MiaLouise

Sträva alltid efter att vara den bästa versionen av dig själv.

fan-helvetes-skit.

Kategori: Min vardag

Varför? Varför måste en så grym&fantastiskt bra helg sluta på det sättet som det gjorde?
Klockan 11.20 igår fick jag ett samtal från min far. "Mia det har hänt nåt tråkigt. Farfar har gått bort."
Jag hatar det. Varför hände det? Varför överhuvudtaget? Hoppas du har det väldigtväldigt bra där du är nu <3 Men, som man säger: Minnena finns alltid kvar. Tusen tack för dem!

Jag kan ju säga att jobbet på posten ikväll inte lockar ett jäkla dugg. Vill inte dit. Alls.
Iaf tur att det är några man känner som jobbar så man slipper vara ensam och att man kanske kan få jobba med P2. Håller tummarna för det, så går förhoppningsvis kvällen fort! Sen efter det kanske det blir att åka direkt hem till mamma och pappa. Bara vara och umgås med dem. Vore härligt!


/Mia - som man tänkt sig?

ps. somebody like you. så är det. ds.

Nu kommer dem !

Kategori: Min vardag

De där välbekanta känslorna jag hatar. Jag är nervös! Herregud, Mia. Skärpning!

------------

Räknade lite innan och kom fram till att jag pluggat i ungefär 10,5 timmar idag! :O Känns inte mänskligt. Pauserna har bestått av mat, spinning och så lite dans. Nu är jag verkligen helt slutkörd i huvudet - ja, det har varit en tuff dag! Inte nog med att jag var otroligt fumlig tidigare på dagen då det skulle lagas mat, utan strax därefter slutar mitt Word att fungera och samtidigt även internet! Försöka fixa detta, misslyckas, få panik över att jag inte kan fortsätta skriva på mitt arbete, akutsamtal till pappa, tröstsms av D-P och drag i håret på mig själv.
Lyckligtvis - efter tre timmar (SEGT internet, jag vet) så hade jag iaf lyckats ladda ner en ny version av Word - och det FUNKADE! Jag - alltså Mia - lyckades med att ladda ner någonting som faktiskt fungerade. Det ligger verkligen massa magi i luften nu, och inte bara på den bästa fronten. Nån gång måste man ju lyckas, right?

Imorgon ska jag skriva klart det sista på arbetet, vilket enbart borde ta förmiddagen, fixa en skrivare att skriva ut det på och sen ska jag bara göra sånt som jag vill göra :D Typ hämta tågbiljetter, gosa ner mig i soffan, träna, prata i telefon ( (A) ) och kanske umgås med lite vänner till idol! Imorgon är faktiskt dagen då det är dags att börja tagga torsdag. HEJA! :D maow.

Btw, såg ni på idol idag att Mårten från Anneberg gick vidare till ytterligare en omgång? :) Congrattis!

-----------

För övrigt så blir jag ibland sjukt trött på saker och ting och önskar mest att det kunde försvinna. Bäst att lösa det! Omedelbart-bums.
/Mia - det sveper vågor in mot land, när vi går ensamma på stranden - du och jag. ("Du bara du")

ps. helst av allt skulle jag vilja ta med en kamera för att sen kunna visa hela världen. ds.


 höh?

"Ge mig en kaka till kaffet,.."

Kategori: Min vardag

Jag borde inte få dricka kaffe. I alla fall inte i såna mängder jag gjort idag. Jag har energi som skulle räcka till tio personers förbrukning vid ett maratonlopp! Fingrarna löper som tok över tangentbordet, hjärnan arbetar i 110 och jag kan inte riktigt sitta still. haha! Ni skulle se mig, seriöst. Spelas det helt plötsligt en tagglåt så åker mina händer upp i luften, benen rör sig och hela jag shake'ar :P (sittandes! haha.)
Men ja - skolarbetet blir gjort i alla fall, så nåt positivt lär det ju va! haha. HERRE! Nu är lite mer än halva klart så jag tar matpaus :) Stekt kyckling med omelett och en knäcke. Perfekt inför träningen ikväll! Då ska jag göra av med lite energi, är det tänkt. Behövs? haha.

-------------

En av låtarna som verkligen får igång mig idag är "Du bara du" med Perikles. Spricker upp och får bredaste leendet i hela fejjan (Y)
Läst om bl.a. hjärtat idag, och det fick mig att längta. Att ligga på någons bröst och höra klappningarna. Det måste sitta i sen man var bebis, att mammans hjärtslag gör en lugn? För jag vill ha det - nu. Hur var det med min belöning? :)

-------------

Någon som vet hur stor pöl det blir på golvet om man spiller ut två vispade ägg med vatten? Fråga mig annars - jag vet. TIPS: Laga aldrig mat när du gör andra saker samtidigt och är uppe i varv.
/Mia - kaffekaffekaffe, dagens dryck.

ps. discover me, discovering you. ds.

Om man skulle ta och.. nä? Äsch.

Kategori: Min vardag

Should I tell anyone about my worries?

----------------

Snabb dag i skolan idag! :) Fick reda på att vi ska ha hemstudier i två dagar, pga att vi har två arbeten (kan man säga) att göra klart denna veckan! Det enda fick vi i fredags och det andra idag. GRYMT mycket. Och med tanke på att jag ska vara ledig på fredag - då vi ändå bara skulle kommit till skolan snabbt för att lämna in arbetena så tänkte jag att jag passar på - så har jag bara imorgon och på onsdag på mig att köra klart arbetena eftersom jag måste lämna in dem redan på torsdag! Hallelujah, giv mig styrka.
Har iaf bestämt med P1 att vi ska ta en promenad imornbitti för att komma igång dagen så att man kan plugga ordentligt sen :) Kommer gå bra det här! Det ska det göra.
Och - på torsdag får jag min belöning. I Trelleborg :) Jabba-dabba-dooo ! Längtar järnet.

----------------

När man är långt borta så är det svårt att göra andra människor gladare och just nu vet jag inte riktigt vad jag kan göra åt det. Villvillvill göra något! Måste. Blir frustrerad.

----------------

"Du bara du" med Perikles gör mig något otroligt GLAD! Hoppar&studsar i hela kroppen och får tillbaka härliga augustiminnen :)

/Mia - Lägger band på mig själv ett par dagar till. 2 !

ps. combaten idag var tuff, jobbig, svår och jäkligt rolig! .ds.

De har finbesök hemma på Tallvägen.

Kategori: Min vardag

Jodå - Mia är hemma och hälsar på :) Ska lämna hunden och tatta lite käk (Y) Kan man bli mer bortskämd? hum.

Ikväll blir det hockey med P2 och P1 och sen lite plugg :) Och samtidigt som detta ska jag sitta och hålla tummarna för innebandyfolket nere i Trelleborg. Heja!

-------------------

Sicken låt!
.....
And in this crazy life
And through these crazy times
It's you
It's you
You make me sing
You're every line
You're every word
You're everything

You're every song
And I sing along
Cause you're my everything.

/Mia - sexy bitch.

ps. 5. ds.

Det är jag igen. En liten sak bara!

Kategori: Min vardag

GET HERE!
You can reach me by railway,
you can reach me by trailway...

You can windsurf into my life
Take me up on a carpet ride
You can make it in a big balloon
But you better make it soon.

Det har varit lördag igen.

Kategori: Min vardag

En soft dag med lite promenad + planering med P1, fika på stan med Carro & Millan, mat med dem och Fia och sen även ett besök på biografen. (Som jag skrivit ett x antal gånger innan :P ) "Flickan som lekte med elden" - riktigt bra film! :) Spännande och på sina ställen faktiskt lite smårolig. Får bra betyg av mig :)
Dagen har givetvis också innehållt ett par väldigt bra telefonsamtal - de är dagens höjdpunkt. Snart ett till, innan man ska sova. Kan väl knappast bli bättre slut på dagen? :)

Har varit väldigt skönt att ha Pax hemma i helgen! Okej att han gjort mig lite smågalen ett par gånger pga sitt j*kla skällande, men - han är helt underbar ändå. Som min bebis, ungefär! En riktig sådan måste man ju vänta ett bra tag på, eller vad säger du P1? ;) höhö.

-----------------------

Knoppen har öppnat sig, och det jättefort. Förmodligen är det för att det funnits så mycket energi och näring att ge till den. Om bara en liten stund kommer den slå ut till en vacker blomma som varje dag kommer hänföra oss med all sin prakt! "Fortsättningen" tror jag det kallas. Vackert.
Kanske redan torsdagkväll. WOW! :D

/Mia - it makes all my problems fall and it's what I've dreamt about.

ps. fredag, den 2 oktober. ds.

("Get here" / Nils Landgren & Johan Norberg.)

Hum?

Kategori: Min vardag

Hårångest :O
- Blond? Brunett?
- Rak lugg? Snelugg? Spara till lång?

waah. Jag är sugen på brunt :P

Ikväll blir det bio med några tjejer. Boomchaaaow!
/Mia - later.

ps. sammanlagt 2 heldagar eller nästan sammanlagt 3,5? Det sistnämnda låter helt klart bäst i mina öron :P .ds.

A fire burning inside.

Kategori: Min vardag

Det har mognat. Eller, ja. Det och det - snarare jag. Att tänka efter lite extra och spå längre fram på ett betydligt mer realistiskt sätt är numera en självklarhet. Vet inte direkt om jag kan kalla det mognad, för så himla tvärtom har jag inte varit innan, men mja. Helt enkelt lite vettigare :)
En person jag förmodligen har att tacka detta för är P1. Hon "bankar in" lite vett i skallen på mig ibland, och även om jag inte alltid velat tycka/säga att hon haft rätt, så har hon i många fall varit den av oss som innehavt flest poäng. Varför är det alltid så svårt att inse såna saker som är negativa för en själv? Som faktiskt egentligen är positiva om man tänker efter? Bra fråga.

För er som inte vet vem P1 är, som ibland frågar mig, så kan jag berätta att hon är min allra bästa vän och vi träffades för första gången för drygt fyra år sedan (?) och fann varandra på RIKTIGT för bara lite mer än 1,5 år sedan. (jodå, faktiskt. Innan dess var det mycket åt olika håll tack vare plugg, skola osv.) Sen dess har vi varit oskiljaktiga. Det sägs ju att alla har en själsfrände, och jag tror att man har en sådan både vad det gäller kärlek till man/kvinna och även vänner. Nån som känner dig utan och innan, nån som läser dina tankar, nån som bara genom att titta på dig kan se hur du mår, nån som trycker på "ring-knappen" samtidigt som du själv gör likadant så att det istället tutar upptaget och någon som du vet alltid finns där för dig. Utan henne är jag inte hel, hon är min högra hand och en del av mig. Tack att du finns P1! Vad skulle jag göra utan dig? www.paulinaskold.blogg.se

-----------------------------

Har spenderat kvällen hemma hos Millan för idol-koll och sen "Män som hatar kvinnor". (Imorn blir det "Flickan som lekte med elden" på bio. Tjo!) Aldrig sett M.S.H.K. innan, och jag säger precis som alla andra: Vilken galet bra film! Hemsk, oja, men shit vilken story! Otroligt :) Ska bli spännande att se andra delen imorn! Tack för en rolig kväll, Millan :) Måste vi göra oftare! Tappat det där lite.

Nähäpp, jag väntar långväga samtal. Tjo-bapp ! Komma på en filmtitel kanske? ;P
Förövrigt så har jag sagt att jag inte ska äta godis/kakor/glass på till att börja med en vecka fr.o.m. igår :P Wish me good luck, folks!
/Mia - tror du på ödet ?

ps. ännu en fråga: hur mycket kan man begära innan man når gränsen? .ds.

"Your body is a wonderland", live.

Kategori: Min vardag

Det hade jag velat vara med om :)

------------

"You see, baby I'm the worrying kind".

/Mia - haft en mysig kväll med Lisa :)

ps. om en vecka kommer jag ha svårt att somna. Tjo-bapp! ds.

Maow! Har jag hamnat i en film?

Kategori: Min vardag

Det tror jag faktiskt, och det är helt otroligt. Hade jag aldrig kunnat gissa :)

-----------------

Skolan idag. LATIN! Ja, jotack. Vi har börjat på allvar. Gillar't! :) Känns ganska rörigt nu i början, men ändå väldigt mycket lugnare än vad den senaste 1,5 veckan varit! Puh. Att man också fått höra av läraren att man har stora bröst, det är ganska oväsentligt ;) haha! Skönare får man leta efter.
När kära krösatåget (ni vet de där små gul-vita lådorna ;P) landat i Nässjö igen blev det att gå till Elin för att införskaffa schampoo och balsam men först - hon tvättade håret på mig bara för att jag skulle få testa hur det blev att använda det! :) Kan man få bättre service? :O Tusen tack, vad snällt Pelin-Paprika!

Nu: Honungsmelon, keso och msn-konversation med en person som är 30 mil härifrån. Undrar hur lång tid det tar att promenera den sträckan? Bara en fundering.
Strax: Plugg.
Ikväll: Fika, idol och tjöt med Lisa :) Mysigt.
(min träningsvärk is killing me. Går som jag gjort i byxan :O höhö. (Y) )

/Mia - vissa saker är svåra att ta efter egen bedömning. Att lita på andra är därför en bra grej.


ps. Alice Bange. Mycket bra! :) .ds.

(www.friskvardspedagog.blogspot.com)

Oj, jösses, shit, mamma mia!

Kategori: Min vardag

Jag är TRÖTT. Min kropp är helt stendöd och det var riktigt längesen jag kände såhär :) P1 och jag tog en rask promenad runt sjön innan vi gav oss iväg till Friskvårdshuset där vi ställde oss på löpbandet - 12 minuter rask takt + 5 min löp + 2 min RUSH! Riktigt skönt - som uppvärmning innan 1 h bodypump :D Hård och superbra ny release som verkligen körde musten ur en. Och vet ni vad? Jag klarade hela bicepslåten med de vikterna jag ville ha (4 min 16 s.) Och benen? De ska vi inte tala om. Helt sönder känns det som (A) Tar på krafterna att stå i 5 min och bara köra benböjningar med relativt många kilon på stången! :) P1 - FAN vad bra vi är! Stolt*

--------------------

Tom men ändå full inuti, om ni förstår? Smärta nästan också. Och vet ni? Det är konstigt nog positivt! :O

Dagen: Skola, där jag faktiskt förstod mycket mer än vad jag gjort de senaste dagarna (koncentrationen på topp, maybe?) Vidare hem. Kan ni tänka er hur det ser ut när en Mia glider runt till "The worlds greatest" och peppar sig själv iklädd påtok förstor tröja och ett glas flädersaft i handen? (det har förresten blivit min nya, hemmagjorda urrensningskur, för jäklar - det rinner rakt genom! haha. (Y) ) .

Imorn är det skola igen, och när vi slutat ska hela klassen ut och ta en gemensam promenad i skogarna :) Mysigt!
/Mia - att jag sen är avis på Vera och resten av skånefolket som är nere på Cypern är en heeeelt annan femma :)

ps. if I was a rich girl. na-na-na-na-na... ds.

Jösses!

Kategori: Min vardag

En tanke: Hur kan man ha så otroligt svårt att slita sig från saker och ting? Det kan va småsaker som tv, dator eller bok men även saker som personer. Det är ganska sjukt vilka behov människan har! Jag säger inte att jag är emot och ogillar dem, men ibland hade det varit så mycket smidigare att inte tycka det är svårt :) You feel me?
Det var jäkligt djupt. Tjohej :)

ps. Jag kommer klara det här. "I'm the worlds greatest". Jag blir så PEPP! :D Gillar't (A)

Såhär är det:

Kategori: Min vardag

Punkt.
Ny rad. Bindestreck. "Nystart."

--------------

Igenigenigen! :)

/Mia - ibland är det verkligen heljobbigt och smärtsamt att vara tjej.

ps. ensam. min&P1's skiva på högsta volym, sjunga med för full hals, le, skratta och tänka på bra saker. Det kallas glädje. .ds.

Dags för PARTEY!

Kategori: Min vardag

Ikväll blir det inflyttningsfest hos P1 och David :)
Jag är taggad!

Fredag är ändå den dagen som känns bäst.

Kategori: Min vardag

Skönt med helg och ledighet igen :) Känner på mig att denna kommer bli väldigt bra, dessutom! Ikväll vankas det spelkväll hemma hos P1 tillsammans med lite andra tjejer och imorn bär det av till P1 IGEN - för då är det fest :) Sis - jag har hört nåt om att du vill ha en Soda Stream? :O Kan det stämma, eller är jag helt ute och cyklar? :O

För övrigt? Äsch.
/Mia - kortfattad idag.

ps. make it go away. ds.

 




Bara en kortis.

Kategori: Min vardag

Vilken härlig kväll! :) Gjorde mig lite god mat, kollade idol tillsammans med combo-Carolin-Pralin, tog mig en riktig egen-tid-dusch (ni vet vad den innebär. Tända ljus, scrub och riktigt varmt vatten. Bara min kära "Yiruma" som fattades :) ) och sen lite te med näsan i häftena vi fått i skolan! Var faktiskt skönt att sitta där vid köksbordet med alla mina pennor i olika färger, pärmar och dator! Tro't eller ej, som sagt :)

Ligger nu i min underbara säng (den kallas "140"), i alldeles nytvättade lakan, och fullkomligt njuter! Balkongdörren har stått öppen ett tag vilket gör att här är riktigt skön och fräsch luft. Gillargillar :)
Imorgon väntar ännu en bra dag! Fredag - här kommer jag!
/Mia.

Ett tips! "Hälsans kök"'s majsschnitzel. Gudomligt! :) Hittas i frysen i affären, om någon inte förstod det^^ (A) höhö.

Det är snart helg - igen. Tro't eller ej.

Kategori: Min vardag

Åkte till skolan idag, piggare än igår och laddad inför ännu en dag med nya kunskaper att ta in. (dock känns det just nu som att jag inte får in nåt? :/ ) Men iaf - haft en skön dag med klassen :) Precis nu hemkommen från en promenad tillsammans med P1 och Armi, så sitter i soffan vråltaggad för IDOL. (woops, börjar precis nu)
Dagen har också bestått av ett par sms, där jag bl.a. varit tvungen att erkänna att jag faktiskt inte kan plugga i sömnen (även om jag skrivit det i natt. hum?) och så lite tvättvikning, byte av sängkläder och så givetvis: Plugg! Ska jag vara helt ärlig är fysiologi inte min grej riktigt, men antar att det kommer :) Förmodligen lite opepp på det eftersom det vägrar sätta sig :/ Undrar varför? Känns ovanligt.
(Asiaten som sjunger på idol nu har kasst uttal :P )

Imorn ska vi på föreläsning i skolan. Mysigt bra start på en antagligen lika bra helg :)
Och vet ni? Jag börjar tro på mig själv mer och mer för var dag som går. Jag måste bara tro på det för att det ska funka!

I oktober kommer Vera hit. Waah! Kan du inte komma nu? (A) :D
/Mia - www.friskvardspedagog.blogspot.com Check!

ps. where's my wonderland? overthere? .ds.

Det är bara jag igen...

Kategori: Min vardag

FAN. Sjuk? Nåt djävulusiskt ont i magen, mår illa och seg i kroppen. Hum? Jag vill ju vaska guld imorn och allt annat vi ska göra i skolan! :/ Borde nog försöka sova nu isf, så kroppen får vila - sen ska det nog gå :) Heja mig!

(Stjärnhimlen. Du har aldrig svikt mig innan.)

Kollat runt lite på Spotify nu ikväll och hittade två låtar jag verkligen letat efter länge men inte vetat vad de heter :) Blev helt överlycklig, satt och halvskrek "oooooooooooooooh" rakt ut och började dansa runt lite :) Tokigheter? Nähej. Det kallas vardag! :)
Nattnatt läsare! Jag behöver sömn.

Det är en order.

Kategori: Min vardag

Börja läsa denna blogg, så får ni se vad som händer på friskvårdspedagogutbildningen! :)

www.friskvardspedagog.blogspot.com :)
Vi har kommit igång lite lätt med skrivandet nu och kommer uppdatera i alla fall ett par gånger i veckan! Enjoy.

Kutar-laddar-kutar-laddar.

Kategori: Min vardag

Det tar tid, men ja. Det går framåt.
Jkpg-turen med kära P1 förde mig iaf ett steg närmare mitt mål! Tack sis :) Att man dessutom är helnöjd med dagens inköp är ett extra plus :) Och - vem tackar nej till köttbullar, potatis och sås på IKEA för endast 16 kronor? :D (okej att vi fick kuta lite för att hinna dit innan klockan slog 17.00 och erbjudandet inte gällde mer, men soooo? (A) ) Och. Som hon sa innan idag: "Seriöst, Mia. Jag skulle fan inte klara mig utan dig." Nä, så är det nog. Hon är min högra hand som alltid finns där och som det går att lita på i alla väder. Är inte det ganska svårslaget? :) Säger bara det: Fjärilarna!

Skön låt: "Fuck you" med Lily Allen.
Imorn är det kick-off igen och denna gång blir det bl.a. guldvaskning :) Woohaa !
/Mia - jag tänker inte anstränga mig mer än såhär, vad det gäller vissa fronter. I'm floating.

ps. killen som sprang in i dörren på idol gjorde min kväll! :D :D Tack. ds.

"Hadderian-haddera, stoppa..." host*

Kategori: Min vardag

Yes! Anatomikursen började idag, och jag tror faktiskt att den är min största bränsle&energi-källa just nu! Känns redan jättekul och jag är vråltaggad på att lära mig allt om kroppen och alla latinska namn hit och dit :) woohaa!
(jag kommer nu i tre veckor framåt att vara hemma vid kvart i tre varje dag, så är ni lediga på eftermiddagen - hör av er så slår vi ihop oss och gör nåt :) )

Tack J&J för att ni vill ha oss hos er! Vi kommer inom några veckor - tro mig :) När skolan lagt sig lite och allt lugnat sig, då ni! Och denna gången ska vi försöka att inte ta en omväg RUNT hela Götet för att ta oss till färjan. haha :)

Och, ja. Tack för väldigt bra och uppmuntrande sms nu på eftermiddagen! Fick mig en tankeställare och lite mer laddning att föra över till mina batterier :)
Ikväll blir det combat. HEJA! :)

Damn, jag saknar Pax. Måste hämta hem honom nästa helg,! :)
/Mia - klättra i träd? hum.

ps. nånstans där jag inte hittar dig. ds.


   Time for school! :)

  Köksbordet för eftermiddagen! Mina två nya biblar (" Rörelseapparatens anatomi - en muskel- och triggerpunktsguide" av Kristian Berg & Erik Beijer + "Alkemisten" av Paulo Coelho. (Tack Johnny!) ) samt massa papper och anteckningar från dagens lektion, som ska läsas tills imorn. Jag är laddad med överstrykningspennor i olika färger! :)

Duracell-batterier sökes?

Kategori: Min vardag

Jag vill packa ner alla mina käraste vänner i en resväska och flytta till Trelleborg. Mest för att slippa den här staden och problemen och få vara riktigt lycklig. Jag orkar inte mer. Vera - kom och hämta mig? Saknar er.

Snart också, vill jag åka ut till skärgården. P1, ska vi? Åka från allt för ett tag (igen) och hitta mig själv. Farbror&Faster är bra på att få en att känna sig hemma, ompysslad och välkommen! Vill dit. Nu. Tack,!

-------------

Tack tjejer för en skön kväll igår! :) Ni vet hur det ska gå till!
Och imorn, då börjar anatomikursen. P1 - du ska hjälpa mig att plugga har du lovat (A)
/Mia - "Den som tar ett hjärta, borde veta vad som då sker". Jäkligt bra !

ps. feghet, vad baseras det på? .ds.

.

Kategori: Min vardag

Not that important?

-------------

Tack för en superduperkväll, Fia-Lia! :) Du är bra, du! <3

/Mia - sömn, vad är det?

Jag vet, vill och ska.

Kategori: Min vardag

Trodde verkligen att den här dagen skulle bli aningen småseg, pga. enbart föreläsning hela dagen, men - fel hade jag! Tack vare intressant lärare och bra, roliga och ärligt talat helknäppa klasskompisar blev den lysande :) RIKTIGT lysande, t.o.m. Internskämt hit&dit, trötthet som visade sig genom att man lätt blev road + att jag kunde dra alla dryga "katt åt"-skämt också :P (se nedan!) Tack Danne-Panne för dem :P (A)
Imorn ska vi skriva en kort sammanfattning om de första tre veckorna vi haft nu i skolan och sen kolla film innan vi slutar vid 12.00. Soft? Tja, varför klaga? :P
Händer imornkväll?

---------------------

Jag har försökt och försöker fortfarande att andas lugnt och sakta men det går inte. Jag är alltför kass. Mina andetag går i 180 och längtan gör mig yr och ivrig. Funderar på en sak: Om jag håller andan ett tag, blir det plus-minus-noll då så att andetagen räknas som lugna?
Om ett tag, när dimman skingrat sig och molnen stuckit iväg kommer stjärnorna att synas igen. Det är snart, jag vet det. Både där uppe i himmelen och så nära som 23 cm ovanför mig. Alldeles snart kan jag knycka nacken bakåt igen och se dem, och jag vet att dem två kommer lysa starkare än någon av stjärnorna uppe på himlavalvet. (Stjärnorna. De gör oss. That's it.)

Ikväll blir det 30 min. spinning + 60 min. pump. Danke schön! :)
Söndag - kommer funka som mitt lyckopiller. Jaaaajks!
/Mia - jag kommer bli en förbannat bra friskvårdare!

ps. det som väntar får min kropp att le 1000 ggr mer än vad någon förstår. snart, eller egentligen är det ju redan nu faktiskt :) , men snart så kommer fortsättningen! Kapitel tre är det, om jag inte minns helt fel? .ds.

Får ju inte glömma dessa! :P (Varning för låg humor!)
- Katt åt batteri, gjorde volt.
- Katt åt eka, fick ro.
- Katt åt deg, och smet.
- Katt åt stol, satt i halsen. (Min favorit :D hahaha)
- Katt åt linjal, blev mätt.
- Katt åt trädgård, fick rabatt.
- Katt åt spöke, fick dålig andedräkt.
- Katt åt ben, gick bort.
- Katt åt lampa, lös i magen.

En längtan efter hösten.

Kategori: Min vardag

Slutade skolan tidigt så idag har varit en sån där hurtig och huslig dag, då jag hunnit med dammsugning, undanplock, sängklädsvädring och även brödbak faktiskt :) Luktar fantastiskt gott i köket nu och syster P1 kommer alldeles snart hit för att äta lite av det och samtidigt få håret färgat! Menar - finns det nåt som är mycket godare än nybakt bröd med ett glas kall oboy till? (A) :D

Senare ikväll blir det att umgås med S-H. Vad härligt, liksom! :P

----------------

Hösten. Färgerna, mysiga soffkvällar, tända ljus, tjocka koftor, halsduk&mössa, sparka i löven och kanske även kaste lite löv på någon man tycker om. Jag längtar efter det nu :)

----------------

Tänkt på en sak. Har ni aldrig funderat över varför skator är svart-vit-gröna, Konsum gröna och Ica röda?
Äh, skojja! :) Dryg*

En annan sak. Saker som händer. Det går så fort! Förändringar, (positiva som negativa), förluster, lyckliga saker osv. Det är inte särskilt mycket som smyger fram, egentligen. Jag som gillar när saker och ting händer på en gång gillar ju oftast detta (förutom de negativa, hallå) men jag vet inte. Ibland kanske saker och ting blir som allra bäst om de får ta lite tid på sig och inte kommer som överraskningar? Jag borde nog träna mig på att uppskatta att det kan gå lite långsammare och på så sätt lugna mitt inre. Hum? Tål att tänkas på. Andra kanske borde träna på att inte vara sengångare utan ibland våga låta saker ske? Tål också att tänkas på.

/Mia - Keso + banan = kärlek.

ps. nästa höst, nästa höst. jag längtar, längtar. Jag vill, VILL, flytta på mig då, för ett tag. ds.


För skojjs skull. Typ.
    Craaaazy. That's me.