MiaLouise

Sträva alltid efter att vara den bästa versionen av dig själv.

Det närmar sig med stormsteg !

Kategori: Min vardag

Kan ni fatta att det snart ÄNTLIGEN är dags för oss att flytta till vårt söta, gula, lilla trähus? :) Ååh vad jag längtar! På fredag är det dags :) Wiiie! You and me, babe.


A little quick one.

Kategori: Min vardag

Jag som precis hade skrivit ett inlägg, men så försvann det :/

-------

Har precis kommit hem från en mysig Thimons-fika med Carro :) Trevligt med lite tjejsnack om allt och egentligen ingenting :) Hon gjorde mig så himla taggad på löpning så egentligen borde jag passa på och ge mig ut en runda, men - jag tror jag blåser bort då? Carro - sprang du när du kom hem? Inte illa i så fall :)

Får bli att springa mängder sen när vi flyttat :) Dels för att smidigt ta mig runt i lilla byn för att se hur där ser ut och även för att förbränna :) Jag har bestämt mig för att jag ska ha en riktigt rocking-slim-fit-body när vi åker till Afrika nämnligen :D haha. Wish me luck.


Tänk er! Idag är det bara 9 dagar kvar tills flyttlasset går. Farligt underbart :D
/Mia - få-ordig idag.


ps. I love you.


                 

Långa, långa måndag.

Kategori: Min vardag

Ja, måndagar har alltid en förmåga att kännas väldigt mycket längre än alla andra dagar. Det börjar man redan känna på sig på söndagkvällen när ångesten inför en ny arbetsvecka smyger sig på. Ska man orka jobba igen? (fy fasen vad lat och bekväm man är egentligen?) Sen, måndagmorgon. Trött som bara den och man (jag) tycker att man (jag) ser ut som f*n. Varför alltid mest på måndagar? Hum. Och sen: Heeela jobbdagen! Den känns så himla lång. Längre än vanligt. Nästan som långt in på natten, ibland. (Okej, det kanske är en pytteliten överdrift) Att jag och Albin sen efter detta har måndagshandling är också en bidragande faktor. Nog för att det är grymt skönt att bara handla en dag i veckan och då får det gjort, men ändå. Dessutom är det väldigt långt till helgen när det är, just det - måndag. Well, ni har nog fattat vart jag vill komma någonstans... Jag ska inte bli måndags-långrandig.

---------------

Idag fick vi sålt vår tv-bänk + soffbord. Han som köpte dem hade med sig sina stackars fyra barn som fick bära den hem, eftersom den inte fick plats i deras bil :P hahaha. Vi fick oss ett gott skratt när vi såg dem :) (men ja; stackars ungar! :O) För jo, tv-bänken är ganska tung eftersom den är så stor, så de fick säkerligen vila några gånger på vägen hem :P Tur de förmodligen inte hade jättelångt!

Nu har vi lagt ut soffan också, så får se om den blir såld. I sure hope so!

---------------

Satte mig förresten igår och läste mina gamla blogginlägg från perioden då mitt ben "var som det var". Fick ett par tre tårar i ögonen av att bara läsa det... Vilken skit det var alltså! Nu i efterhand förstår man inte hur man stod ut med allt? Smärtan och framförallt oron? Stark kvinna klarar allt - jeppjepp.

Nu ska jag bli lite sådär lagom wild and crazy och borsta mina tänder.
Sov gott :)


/Mia - Bry dig inte om dem som i sin tur ändå inte bryr sig om dig.


ps. Vet ni vad? Vi flyttar snart! Waah :D .ds.

Söndagsångest?

Kategori: Min vardag

Jag blev väldigt bra polare med en bag in box igår. Hum. Känner att det inte blev nån bra vänskap för den jäveln har gjort att jag mår skit idag. Inte okej! Jag och svärmor#2 har blivit alltför bra på att pimpla, alltså.

Har lyckats få i mig ett par rostade mackor. Det var spännande! Ännu mer spännande var det att ta sig ut och gå ett varv runt Ingsbergssjön. Ska strax ta mig en dusch och sen ge mig på diskberget i köket. Eventuellt blir jag lite wild and crazy och viker tvätten också.

Efter det beger jag mig för att hämta upp Carina så åker vi till Lina och hälsar på. Mysigt! :) Tror dock jag ska be Carina sätta sig bakom ratten istället för mig^

Ha en fin dag allihopa :)


Ps. De här bilderna visar på ett ungefär hur jag känner mig idag.