkte hem till Sävsjö och hade myskväll med min kära mamma istället för allt annat som fanns som möjlighet :) För att göra en lång historia kort: Det strulade till sig lite.

När jag först kommer hem så är bara pappa hemma. "Hallå hjärtat" är det första man får höra, och en liten klapp på kinden. (precis som vanligt nuförtiden !) och efter en kort stund så kommer frågan, som det kändes som att jag väntat på: "Jaha, och hur går det med kärleken då?". Jag har funderat ett tag på om han inte läser min blogg, eftersom han nån gång lagt in småkommentarer när vi snackat, och igår fick jag det bekräftat. Mitt svar? "Jodå, det går faktiskt riktigt bra! Det finns en riktigt bra kille i Nässjö som jag träffat ett tag nu", ungefär. Sen sken jag som en sol, även om pappa kanske inte såg det,..

Senare, när det bara var jag och mamma hemma, så var kärlekslivet det enda jag pratade om i princip. Eller ja: Det blev en heeel del iaf! Aldrig trott att mina föräldrar varit så nyfikna, men jodå. De har nog inte vågat erkänna det bara :P Fick en trevlig pratstund med mor min iaf och det var riktigt skönt att umgås en fredagskväll! :)

Och, hum. Vägen hem till Nässjö var.. tja... spännande, kan man säga. Snöstorm och glashalt. Ett tag fick jag ligga i 40 km och puttra, för däcken släppte gång på gång och jag såg inte ett skit pga alla stora snöflingor. Lagom läskigt, må jag då säga.
Hemma blev det sen en famn att krypa in i för att bara trivas och njuta av situationen jag "hamnat i". That's the way, aha aha, I like it. Aha aha.

Nu har jag haft en bra start på dagen med frukost på sängen, som jag absolut inte fick hjälpa till med att fixa :P (bortskämd (A) ), lite S&K-klipp och nu egentid hemma i lägenheten :) En promenad och sen långdusch maybe? Yes :)

-------------------

Att man i en grupp inte ska få prata om vad man vill och ens intressen, för att man nu antagligen har påverkat någon negativt, är helkorkat och jag blir arg bara jag tänker på det. Nåt fel har jag då rakt inte gjort. Punkt slut.

Ikväll blir det bio och popcorn i helbra sällskap!
Hoppas ni hade en kalaskväll igår, alla klassisar :) Nästa gång ska jag vara med!
/Mia - A.

ps. Afraid? Not any more. ds.

Haft en brrr-dag.

Kategori: Min vardag

Det har varit väldigt kalla 21,5 grader i klassrummet idag igen :/ Filt på! Imorn blir det alkohol- och tobaksföreläsning med friskvårdsklassen över oss. Blir nog en skön dag :)

-----------

Var nere på Linden idag och bekräftade att jag tar lägenheten jag var och kollade på förra veckan, så den 1 februari flyttar jag - igen :P haha. En nyrenoverad etta på hela 50 kvm, så den är stor! Kommer förmodligen kunna få den att kännas som en tvåa eftersom rummen är biggy. Fett nice :) Nog för att hyran är aaaaningen dyr, men ja. Jag får väl prova och funkar det verkligen inte är det la bara att packa ihop igen, antar jag? Men som sagt: Man måste la prioritera, antar jag! :) Första gången jag kommer bo helt ensam, också. I förra ettan hade jag ju Pax som sällskap, så ja. Det kommer bli lite tomt, tror jag :O Fast ja: Blir det som de senaste 2,5 veckorna varit kommer jag inte sova ensam en enda natt (A) haha. Wiiie!
Inflyttningsfestens tema? Bad Taste? :D

Ikväll är det "Mammas pojkar" igen och det ska ses, utan tvekan :) Måste ju bara se vad för sköna kommentarer Bobbys mamma (namn? Naima? :O ) fäller denna vecka. Så grymt klockren! :D "Jak blir chockat!"

Nagellacket har torkat. Dags att fixa med lite annat innan det är dags att dra iväg på äventyr igen :)
/Mia - A.

ps. place't kommer bli så jääääkla bra! :D ritat en inredningsplan idag. Yejj! .ds.

Halva veckan avklarad.

Kategori: Min vardag

Det är onsdag och vi har börjat prata om konflikthantering i skolan. Intressant, även om jag varit lite småseg och suttit under en filt hela dagen :P Kallt som FAN i klassrummet så halva klassen har suttit och huttrat och den andra halvan har suttit med jacka eller filt på sig :P

Sitter nu med fil, min kära gojibärsmüsli, knäckemackor med keso och paprika OCH ett glas juice (just for your info) och laddar för lite massageplugg och sen simning :) Hoppas det går bra idag och att mitt knä inte krånglar efter. Blev ju ett rent helvete förra veckan :/ Håll tummarna,. Sen efter det är det tänkt för det dagliga kvällsmyset, yesyes :)

-----------------
Skratt!

Skratt fördubblar hjärtfrekvensen mycket snabbt. På tio sekunder jämfört med tio minuter när man ror exempelvis. Vår energianvändning ökar med 75 % jämfört med vilostadium.
Skratt påverkar muskler i bröstet, mellangärdet, skuldrona, halsen och ansiktet - muskler vi använder vid vanlig motion. Samtidigt masseras inre organ. Blodcirkulationen stimuleras och syreupptagningsförmågan ökar. Luften som pressats upp kan uppnå 100km/tim och få ut koldioxidrik luft och därigenom öka utbytet av syrerik luft i lungorna.
Skratt fungerar som bedövningsmedel då det frigör endorfiner i hjärnan. Stressforskare har funnit att skratt främjar immunförsvaret. Vuxna skrattar 13-17 gånger om dan, barn 47 gånger. (jag är nog fortfarande ett barn (A) )

Exempel på skrattövningar:
Klappövning: Under denna övning ska man sitta i en ring och se på ledaren. Hon/han börjar med att klappa händerna och säger därefter: Ha-Ha, Ho-Ho-Ho. Deltagarna börjar göra likadant och sedan går alla runt i rummet och klappar och gapar. Detta är en av de övningar som oftast inte följs av äkta skratt. Detta är mer en inledande övning för att starta igång kroppen inför resterande övningar.
- Växande skrattet: Här gäller det att gå från tyst skratt till högt skratt, från fniss till gapskratt. Man ska göra en liten ring och ställa deltagarna intill varandra. Deltagarna söker varandras blickar och börjar sedan fnissa. Därefter ska en stegring ske och skrattet växer till gapskratt. Även kroppsspråket ska växa genom att exempelvis sträcka ut armarna eller böja huvudet bakåt. Denna övning är lämplig att göra tre gånger.
- Lejonskrattet: I denna övning ska man återigen bilda en ring och stå tätt emot varandra. Här gäller det att hålla kroppen framåtlutad, ungefär som ett lejon. Dessutom ska man hålla händerna, med utspända fingrar, på varsin sida om huvudet. Genom att sedan spänna upp ögonen, öppna munnen maximalt och sträcka ut tungan nedåt så långt det går, ska man börja skrikskratta.

Jag tror absolut att dessa kan göra att man helt plötsligt börjar asgarva tillsammans och ja: Skratt är ju konstaterat att göra oss friskare, gladare och piggare :) Testa?

/Mia - shake shake.

ps. "..ska jag samla mina krafter och göra något stort...". /L.W. .ds.

Vilket rus!

Kategori: Min vardag

Lyssnar på "Du bara du" med Perikles på repeat, studsar runt i lägenheten och ja. Jag ler och skrattar mest :) hoho! Fredagskvällen var lyckad - tämligen tappert lyckad, dessutom ;)

------------

Ikväll ska jag umgås med P1. Vi ska till Sandsjöbaden och käka planka innan vi åker hem till henne :) Vad som händer där vet vi inte än, men det lär bli en del skratt, tjöt och härligt lördagsumgänge liksom! I like it.

      

Crazy days! :)

Ja, som ni alla vet: Det är helg :)

Kategori: Min vardag

Underbart! :)

Blev ingen simning idag. Knät har fuckat ur sen simningen igår :/ Vaknat varje gång jag rört på mig inatt. suck. Så blev vila idag - kan behövas det också :) Lunch på stan med Ida och film + mat med P2. Tummen upp :D
Ska strax iväg för fredagsmys nu. Det vankas soffkväll. HEJA :D Vitt vin och Stefan&Krister är ett par saker som står på schemat. Skrattfest med andra ord! haha. Tjo-bi-dooo.

Gotta run!
/Mia - rekommenderar er alla att se "Upp!". Grymt bra film :)

ps. P2 är kass på att hänga med i filmer (A) :P .ds.


 hell yeah!

It's just me again.

Kategori: Min vardag

Simningen var skön! :) Blev väl en halvtimma lite drygt innan vi satte oss i bubbeln. Kalaaaas! :)
P2 har precis stuckit hem efter att jag bjussat på lite käk. Mias köttfärssås - det är den allra bästa (A) haha. Tummen upp! Och ja: Nu strax ska jag iväg till gymmet tillsammans med "det första P't" :P Löpet och mage tror jag det är som står på schemat! (mage igen, javisst. Sommaren 2010 - here I come. Lika bra att börja i tid, ni vet ;) )

Ikväll blir det tydligen att titta på någon crossfilm. haha :) Blir nog bra det! Lär trivas.
Imorn? Lunch med kära Ida innan det är dags för simning med P2 igen :P Vi är på G !
/Mia - of to the gym.

ps. nan. ds

Det är tydligen redan torsdag.

Kategori: Min vardag

Veckan har bara rusat iväg och ja. Snart är det helg igen :) Gillagilla! Vad som händer är inte riktigt bestämt än, men nån myskväll får det absolut bli! Stefan&Krister och Super Mario? ;) haha. Och givetvis hem på söndag för att fira kära pappa, tillsammans med la familia :)

------------

Sitter just nu och har en liten paus i mitt pluggande. Skriver lite på rapporten om fältveckan och grubblar samtidigt på vad friskvård är för mig och vad jag vill göra för att förbättra både mitt eget och andras välbefinnande. Det är en stor fråga! Vad säger ni? :)

Har haft riktigt sköna dagar den här veckan. Tränat på gymmet varje dag, tagit sköna morgonpromenader + var och simmade lite extra igår innan det blev bubbel i bra sällskap :) Och ja. Myskväll på myskväll på myskväll. Vad låter det som? Just det: Det låter som att Mia trivs med det :) jabba-dabba-doo!
Om ett par timmar blir det tydligen simning och bubbel igen, fast denna gång med P2 :) (www.amandapaulinabonita.blogg.se) Alltid lika kul att hitta på nåt!

Maybe later.
/Mia - kan inte annat än hoppas på att jag gjort rätt val.


ps. sömndruckna ögon. ds.

OMG.

Kategori: Min vardag

Såg detta i P2s blogg. (www.amandapaulinabonita.blogg.se). Vilken reaktion får ni på artikeln?

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1766274/11-ar-och-mamma-pa-sin-brollopsdag


Sånthär gör mig arg och ledsen :O Man kan omöjligt ha alla hästar hemma/alla indianer i kanoterna om man låter nåt sånt här hända? Tycker synd om flickan. Herrejösses :/

----------

Igår fixade jag och P1 (www.paulinaskold.blogg.se) varsin "Friskvårdskalender", som vi så tjusigt kallar dem :) I dessa ska vi skriva våra individuella mål vecka för vecka, våra friskvårdssysslor dag för dag och sen i slutet av varje månad ska vi fundera över och skriva om vi tycker att vi levt upp till dessa mål. Ska bli spännande! :) Lite drivande, liksom. Friskvårdssysslorna kommer inte bara vara träning och dyl., utan även sånt vi mår bra av - som man verkligen behöver nu när det blir mörkare och mörkare ute :) En utflykt till Jkpg tillsammans eller en myskväll med någon av de nära och kära - det är friskvård det också! Tänk på det :)

Var och tränade på gymmet innan. Riktigt skönt att gå dit precis när de öppnar, då det inte är mycket folk där :) (det var bara jag och en till. Hurra! :D) Körde lite på löpet, armar, ben, rygg, rumpa, bröst och så körde jag sönder min mage också (A) FAN vad skönt. Känns bra :) Maten just nu är mer än välförtjänt liksom. haha.
Ikväll blir det att plugga lite latin och sen iväg för tisdagsmys. Vem har bestämt att det bara är "fredagsmys" som gäller? :O Mysko, tycker jag. Hoppas ni andra får en trevlig kväll :)
Och, om ni är intresserade: Gluteus Medius och Gluteus Minimum (skryt) värker på båda sidor igen :/ Icke skönt, nejnej.

/Mia - Jag gillar att vara glad. Who doesn't?

ps. ser du någon utan leende, ge dem ett. ds.



Ett par bilder från festen förra helgen då jag, P2, Armi, Emma, Lisa och Lina samlade ihop oss :) Bättre sent än aldrig ! Tack tjejer :)

    

Himmel&Pannkaka, kalla mig seg.

Kategori: Min vardag

Jag är verkligen ingen höjdare på att blogga längre :/ Anledningen? Lever i en annan värld :)

Det är mycket som händer just nu. Och ja - då menar jag verkligen en hel del.
- Jag ska flytta till egen lägenhet. Letar lägenhet en liten/större del av dagarna. (hua! :/ ogillar att bo själv... Tur man förmodligen kan få sällskap då och då, iaf (A) )
- Vi har en del plugg i skolan. (Som jag iofs inte riktigt satt igång med än :O fuck.)
- Sorgarbete. Mjo, det tar faktiskt tid. Mycket att tänka på och minnas.
- Helgtripp nere i Trelleborg. Tackar :)
- Myskvällar då jag blir bortskämd med god mat, kramar, skratt och värme :)
- Drömmar.
- Försök till att hitta motivationen till min utbildning igen. Jag har tappat suget! För bara ett par veckor sedan visste jag precis vad jag skulle göra med framtiden, vad jag skulle jobba med, vad jag skulle vidareutbilda mig till och ja. Jag hade ett klart och tydligt mål. Nu är jag längre inte lika säker :/ Målet har liksom blivit... suddigt. Dålig skärpa, kan man säga. Kanske är så enkelt att jag bara behöver nya glasögon? (oooh, kidding!) Jag måste i alla fall göra något åt det, men frågan är vad? Denna veckan har vi dessutom "fältvecka", vilket innebär att man på sitt egna lilla vis ska upptäcka/utforska friskvård. MEN - jag är inte direkt taggad, om man säger så :/ Jag har tappat motivationen på vägen, men frågan är var? Inte ens träningarna på friskvårdshuset gör mig sugen längre. Kanske är så för att jag ensam inte kan det utan behöver nån annan som är likadan? Som i vintras och våras, som vi sagt så många gånger. P1, come on!?

Well, sist men inte minst. Goooos :) Se där ja!

--------------

Sitter nu och lyssnar på min mysmusik-lista på Spotify. Väldigt längesen jag hade den på! Inte velat riktigt. Men nu - nu bara MÅSTE den vara på :) Jag är på det humöret, liksom. Hum? Jo, så får det stå.
Ikväll blir det promenad med massa varma kläder på, i väldans bra och trevligt sällskap + temys på det :) Ja; Man blir lätt van vid det :)

/Mia - everybody wants to be understood.

ps. det är lätt att säga till andra vad de ska göra, men sen inte leva efter det själv. bua åt mig. ds.