MiaLouise

Sträva alltid efter att vara den bästa versionen av dig själv.

woops :O

Kategori: Min vardag

Tror all stress och nervositet det senaste, pga. massageprov osv., gjort att min kropp reagerat genom att få min vikt att tryta... Jag som äter som en häst borde väl snarare gå åt andra hållet, om kroppen nu ska förändras, men tydligen inte. Fast ja - att stress och dylikt påverkar kroppen det vet jag ju så är väl inget konstigt, antar jag. Får se till att fylla på rikligt med mat några dagar och varva ner! :) På onsdag är ju massagen klar (förhoppningsvis) och då kan jag förmodligen slappna av.

------------

Igår blev det spontanutgång tillsammans med Fia, Carlos, Erik och Kristoffer :) Mycket trevligt! Lite förfest här för att sen dra oss till hotellet för att svänga de lurviga. Många sköna människor ute som joinade oss på dansgolvet och alla dansade järnet och svängde rejält på rumporna :P Egentligen lite smått förvånad över att man inte har träningsvärk idag ;) haha. Nädå - man är ju van! pfh. Hade en riktigt riktigt rolig kväll iaf! Tack för det allihopa :)

Och, det bästa med helgen - kunna ligga och dra sig utan att man "måste" gå upp :) Kura ner sig under täcket för att även dra upp det till näsan, köra ner huvudet rejält i kudden, en famn att krypa in i och lite mysigt morgonprat. Underbart det :) Så ja; Jag och käre A passade på och låg nog kvar i sängen till halv ett. Hääärligt!

Funderar nu på vad som händer idag? Jag har försökt övertala mina föräldrar att komma hit för lite söndagsumgänge med mat osv., men de var inte så lätta idag. Hum? Får se vad som händer. Jag borde ju faktiskt plugga lite latin. Höh?

    /Mia - learn from yesterday, live for today and hope for tomorrow.

ps. "du är resan som jag velat ska ta fart." ds.

Kommentarer

  • Carlos säger:

    Tack själv! Det var jättekul! :)

    Jag gissade helt rätt! Du kunde festa. :D



    Jättesöt bild på Fia & dig!

    2009-11-22 | 14:36:06
    Bloggadress: http://www.therealclo.blogspot.com
  • fia säger:

    taaack för igår lia :)

    2009-11-22 | 15:01:15

Kommentera inlägget här: