MiaLouise

Sträva alltid efter att vara den bästa versionen av dig själv.

Finbesöksonsdag.

Kategori: Min vardag

Ligger i sängen, nermyst under täcket. Har tänt sjuttiotolv (läs fem) ljus. Slappnar av och bara njuter. Jobbdagen avklarad och under kvällen har vi haft finbesök av Camile, David och lille Elliot :) Så himla mysigt att bara sitta och prata, fika och ta det lugnt! Jag och Albin bjöd på våra fem sorters hembakade kakor och glögg och vi fick även smaka på årets Blossa-variant som är med kaffesmak. Riktigt god! :) Jag och Albin som vanligtvis inte är några fantaster av starka drycker tyckte denna funkade riktigt bra! Mums :) Så nu är jag varm i hela kroppen, både av dryck och av värme från fina människor! Perfekt dag. Familjen Ademi/Ericsson tillhör absolut mina 3-i-topp-favoritbesökare :)

En kaka ni måste testa göra, som är busenkel, är jordnötskakor som jag läste om i min nya Ernst-bok. (Tror ni jag är lycklig!? :D )
Värm upp en burk jordnötssmör, 1 dl socker och 2 dl ljus sirap i en kastrull tills det smält lite. Tillsätt 1 liter Kelloggs Special-K - flingor och 1 tsk vaniljsocker. Veva ihop, lägg ut i en smord långpanna, platta till och sen in i kylskåpet tills det stelnat. Skär sen upp i rutor :) Klart! Busenkelt och riktigt goda :) Try it.


Dags att kolla på Bonde söker fru. Måste se bröllopet! (A)
Nattinatt :)