MiaLouise

Sträva alltid efter att vara den bästa versionen av dig själv.

Köttning på gymmet,..

Kategori: Min vardag

Har haft en väldans skön dag i Jkpg tillsammans med Ivana :) Vi tränade kroppen från topp till tå på Friskis - så himla skönt! Började med benen, fortsatte med axlar, biceps, triceps, mage och till sist lite rygg :) (Bröst är ju så förbaskat tråkigt så det dissar vi :P ) Lite bastu, käk + fruktsallad på det så var vi supernöjda :)

------------

Som många av er vet så har jag och Albin köpt HUS! :) Det känns fortfarande ganska overkligt att vi faktiskt ska flytta ifrån vår söta lilla etta till något väldigt mycket större! Vilken lyx, vilken frihet, vilken känsla. Fler än ett rum att umgås i, en stor trädgård, härlig altan och massa andra bra saker. Nu väntar vi med tålmodighet - nää, nu ljuger jag.. - Vi väntar med längtan och otålighet till den 1 juni då vi äntligen kör flyttlasset till det gula trähuset :) Wiihoooo!

Det var vad jag hade att säga idag. Torka, jo man tackar.

/Mia - kommer jag kunna gå imorgon?


ps. känner mig så jävla duktig. ds.

Soliga, underbara, lediga tisdag :)

Kategori: Min vardag

Inte trodde jag att vädret skulle bli SÅHÄR underbart idag! Det regnade/snöade och blåste ju imorse? :O Vilken härlig förändring :D

Idag ska jag åka till Eksjö för att göra en magnetrönten av mitt lår och "den där grejjen" där inne. Det har gått tre månader sen sist, ungefär, och det är dags för en uppföljning :) Spännande! Om tre veckor får jag besked av läkarna i Linköping. Tyvärr är det så att smärtan och stelheten har börjat komma tillbaka igen så frågan är - Ska man välja att göra en operation trots allt? :/

------------------

Det har hänt mycket annat roligt det senaste och jag kan knappt bärga mig tills på fredag då det är dags att spika allt. Varsin underskrift (kanske några stycken) och sen är det klart! :D Ååååh vad jag är lycklig.
Detta är verkligen ett stort beslut i mitt och Albins liv och jösses vad bra det känns! Vi är gjorda för varandra och detta är ytterligare ett kliv i vårt förhållande/gemensamma liv :) wiie!
Albin är verkligen den mest underbara människa som jag någonsin träffat. Han tog mig med storm, kan man säga (A) Fantastisk på alla sätt, snäll, omtänksam, han gör mig glad och får mig att skratta och han finns alltid där för mig - oavsett vad. Har aldrig kännt mig så trygg som jag gör med honom och heller aldrig så otroligt uppskattad. Han får mig att känna mig så speciell och han får fjärilarna i min mage att flyga runtruntrunt varje dag :) Oavsett var jag är eller vad jag gör finns han alltid med, liksom. Det kallas kärlek och det kommer jag alltid känna för honom :) Nu kör vi, babe!


Dags att fixa sig. Jag ser fortfarande ut som att jag precis har klivit ur sängen :O
/Mia - the time of my life.


ps. Nässjöbo enbart några månader till :P höhö. ds.