MiaLouise

Sträva alltid efter att vara den bästa versionen av dig själv.

Helknaschigt..

Kategori: Min vardag

Vad längesen detta var :) Jag som skulle vara tillbaka "om några dagar". Hoppsan Kerstin. Well, nu är jag tillbaka igen på obestämd tid :) Njut så länge det varar! höhö.

Har haft en underbart bra och härlig semester tillsammans med min man/sambo/kärlek :) Vi har besökt Trelleborg där vi, förutom njöt av en öl eller två samt väldans bra sällskap, även skaffade oss varsin tatuering :) Min tredje och Albins första. Spääännandeee! Om det gjorde ont? Fråga Albin ;) haha.

Vi har även lyckats ta oss en tripp med hojj ut till öarna för att bara ta det lugnt :) Mysdagar, Lisebergskväll, dunderåska, sol&bad (för en halv dag ;) ) samt småpromenader. Vi lyckades stöta på ett rådjur uppe i bergen också. Lite lagom otippat, tyckte vi! :O

Även lite småturer har hunnits med och vad ska man säga? Jag har verkligen gillat läget den här sommaren :) Det är någonting med min man som gör mig... lyrisk/knäsvag/pirrig/förväntansfull. Att man kan bli så glad och känna sig upp över öronen kär när en arm läggs runt ens axlar, när en hand smyger sig in i din och berättar att du tillhör honom, när små söta kommentarer som "Vad söt du är idag" får en att känna sig speciell varje gång och när ett leende som går ända upp till ögonen får en helt skakig i knäna av känslorus. Mmm :) Jag känner mig som en bättre människa, jag är allmänt gladare och lyckligare, jag nynnar mycket oftare nuförtiden än vad jag gjorde förr och ibland kan jag inte förstå att jag faktiskt lyckats fånga denna fantastiska man till att bli min :) Magi, kort sagt.

--------------

Dagen har spenderats tillsammans med P1 på Thimons samt en sväng på stan :) Alltid lika mysigt! Jag har verkligen saknat henne de senaste månaderna... Systrar växer inte på träd. De är unika.

Har dessutom sökt lite jobb idag så nu tycker jag att vi allihopa håller tummarna i några veckor framöver och ber till alla gudar som finns att detta lyckas! :)


/Mia - råkade fälla några glädjetårar igår (A)


ps. I've got a feeling. That tonight's gonna be a good night. ds.




Hej :)

Kategori: Min vardag

Ursäkta bloggtorkan, men jag har inte riktigt haft tid :) Kommer tillbaka om några dagar!
I helgen åker vi till Trelleborg för att njuta av första dagarna på semestern :) L-O-V-E-L-Y !

Ha en skön start på sommaren ni också!
/Mia.