MiaLouise

Sträva alltid efter att vara den bästa versionen av dig själv.

Nämen, se där ja!

Kategori: Min vardag

Det var ett tag sen jag hittade hit. Tja, man kan väl inte vara på topp jämt, som man säger :)

Det SNÖAR! För er som inte märkt det,. Jag gillar det :) Verkligen mysigt, må jag säga. Enda nackdelen är väl att jag inte fått tummen ur ***** och köpt mig ett par vettiga vinterskor än :/ Kan omöjligt, som förra vintern, glida runt i mina converse med raggsockar i för det var baske mig svinkallt och blött,. Frågan är dock: Är det ens lönt att införskaffa ett par nya dojjor, eller ska man stå ut? Jag menar; Snön kan väl ändå inte stanna så värst länge? Eller? hum.

Helgen då? Jotack, den var riktigt mysig, bra och den innehöll tre-i-topp-sakerna på min "Det-här-är-viktigt-i-livet-lista" :) Kärlek, familj och vänner. Utan detta fungerar jag inte riktigt normalt, så helgen var verkligen i toppklass! :D Fredagen spenderades hemma hos Albins familj där det bjöds på mat och idolfinal. Myyysigt :) Där trivdes jag. Och att man är bjuden dit snart igen, det är ju definitivt inte fy skam, om man säger så! Gillar't. Lördagen: Handboll i Eksjö med Albin och min far. Spännande och bra match! :) Söndagen: Jag och mannen åkte till Sävsjö för födelsedagsmiddag hemma hos John & Sanna där familjen samlades. Också riktigt bra det! Var lite "stolt", eller vad man ska säga... (A) wiie. För övrigt så är helgens mest klockrena dialog LÄTT denna: "Mamelucker? Det är väl såna man har i håret?" "Ööh, du menar nog papiljotter?" "Ja, just det. Så kanske det heter". haha :) Så kan det gå!

-------------------

Imorgon ska vi byta julklappar i klassen (Spääännande!) och på torsdag får jag jullov. Tack, bug, nig och bock. Det kommer bli skönt och känns otroligt välbehövligt :) Vad det ska hittas på roliga, mysiga och härliga grejjer dessa 3,5 veckor, må jag då säga. (i alla fall om jag får bestämma ;) ) Redan klubbat är julfirandet (självfallet) och ett par nätter på hotell i Gbg tillsammans med min man. Raor, vad nice :) Gillar den lilla julklappsidén, måste jag säga.

Well, jag ska väl återigen försöka få tummen ur ***** och få något gjort. Jag borde träna. Verkligen. Men. Ja. Jag har ingen lust alls, faktiskt. Giv mig styrka, Herre! (höhö, skit inte ner dig nu far!)

/Mia - I can be brown, I can be blue
ps. till min stora förvåning så lyckas jag faktiskt. jabba-dabba-doo. ds.
         "KOORTSLUTNING! Det kan jag fixa med min mejsel."                                                             

Tjenna, läget? Tag sen.

Kategori: Min vardag

höhö :D Någon som hört det där innan? HA !

Umgåtts lite med Millan och Fia ikväll :) Solade först med M för att sen gå hem till mig där Fia joinade. Final på "Mammas pojkar", javisst! Snacka om FLOPP. haha. Inte alls som vi trodde. Tragiskt! Fruktanstvärt. Undrar om något av paren kommer att hålla? hum.
Sitter nu hemma hos Albin och tjuvar på hans internet lite :) Han har inte kommit hem riktigt än så jag passar på att skriva lite blogg. Var ett himla tag sen sist, måste jag säga. Jag som kommit i så bra form med löpande fingrar och allt. Se där ja', så kan det gå ;)
Filt, myströja, raggsockar, datorn i knät, ett par knäckemackor och tvn är på i bakgrunden. Där visas "Shanghai Knights" på sexan - vilken galet skön film det är :D Jackie Chan och Owen Wilson är enligt mig ett av de absolut bästa Hollywoodparen (om man kan säga så) :) Klockrena, utan tvekan. Filmen före denna, "Shanghai Noon", är en av de bästa filmer jag sett. Första gången jag såg den låg jag dubbelvikt på golvet av skratt, då jag ramlat ner från sängen (A) haha. Det är ett bra betyg, måste jag säga.

--------------

Annars? Jodå, det är bra :) Ser fram emot en händelserik helg med familjeträffar både fredag och söndag! Spännande :) Tur man har P1 att diskutera bra klädval med ;) haha. Tummen upp!

Jag är lycklig nu. Så förbannat lycklig, rent ut sagt. Det är nästan så jag kan känna på det som sen kommer hända med fingrarna, om jag bara sträcker ut armarna lite framför mig. Det finns där, liksom. Ärligt talat? Jag tror. Det är nog det bästa jag kan säga nu, för det berättar så otroligt mycket. I alla fall om man känner mig ordentligt.

Nu börjar jag längta efter min favoritfamn så korsar alla fingrar och tår och hoppas på att klockan kan gå lite fortare :)
/Mia - Att fånga en fjäder.

ps. jag önskar att alla hade det lika lätt. då hade världen sett bättre ut. ds.

J.F.Y.I.

Kategori: Min vardag

Jag tror bestämt jag vet vad jag vill göra resten av livet,. :) :$

/Mia - jag är sugen på yoghurt.

ps. rädd. ibland. ds.

Pulsökning? Jo, man tackar.

Kategori: Min vardag

Kortfattat om gårdagen: Rullstolsövningar stod på schemat, och även om jag till en början var lite skeptisk mot detta eftersom det kändes så fel, ändrade jag åsikt efter en stund. Var intressant att få se det från en annan synvinkel och sen även att få testa på det :) Vi gjorde det under lite roligare former genom rullstolsbasket :D Alla taggade järnet och det var nästan så det började bli lite läskigt ett tag ;) Kan ju lugnt säga att träningsvärken man redan hade inte mådde särskilt mycket bättre av att använda armarna för att ta sig framåt i rullen... haha.

DAGEN. Friluftsliv i Skirö :) Rida islandshäst samt laga mat utomhus och leka lite lekar vid en sjö. SÅ jäkla mysigt verkligen. Att vi hade tur med vädret gjorde ju lätt 90% av dagen. Alla var glada och på topp! Jag som aldrig i mitt liv suttit på en häst utan att någon hållt i tränset, skulle alltså idag rida helt själv i svår och läskig terräng samt va med om töltning. JÄVLAR vad det gick :D haha. Pulsen ökade, musklerna spändes en aning och det enda jag tänkte på var att inte trilla av. Vilken syn! ;) Att terrängen, som vi gick lugnt genom, sen lutade som fan, innehöll stenar överallt sant gegga och vatten gjorde det hela ännu läskigare. Min häst, "Lutir", valde att gå ut en liten sväng i skogen också, så det var bara att tacka och ta emot alla grenar jag fick i ansiktet, huvudet och på kroppen (Y) haha.

        

1. Morgonstund. Det klarnade - dagen skulle bli fin :) 2. Jag och Litur. (Som inte riktigt ville va med på vår "kompisbild :P ). 3. FP 09-10. 4. Vilken dag! :D


----------------------


Annars? Jag sitter just nu och hejar på Fröken Ur så att klockan kan bli 20.00 nån gång. Då slutar äntligen min man att jobba, så att jag kan få träffa honom :) Abstinens? Tja. Kanske det (A) Tänk vad andra människor kan få en att må otroligt bra! Mumma :)

/Mia - ler på både in- och utsida.

ps. man måste försöka för att lyckas. att även misslyckas tyder iaf på att man försökt. lika viktigt det. ds.

Vilken dag :)

Kategori: Min vardag

Man skulle kunna säga att hela dagen bestått av mindre eller större projekt. Bara att vakna till och få ögonen att öppna sig var riktigt jobbigt. Och sen - att vilja och kunna kliva ur sängen! För det första för att jag hellre ville ligga kvar där i värmen och famnen, och för det andra - det gjorde ont i precis varenda j*vla muskel! haha. Min kropp var precis död och även om jag ville sätta mig upp i sängen sa magen ifrån och ville jag ställa mig upp gjorde benen nästan precis tvärtom. Detta gjorde utan tvekan nästa projekt till en början väldigt svårt - att träna 1 h body combat + 30 min. kareokespinning + 30 min. yoga! Skrattar bara jag tänker på det, för det gjorde sjudundrande ont de första slagen och kickarna innan kroppen var varm. Kan omöjligt ha sett riktigt normalt ut? haha. JÖSSES! Men kul hade vi och alla i klassen gav järnet. Vi var verkligen duktiga (Y) :D

Nästa projekt? Lyckas att INTE svälta ihjäl innan vi kom till skolan. Längtan efter mat/bränsle var så stor att det var ett av de större samtalsämnen i bilen till Holsby :) (fast ja. Mat brukar vi väl prata om? Det och möss är heta samtalsämnen ;) )

Det sista projektet för dagen var att försöka hålla sig pigg och alert på eftermiddagen, dvs. att inte somna helt enkelt. Ögonen gick i kors ett tag när vi lyssnade på hur kinesisk massage fungerar. En jätteduktig och intressant kvinna som var och föreläste och visade hur det går till. Stackarn att ha och göra med oss en dag då vi är trötta. Det fnissades, fnissades och fnissades. Herre :P Känns nästan som ett mirakel att vi faktiskt lyckades lära oss nåt under de tre timmarna? Nu vet jag precis vart jag ska trycka om jag är illamående, vill bli pigg, har huvudvärk eller om jag vill sätta igång värkar till förlossning ;) haha! Eller som Olof sa: "Trycker du här på armen så får du en hund."

Nästa projekt? Packa om väskan inför imorgon då det är rullstolsövningar och ev. bollsport&lekar i gympasalen som gäller, samt ta på mig promenadskorna för att vandra bort till min favorit :)

--------------

Det är fullmåne ikväll, ser jag. Det lyser in genom vardagsrumsfönstret. Är det stjärnklart, måntro? :D Jag har alltför ont i min kropp just nu för att orka böja mig framåt i soffan för att kolla (A) Antar det får bli en surprise,.

http://www.varbergsstadshotell.com/main.aspx?pageID=64 Jatack! :)
/Mia - you can tell your dogs to bite my legs.

ps. it takes two, baby. just me and you. ds.