MiaLouise

Sträva alltid efter att vara den bästa versionen av dig själv.

Sommarfeelings.

Kategori: Min vardag

Jag tror sommaren är här för att stanna! :) Åkte i bilen på småvägarna utanför samhället häromdagen och alla maskrosor vid vägkanten bildade som en lysande gul liten allé - så fint! :) 
Spenderat större delen av min lediga dag i solen tillsammans med lite tidningar och bok. Himla skönt! (Om än dock liiiiite tråkigt att alltid vara ledig när ingen annan är ledig och kan umgås..)
I väntan på att min fina man kommer hem så vi kan börja grilla placerar jag rumpan i soffan tillsammans med ett glas vitt, en bukett sommar på bordet och kollar ett avsnitt av en serie! Tji-tjing ! 
 
 

Ledig dag!

Kategori: Min vardag

Äppel-äggröran och jordgubbarna är i magen och jag styr bilen mot Jönköping! Spenderar min lediga dag med lite shopping :) Tråkigt nog får jag åka ensam, men egentid ska ju vara bra sägs det! (har fortfarande inte förstått hur detta är tänkt..)
 
 
 
 
 

Semester !

Kategori: Min vardag

 
 
Jag och Albin har varit iväg på Gran Canaria och spenderat en vecka i lugna och mysiga Tauritodalen :) Som vi har njutit! Poolhäng delux ( = ligga pladask i varsin solstol med bok och öl) ett par löpturer, god mat, båtutflykt - vi såg en val och jag blev bara lite rädd! :) - och en väldans massa kärlek. SOM vi behövde denna resan! 2013 var ett riktigt tufft år för oss så att ladda batterierna och bara vara med varandra behövde vi.
 
 
 
 
 
Visar mig på styva linan!
 
 
 
 
 
Min finaste. Mitt allt.