MiaLouise

Sträva alltid efter att vara den bästa versionen av dig själv.

Vad sägs om det här?

Kategori: Min vardag

- Härliga sommarkvällspromenader med någon man tycker om.
- Grillkvällar med bästa gänget.
- Sova under bar himmel och ge bort sig till stjärnorna och kärleken
- Några glas vin på balkongen med en bra tjejkompis.
- Gå ut på galna nattäventyr i staden tillsammans, och förlora sig till varandra.
- Pussas med en kärlek på en filt i sommargräset.
- Åka till skärgården, hitta en egen plats bland klipporna och spendera dagarna i ända tillsammans.
- Göra spontanbad på nätterna.
- En utomlandsresa.
- Utflykter.
- Att någon bestämmer över dig och säger att "Nu ska du och jag göra det här". Bli kidnappad! :)
- Ge sig hän åt någon man tycker om.
- Känna doften av nyklippt gräs, märka hur daggen sakta men säkert smyger sig på om kvällen, ha någon att hålla i handen, känna en skön känsla i magen och ha ett leende som  inte går att sudda bort.
- Känna att livet har en mening och ger dig vad du behöver/vill ha.
- Ha planer.
- Brunbrända ben och naken hud.
- Fjärilar i massvis, och överallt. ( (A) )

Ge mig ! :) Det är inte långt borta, något utav det.
/Mia - imorn ska jag hjälpa mig kära vän och syster Paulina att flytta :) Wiie ! Avundsjuk.

ps. jag heter ju trots allt Mia Häll. ds.
ps2. Tack för ikväll, Armi! :) Riktigt skönt att bara vara och prata :) Du är bra! ds.

----------

Kommer ihåg den dagen då jag loggade in på msn, och hade där fått några rader nedskrivna till mig medan jag varit offline, från en mycket, mycket bra person.. De handlade om att jag var en av de gladaste personer han träffat och att jag hade livsenergi nog att kunna framdriva el till hela staden.
Det gjorde mig lycklig och jag kände redan då att den människan är ordentligt bra. Tack ! De orden hjälper mig än idag. De får mig att fortsätta vilja le.
Kommer heller aldrig glömma den kvällen då jag blev attackerad. Attackerad av samma galning, som är en stor orsak till att leendet faktiskt sitter där det ska idag.

Och, just det.

Kategori: Min vardag

Jag vill bara att allt ska lugna ner sig, så att vardagen blir säker vardag igen. Undrar om det blir snart? Hoppas och hålla tummarna går ju alltid.

Jag skulle vilja sova på balkongen inatt. Join me?
/M.

Baksmälla.

Kategori: Min vardag

Jao. En välförtjänt sådan också! Tack... :P

-----------

Sitter nu på vardagsrumsgolvet, och tar en paus från solandet på balkongen. Helt galet stekhett! Me like :)
Ikväll blir det tacos och nåt hitte-på. Gillar't! En skön söndag tackar man ju aldrig nej till^

/Mia - jag har en tröja på mig som det står "University of California Los Angeles" på ryggen på. Den är gos och luktar gott.

ps. jakt. .ds

Skit också.

Kategori: Min vardag

Då har man förmodligen dragit på sig en hälsporre. Ska knapra/knarka Ibumetin några dagar, enligt råden från sjuksköterskan på Previa, och blir det inte bättre ska jag till doktorn. KUL! Verkligen. Precis vad jag önskat mig. Suck, vad trött jag blir.

Regn!

Kategori: Min vardag

Jag vill ha sol. Massvis med sol. Snälla, rara Moder Natur - stoppa regnet!

------------

Sov riktigt gott i natt! Somnade runt halv två och sov till ett idag! Perfekt :) Känner mig utvilad, pigg och helt supertaggad på en helg som kommer bli den bästa på ett bra tag :) Jobbet senare, från 24.00 - 05.30 kommer gå som smort! Jag känner det på mig. Nåt att längta till och tänka på under tiden jag jobbar, liksom :) wooh!

Ikväll är det combat igen, som gäller! Är verkligen sjukt rolig träning, för er som inte testat :) Har ni möjlighet att prova - gör det! Ni kommer inte ångra er :)
Måste fixa käk. Ååååh, vad jag ser fram emot helgen. GALET! :D

/Mia. - Sugen på en utomlandsresa!

ps. vi alla drömmer om en framtid. individuella tankar, ambitioner och planer på vad som ska ske .ds.

My life be like, oooh aaah.

Kategori: Min vardag

Sitter här halvt påklädd / halvt avklädd. Vad säger man? Well, skit samma :P Borde egentligen hoppa in i duschen, få bort allt postendamm från i natt och sen dra mig ner på stan och handla in lite kylvaror till mig själv. Utan mjölk kan jag inte göra oboy :/ sucksuck.
Imornbitti åker Carolin-Pralin, tillsammans med Lia, till London fram till måndag för att hälsa på Jojjo. Kul för dem :) Ni lär få en toppenhelg tjejer! Ska samtidigt faktiskt bli riktigt skönt att ha lägenheten för sig själv lite. Hoppas att det blir en såndär härlig helg med mycket hitte-på :) Ex. Kubb, Rix-FM-festivalen, beachhandboll i Eksjö, grill och givetvis övernattningar. Typ tre (A) Vill samla ihop sköna gänget och göra grejjer! Vore toppen :) (och så lite extra kvalitetstid med en speciell människa. Yes please, give it to me. ) Har ju blivit lovad att få åka till spökhuset i Alversjö några gånger också, så borde väl vara dags snart? (A) Lär behöva skydd!

Det där med stjärnor, btw. Kära farbror J skrev igår (?) en kommentar om det, och ansåg att den mest klara och lysande stjärnan kan man se om man bara kollar i spegeln. (tack!) Förmodligen det klokaste någon skrivit i min blogg, tror jag :) (sen att jag vet att det finns två riktigt lysande stjärnor ca. 20 cm ovanför mig, oftare och oftare, det är en annan femma. En bra kombination, iaf! :) )

Jag har sånt där kittel i kroppens alla muskler igen. Sånt som säger till min hjärna att den vill göra massa, massa, massa saker! Ganska längesen det hände nu faktiskt, men nu är det igång igen. Förstår inte hur man kan bli så otålig? (A)

------------------

Kommit in i sånt där stim igen, då jag lyssnar på låttexter och samtidigt läser dem på letssingit.com. Förlorar mig i dem, fördjupar mig och skaffar mig en egen uppfattning om vad jag anser att de betyder.

"Hot as a fever, rattling bones. I could just taste it, taste it" ur "Sex on Fire" med Kings of Leon är en rad som jag fastnat för. Enligt mina tankar och funderingar, som egentligen inte alls är djupa, så får jag i vilket fall rysningar av orden!

Sen att Taylor Swifts låt "Love Story", som är den 'sötaste' låt jag vet, berör mig, tycker jag inte alls är nåt konstigt. För ett par-tre månader sen så fanns det en Romeo som skulle stå nedanför min balkong och ropa på sin Juliette, sa han. Typ det jag tänker på när jag hör den låten, och då får jag ett sånt där nöjt leende på läpparna :) Ni vet sånt som gör att jag ser barnsligt glad ut? haha. (tyckte då det var mest en knasig grej, men efter en pyttestund gillade jag det. svårt att erkänna bara ;P )
"So I sneak out to the garden to see you
We keep quiet 'cause we're dead if they knew
So close your eyes, escape this town for a little while". Romeo, take me somewhere we can be alone !

Skulle kunna sitta såhär huuuur länge som helst. Rabbla upp låtar, ge er lite Mia-uppfattning om dem, MEN - det orkar ingen, eller hur? :P Finns så otroligt mycket musik som kan få en att tappa andan, känna igen sig, ge en tröst, klistra på ett leende i ansiktet och göra att man känner sånt härligt välbehag i hela kroppen. Man kan ju inte låta bli att tycka om det! :)

Jag ska ta tag i min dag! :)
/Mia - ge mig mer Peter LeMarc.

ps. Liseberg lockar mig! nån som vill åka med? :) .ds.

Just nu.

Kategori: Min vardag

Jag är en såndär människa som inte bara kan gå runt och tro saker. Jag tycker inte om det. Jag måste veta istället, för det känns som att livet är så otroligt mycket lättare då :) Antar dock att man måste ha lite nedgångar ibland, för att uppskatta det som är bättre?

Jag gillar just nu vardagen, iaf. Väldigt mycket :) Jag har vinden i ryggen som skjuter mig framåt mot något som verkar kunna bli riktigt bra!
Månaderna i vintras var förmodligen något av det värsta jag varit med om, psykiskt sett, och det är något jag aldrig någonsin vill vara med om igen.
Dock: Nu. Det känns bra! Jag vet att jag kan vara lugn och känna mig trygg. Tjo-hej-och-hå! :) (skulle kunna låta fingrarna löpa över tangenterna i racerfart, men tänker inte göra det. Varför? Därför.)

--------------------------

Stjärnhimlen har inte visat sig för mig på ett bra tag, och jag saknar den. Känns som att jag behöver den! Den ger mig mycket av vad jag behöver vad det gäller att få njuta av något. Knycka nacken bakåt, fara med ögonen fram och tillbaka, kanske fokusera en stund på en stjärnbild, ha ett bra och mysigt sällskap och sen få stå där och bara le rätt upp. Jag gillar det verkligen! :) I sommar ska vi ligga på en filt, nånstans ute på landet, och titta, titta och åter titta! Förlora oss till en värld som är bortom våran, och uppleva äventyr tillsammans. Kommer bli en bra sommar! Spendera den med mig.


/Mia - håller tummarna för min Millan :)

ps. prispallen är full. samma person på varje plats. ds.

Abstinens / Uttråkad.

Kategori: Min vardag

Dessa två saker är en extremt jobbig kombination, för de går inte ihop på nåt sätt. Det ena driver på det andra, ungefär. Sitter man och är uttråkad, och inte hittar nåt direkt att göra, så kommer abstinensen ännu mer påsmygande! Suck. Måste ta tag i det här,. :) Alternativ:
- Kubb
- Cykeltur nånstans. Picknick kanske? :)
- In-lines
- Promenad
- Vika tvätt
- Spela nåt
- Film

Sällskap, tack? :P
/Mia - wiie.

ps. säger faktiskt som blondinbella, (jo, jösses) i detta fall:" fungerande kärlek är glädje." Give it to me, baby. Aa-ha-aa-ha! .ds.

Ojski.

Kategori: Min vardag

Ett bra slut på en bra dag, det är vad jag fick :) Efterlängtat, yes indeed! "Långa nätter, där ute finns en värld av långa nätter". Stämt ganska bra denna vecka! (A) Förhoppningsvis inget mer sånt på ett tag ;P

Nu ska jag läsa ut min bok, gosa ner mig under täcket ordentligt, sova & drömma lite fina saker och sen upp vid sju och slänga i en maskin tvätt :) Husmor nästa! ;)
/Mia - fortfarande finalbokad !

ps. gör aldrig saker med halva hjärtat. ds.

50-årskalas!

Kategori: Min vardag

Igår var det dags - hela släkten och vänner samlades för en riktig brakfest för min moster :) Vilken kväll, säger jag bara! Jag trodde att det skulle bli trevligt, galet och riktigt kul: Multiplicera det med 10 så får man resultatet av hur det blev. KANON! :) Tack allihopa - ni är underbara!

--------------

Sitter nu och väntar på att det ska styras mot hemfärd. Skulle vara skönt att bara komma iväg nu känner jag, men antar att jag inte är riktigt körduglig än. (Pappa är nog rund under fötterna fortfarande ;) haha. hrm) En timma kvar, sen kan vi nog fara iaf! Jag kör :) (150 knyck!)

Hemma väntar det en godbit på mig. Tacktack (A) :)
/Mia - trivstrivs.

ps. familjen är lycka! .ds.


 Grattis moster! Du förtjänade denna lyckade fest :)

En del saker är nog menade till att vara svåra.

Kategori: Min vardag

Ta en sån sak som att pussla. (som det kan kallas). (1) Man ser en bit, och tänker att den verkligen ska passa in för kanter och vrå'r ser ut att vara perfekta för den lilla tomma glugg man skulle vilja lägga biten i. (2) Grejjen är att det svåra är att i vissa pussel är många bitar nästintill identiska och det är just själva "finslipningen" man får kolla på. (3) Sen finns det också de gånger då biten inte alls verkar vilja passa, utan ska bråka med en ett tag innan den bestämmer sig för att bosätta sig i den där lilla gluggen. (4) Vissa bitar är dock såna som man utan tvekan kan ta rättuppochner från "havet" av bitar, titta på den två sekunder och sen sätta den på plats - och den sitter som en smäck! (5) Och - ibland sitter man och funderar och funderar på om biten verkligen passar, istället för att helt enkelt prova om den gör det eller ej.
Vilken bit är det jag hittat till mitt pussel, tro's? :) Nr,?

--------------------

Dagarna i Skåne flyter på bra. (snart är det söööndag! ;D ) Har idag lyckats spendera lite pengar som jag egentligen inte har, skulle man kunna säga. Hur jag lyckas? Fråga mig inte.
Har haft en sån där småklumpig dag. Tappat saker, vält stolar på uteserveringar, mumlat och vart lite allmänt dryg. Väldans tur det gick över närmare kvällen :) Var borta med kusinerna och deras kära sambos i festlokalen tills imorn innan. Vi var bara tvugna att testa på dansgolvet, och yes: Det funkade! :) Kommer bli en lyckad fest. Det tvivlar jag inte en sekund på :)
Hörs mer efter helgens bravader!

/Mia. - guess I'm on my way.

ps. jag hatar att vara ovetandes om saker. tär på krafterna. ds.

Ännu en tripp på gång.

Kategori: Min vardag

Imorgon bär det av till underbara Skåne och Trelleborg :) Besöka släkten och gå på 50-årsfest. Lär bli dunderbra det där! :)

Haft en skön dag, trots nio timmarns jobb. Gick ganska fort, mycket pga att jag hade många sköna och trevliga människor att prata med :) Guldvärt!
Har du på eftermiddagen hunnit med att umgås med min kära P1 genom en promenad och tjöt :) (Som vanligt) Och jajks - såg en fet huggorm i skogen! :O Barnsliga som vi är fick vi lite smått panik och visste inte riktigt vad vi skulle göra av varken fötter eller armar (A) Vilket äventyr va ;P

Sitter nu nysolad och nyduschad i köket och väntar på att klockan ska bli åtta så att Millan kan komma hit :) Inte träffat den människan på en vecka nu, så det är verkligen dags!
Senare bär det av till Lövhult för att hjälpa P1 att vara "barnvakt" :)

--------------------

Jag är fortfarande en funderare. En stor sådan. Kan erkänna att det trappats ner nåt oerhört och funderingarna kretsar inte längre kring samma saker som för några veckor sen, men mjo. Grubblas gör det! Varje dag (A) Har så mycket tankar, idéer och saker som jag vill att det måste göras varje dag, annars hinner jag inte med ;P Men det är som man säger: Drömma måste man göra :)

/Mia - "jag ville slå dig med häpnad, när jag gjorde min entré".

ps. jag känner mig mäktig. det känns som att jag håller på att få precis det jag vill ha? Hallelujah :) .ds.

Stig-Helmer minus Helmer.

Kategori: Min vardag

Jag har vandrat på en stig ett ganska bra tag nu, och på den har jag verkligen kännt mig välkommen och hemma. Den har fått mig att älska vardagen och allt som hört den till. Det slog mig igårkväll och nu vet jag absolut att den stigen leder mig dit jag ska och att jag valde rätt :) Detta gör att leendet ständigt håller sig i ansiktet på mig och att hela kroppen mår sådär otroligt bra! Lyssnade på "Your body is a wonderland" innan, sisådär sjuttiotolv gånger på raken, och jag kunde inte stå still! Snurrade, skuttade lite, log och fnittrade som en liten flicka (A) Jag gillar det här!
Nästa vecka + helgen har jag finalbokat en människa. Tummen upp! :)

-------------

Jobb imorn 06-15. Suck.
/Mia - längtar till söndag!

ps. att ge sig in i något helhjärtat. ds.

Ett leende över hela ansiktet.

Kategori: Min vardag

Jodå, det går :) Är väl lite "känd" för att vara den där glada människan, och snacka om att jag lever upp till det nuförtiden! Massa småsaker som gör mig glad - varje dag. Underbart!

Tror skarpt att jag sovit förlänge inatt. Är hur trött som helst trots nästan tolv timmars sömn :/ Mindre bra!
Dock kommit igång ganska bra genom att ha varit iväg på en fika på Thimons med P1 och även en liten sväng på stan. Säger bara det: Det är tur vi inte har några pengar att spendera! Affärerna hade isf blivit halvtomma (A)

Ikväll blir det combat! Heja :) Trots en jädra träningsvärk sen pumpen igår ska jag ta mig dig och köra järnet, som vanligt. Gillar känslan av att vara helt utmattad! :)

Tisdag - Söndag. Hur ska man klara det? Nu, liksom? Med tanke på att det var fredag-söndag veckan som varit. Jösses! Abstinens på högsta nivå, kallas det (A)

-------------------

Sitter och tittar på "Tyra Banks Show". De pratar om kvinnors ideal och kravet en del har på sig att de vill se bra ut och samtidigt vara så smala som möjligt. Tårarna kom när en man satt och förklarade för sin flickvän att han älskade henne precis som hon var, med sina runda och lite större former. Det var fint :) (A)
Hemskt att behöva se hur kvinnor har ångest över sina kroppar. Vi borde vara stolta över dem! :)

Dags för Top Model! Och förhoppningsvis ett snabbesök av en bra människa :)
/Mia - den som lever får se vart det bär. det enda som går är att hålla tummarna! (jag gör det, iaf..)

ps. roligaste på länge: "Ni kan inte sätta dit mig, för jag lider av mytomani". haha! Inte lätt att bli fasttagen av vakterna till hotellet ;P .ds.

Skärgården!

Kategori: Min vardag

Helgen var underbar! :)
Långa promenader, solsken, utflykter i bergen, kvällsmys och massvis med umgänge :) Vi gillade det skarpt!



            Fler bilder finnes på facebook (A)

Tack för en superhelg! :)

Wonderland.

Kategori: Min vardag

I can't help it!
Jag är kass på att "slow things down"...

Strax iväg till P1 för gröt innan combaten :) Denna underbara träning, älskar det!
Sen efter lite kladdkaka som "bra jobbat" och givetvis en ljusdusch. Bra avkoppling :)
Imorn bär det av till skärgården. Vi diggar det! Stenhårt.

Tack livet! Du ger mig det jag behöver, vill ha och önskar mig.
/Mia - smile! It's worth it.

ps. something about the way the hair falls in your face. ds.

Det är ingen vanlig dag,

Kategori: Min vardag

, för det har varit en "Your body is a wonderland"-dag :)

Oslagbar dag :D

Kategori: Min vardag

Jag och P1 skulle ju åka till Jkpg idag. Fast, njaaa. Det var inte riktigt sant (A) Efter tio minuter på tåget hoppade vi istället av, i Forserum närmare bestämt :) Det var äntligen dags att göra vår vänskapstatuering! Snacka om att vi var både nervösa men samtidigt väldigt uppspelta :) Efter ett par timmar av svordomar, lite svettningar, mycket skratt och prat var de i vilket fall färdiga. (wiiie!) Nu är vi märkta för alltid, Paulina! Tror faktiskt detta är det finaste jag någonsin gjort. Blir glad och ler vid bara tanken! Det är inte bara en tatuering och ett "smycke", utan det kommer resten av mitt liv påminna mig om vilken underbar människa jag fått lära känna och dela vänskap med :) Vi skall alltid flyga tillsammans, kära du! <3

 

Hej&Hå !

Kategori: Min vardag

Jag har jobbat natt och ligger och håller mig vaken, trallalaaa, för jag ska åka iväg med P1 om ett par timmar har jag lovat, och att hålla mig vaken nu istället för att sova en liten stund gör nog att jag håller mig piggare! :) (fick skrapa rutorna på bilen när jag skulle åka hem :O jösses, kändes konstigt) Well, vädret är underbart friskt och jag känner på mig att det kommer bli en bra dag!

Helgen = kanon! :) Rätt umgänge till två sköna hemmakväller. Oooh, I like it!

----------------

Var i Linköping idag, som sagt. Nu får det gå som det går! Kan inte göra mycket mer än såhär. Hoppas de faller för både mig och Millan! Ska hålla tummarna för dig imorn, kära du! :) Och tack pappa för att du körde och hängde med mig dit! Dessutom: Tack Ines för att du ville träffa oss lite. Alltid lika kul! :D (Bilden utanför Toys R'us = superb! :P)

Jag har börjat längta ihjäl mig efter helgen. Fredag eftermiddag - då bilen styr mot skärgården. Kan knappt bärga mig! Kommer bli en otroligt bra helg :D Tror både jag och P1 behöver det där. Komma härifrån lite, bort från alla krav och vardagsstress och bara slappna av och vara :) Underbart!

Nåväl. Jag tror jag ska ta mig nåt att äta, så blodsockret håller sig uppe ett tag till :) Vid halv nio är det en liten promenad med min kära sambo som gäller, innan jag ska åka iväg. Härlig "start" på dagen :)
/Mia - I've been an idiot.

ps. som när morgonfrosten förvandlas till små pölar på marken. man kan undra? ds.

Twisted.

Kategori: Min vardag

Jag trodde jag hade bearbetat det och att det faktiskt börjat bli bättre. Jag är fortfarande rädd och försiktig, och såret är öppet - en liten glugg kvar som inte är stängd. Som en blöt skorpa, om man kan säga så?
Nog för att jag glömt "det", men inte känslan av sveket. Aldrig igen, tack.
Var kom detta från? Nog.

/Mia - "Beskriv dig själv med tre ord i detta nu: Skrattig, snurrig och nervös"

ps. var är du? .ds.

Tack för idag, Millan! Du är guld :)
Tack Smock, för kvällen! :)
P1: Snart så! :P

Jodå, jag har koll.

Kategori: Min vardag

Jag vet vem jag är. Jag känner mig själv väldigt bra. Tro inget annat.

------------

Är seg idag. Godissugen också! :) vore gottgott.
Imorn är det fredag igen. Knappt man förstår vart veckorna tar vägen, känns det som. Tiden bara springer iväg!
Fredagen ska spenderas på posten, fram till klockan 13.00., och efter det vet jag inte riktigt vad som händer :) Nåt borde man hitta på i alla fall! Kvällen kommer bestå av umgänge, på ett eller annat sätt. Får se vart det bär av! :)
Lördag: Dagen? Kvällen = pizza och umgänge :) Lovely.

Well, jag ska försöka ta mig en promenad. Antingen runt sjön eller bara ut till köket för att hämta nåt att äta. Inte bestämt mig än (A)
/Mia. - och så var det det där med förbud. hur funkar det?

ps. Jag har en gubbe på vardera sida om mitt huvud, placerade på axlarna. En djävul och en ängel. De försöker få mig att göra olika saker. Am I bad? .ds.

Look at me. I'm old and I'm happy.

Kategori: Min vardag

Så ska jag också säga när jag är 60. Det lovar jag!

Sitter och lyssnar på min underbara spelningslista. Alla låtar som får mig att fundera, njuta, trivas och att allt som oftast komma fram till saker som jag tänkt på ett tag. Lite tröst i det tråkiga vädret också, kanske?
Börjar faktiskt tro att jag funderar på tok FÖR mycket för mitt eget bästa. Jag menar: Vad finns det mer att tänka på? Känn efter lite, chansa, våga och vinn. Jag har inte mycket att förlora. (även om detta lilla kanske är väldigt stort egentligen?) Jag måste i vilket fall ta mig i kragen. Kan inte hålla på såhär... Dags att fixa inför framtiden! (P1. jag är avundsjuk på dig :/ )
Måndag, L : Ni ska få se! :)

Jag ska ta tag i min kyckling nu och fixa så jag kan äta den om en liten stund :) Min mage skriker efter käk. Goji-bär är inte särskilt mättande, har jag kommit fram till (A) Nyttigt så in i, men inte särskilt matigt!
Ikväll är det öppet hus på Brinell. Jag vill dit :)
/Mia - Don't go wasting your emotions.

ps. som kära sis och jag sa igår: Hur skulle man klara sig utan vänner? vi kom inte fram till nåt bra svar. ds. (lite mer än en vecka kvar till skärgården! :D )

Urval från listan: (ge låtarna en chans!)
- Till Hiva /Melissa Horn
- Långa Nätter /Melissa Horn
- Sen en tid tillbaka /Melissa Horn
- När det äntligen är över /Melissa Horn
- Just like a woman /Bod Dylan
- Rain down on me /Thomas Dybdahl
- Yesterday /Leona Lewis
- Du är bra /Peter LeMarc
- Ända till september /Peter LeMarc (<3)
- Greatest story ever told /I detta fall med Lina Lidström (cover)
- Stuck on you /Lionel Richie
- Better Together /Jack Johnson
- If I could /Jack Johnson
- If we want it it's right /Thomas Dybdahl
- This year /Thomas Dybdahl
- U /Thomas Dybdahl (<3)
- Någon gång måste du bli själv /Säkert (<3)
- Your body is a wonderland /John Mayer (dra-upp-tröjan-och-le-och-dansa-runt-låten)
- Father and son /Cat Stevens
- River flows in you /Yiruma (<3)
- Closer /Kings of Leon

Hur mycket vågar man?

Kategori: Min vardag

En förvirrad Mia är inte alltid en bra Mia. Just nu funderar och grubblar jag på en hel del saker, och därbland två saker som sticker ut ur mängden och som är större än de andra. Den viktigaste frågan, till bägge, är : Vad får jag?

-------------------

Dagarna rullar på riktigt bra och jag är i stort sett upptagen var-varannan minut - och jag diggar det stenhårt! :) (därför bloggen inte fått så mkt tid det senaste..) Det umgås en hel del med vännerna i form av galna och skrattfyllda kubbturneringar, solning på balkongen, mysiga utflykter, filmkvällar, boda borg-besök och lite festande också, givetvis :) Stormtrivsmed er! Ni får mig att känna mig hemma och gör att skrattet aldrig är långt borta :) Ni är underbara hela bunten!

Jag går i väntans tider. På måndag gäller det! Då ska jag bannemig se till att vara pigg efter nattjobbet och göra sjukt bra ifrån mig. L; Här kommer jag! :D

Dags att fixa lite och sen träffa P1 för ett snabbesök på Ö&B och sen en liten fika på Elsies :)
Ikväll är det bodycombat som gäller! Heja :D
/Mia - numera blond tjej med lugg :D schnyggt.
(inte många dagar kvar nu, sis!)

ps. hur lätt är det att ge svar när man inte har några? .ds.