MiaLouise

Sträva alltid efter att vara den bästa versionen av dig själv.

Känner mig som ett vrak...

Kategori: Min vardag

Jag är riktigt trött efter alla nätter, kvällspass och dygnsvändningar nu :/ Man känner att det verkligen sliter på kroppen, både fysiskt och psykiskt! I natt jobbar jag i vilket fall mitt sista nattpass och jag kan inte ens beskriva hur otroligt skönt det känns! :) Sen är det bara en kortkväll kvar denna veckan innan det är midsommarledigt. Längtar så himla mycket! Att jobba kvällar och nätter har ju gjort att jag och min man inte kunnat träffas så mycket och jag känner att det tär på mina krafter... Han är min energikälla, så är det bara! Ska bli skönt att ha en riktigt härligt underbar helhelg tillsammans och bara njuta av varandra :) (får riktigt brett leende när jag tänker på det! :) )

--------------

Snart bär det av ner till stan för att ta en fika med P1 ute i solen :) Sen hem och tagga jobb! 18-05.30. Mobilen är på! :)

/Mia - kanske borde byta om?


ps. Jag älskar dig. Mitt allt. ds.

T-t-t-tisdag!

Kategori: Min vardag

I natt väntar ännu mer jobb och jag vet inte riktigt... Gött med pengar och det är inte så farligt att vara där, men - just arbetstiderna. De tar kol på mig! Man känner sig extremt osocial när man jobbar kvällar och nätter eftersom man inte är ledig när alla andra är lediga. Men ja - det är bara nästa vecka kvar och jag MÅSTE stå ut, för det säger Albin ;) haha.

På fredag är det midsommarafton och jag längtar :) Vi ska till Liseberg och leka av oss för att sen åka ut till Öckerö och sova där :) Myyysigt! Avsluta dagen med lite jordgubbar och vin på en klippa och njuta av solnedgången och varandra :) Wiie!
U-n-d-e-r-b-a-r-t! :D

Och vet ni vad? I sommar kommer det nog hända nåt underbart :)
/Mia - väcka vissa grrrejerrr!


ps. futurum. ds.

Sicken känsla!

Kategori: Min vardag

7 kilometer löpning i benen :) Härligt skönt! Nu väntar en proteinshake och en banan på mig, ute på balkongen. Bäst att passa på att njuta av sommaren, medans man kan :)

 

 
Mitt finfinfina armband som jag fick av min skatt, på examensdagen :) Armbandet finns alltid med mig, vart jag än går. Love it! :)

  My precious :)

Confessions of the day.

Kategori: Min vardag

- Skrivit 7 stycken olika CV:n. Bara finliret kvar; skriva ut dem, kopiera betyg och lämna in!
- Lagat mat till mig och min man :)
- Ätit asfet och stor glass på stan tillsammans med P2.
- Stekt i sköna solen :)
- Pratat med mamma i telefon i 35 minuter, om allt och ingenting.
- Bläddrat genom ikea-katalogen för femtioelfte gången och insett att jag vill ha en jäkla massa...
- Varit grymt shoppingsugen! waah. Jag har hållt mig länge nu, duktig har jag varit! Längre ska det bli, jajjemen.
- Tänkt och saknat.

Ska om en stund bege mig ut i löparspåret för att bränna lite fläsk :) höhö.
Synd mannen och de övriga på hans jobb inte kunde tagit med sig sina respektive ikväll, på deras lilla mc-tur. Hade varit kul! :) Maybe some other time, then...

/Mia - längtar tills jag hör den där efterlängtade motorn igen.


ps. jag är lika smart som gräset är grönt. Fast grönare... .ds.

Jag är konstnär ;)

Kategori: Min vardag

Har man inget bättre för sig, så - varför inte? ;)
Tycker att det är extremt likt oss iaf :P












.

Kategori: Min vardag

Vi är fina ihop :)

--------------

Det enda jag vill ha nu är semester och ledighet! Hitta på saker tillsammans och njuta av varandra, sommar och värme. Tacktack! :)

Hjärtat, psst! Kortet vi ska ta på oss vid klipporna i skärgården, och sätta upp på hyllan i vardagsrummet, du vet? Jag längtar efter det :) (A) Kommer bli galet fint!

Tack för en härlig middag, babe! Jag behövde det :) Sällskap, ett par kramar och pussar. Är så sjukt uttråkad idag. Jag började typ lipa innan bara för att jag inte kunde bestämma mig för om jag skulle ha lök i köttfärssåsen eller inte... Då har det fasen gått långt :P Tålamod/ork = zero.

/Mia - I just can't get enough.


ps. de värsta veckorna på riktigt jäkla länge börjar ikväll, tror jag. hopp och häpp på det! .ds.

Dags för jobb igen.

Kategori: Min vardag

Mellan 24 och 05.30 jobbade jag min första natt sen i augusti och mitt första pass sen i vintras någon gång. Hur det kändes? På vägen dit hade jag lite smått ångest och väl där kändes det som att det inte alls var längesen jag var där. Vilken härlig känsla ;)

När jag stod där så insåg jag att det är ganska mycket som förändrats. Inte många saker, utan stora saker. För det första så såg mycket annorlunda ut, systemet var "förändrat till det bättre" och det var färre människor där. Den största ändringen, som nog inte var meningen från ledningens sida (hoppas jag), var att de människor som förr alltid gått runt med ett leende, som alltid verkat trivas bra på arbetsplatsen, de som alltid pratat med varandra och haft roligt - de sa i princip inte ett knyst. Alla gick med nedsänkta huvud och benen efter sig precis som att de bara gjorde sina sysslor för att kunna gå hem sen. Hur ska detta gå en längre period? Som jag sa till en av mina arbetskompisar, som jag satt och pratade med lite, ; "Om ingen tar tag i det här snart och säger till att alla vantrivs och mår dåligt på arbetsplatsen, så kommer det till slut gå så långt att det bara säger pang och så blir det katastrof". Hur ska detta sluta? Hon berättade iofs att ledningen tydligen brukar ignorera det här och säger att om man inte trivs kan man sluta. Hur gör man då?

Jag stod dessutom och pratade med en av ledarna, som jobbade natten, och förklarade att jag inte kan och heller inte vågar göra alltför tunga arbetssysslor nu när min bröstkorg håller på som den gör, och det jag fick tillbaka var att "ledaren" inte ens kunde titta på mig när jag pratade med denne och en spydig kommentar som lät: "Jaha, och vad kan du göra då?" Tack för hjälpen.

Mitt hjärta och mina lungor härjade och levde verkligen loppan i natt och så konstant ont som jag hade de timmarna har jag inte haft innan... Läkaren menade på att det är stress och förmkt kaffe eller te - som jag nästintill aldrig dricker längre? Att jag knappt heller förstod vad läkaren sa, det är en annan femma.

Nej, jag är inte bitter.

Skönt var det i alla fall att komma hem till ett trött "hej" när jag öppnade dörren, en varm säng att krypa ner i och en härlig famn som direkt var där för att hålla om mig. En famn som berättar att jag är hemma :) 


/Mia - money money money.


ps. ...our dreams, and they are made out of real things. ds. 

Vi är i mål.

Kategori: Min vardag

Tänk er, klassen. Vi har redan gjort klart vårt år tillsammans på Ädelfors folkhögskola. Redan!? Som vi så många gånger sagt: Var har tiden tagit vägen? Det har vissa stunder känts som att året susat iväg och att vi knappt vetat vart det tagit vägen eller vad vi gjort. Men, om vi funderar: Har det verkligen gått så fort? Vi har ju hunnit med så otroligt mycket tillsammans. Vi har arrangerat kick-off för SAPA, tränat ihjäl oss under vår vecka som kallades "Ve(-ä)rktygslådan" där vi bl.a. red rätt ut i skogen, grillade över öppen eld, testade på olika träningspass och dansade rumpan av oss till afrikanska rytmer. Vi har även hunnit med att göra massvis med grupparbeten, startat egna "företag" där vi skrev offerter, planerat en otroligt lyckad kick-off för våra nya friskvårdspedagoger och mycketmycket mer. Absolut inte minst skrattat så otroligt mycket, både med och åt varandra! Vad jag vet har jag nog aldrig skrattat så mycket under ett år... Ni är verkligen härliga!

Framförallt har vi lärt känna nya människor, hittat nya vänner - vissa för livet - och skaffat oss mängder av erfarenheter vi mer eller mindre alltid kommer ha nytta av och som alltid kommer finnas i vårt bagage om vi behöver plocka fram dem. Tänk er vad vi utvecklats sen första dagen i höstas! Inte bara att vi lärt oss både fakta och hur man använder det praktiskt, utan även så himla mycket om andra människor. Varför vissa reagerar som de gör i vissa situationer och även hur vi själva reagerar. Mer förståelse helt enkelt. Snacka om att vi haft en riktigt spännande resa tillsammans! Jag vet att utan er hade året verkligen inte blivit så fantastiskt som det varit och utan er hade jag inte varit den person jag är idag.

Jag måste erkänna att jag blir aningen gråtmild nu när jag sitter här och skriver. Jag vill ge er allihopa det största av alla TACK, varsin slängpuss och mängder med lycka till inför er framtid. Vart ni än styr er färd hoppas jag att den blir spännande!

Ännu en gång, tusen tack. Jag kommer verkligen sakna er! Ni kommer alltid finnas hos mig, FP 09-10.

/Mia - jag fick nyss ett sms som fick mig att fälla en tår. Tack Viktoria :)


 Mina fina :)

 Frisörerna ;)

 FP 09-10 !

Kategori: Min vardag

Du gör mig lyckligare än vad jag någonsin vågat drömma om. Det känns som att jag drömmer. Väck mig inte i så fall. Mitt liv med dig känns som en saga... Ett äventyr och en resa vi startat och kommer njuta av tillsammans. Vi två.


 

Varit ute i/på "Hulu" :)

Kategori: Min vardag

Japp, dagen har spenderats tillsammans med mina kära klassisar i FP 09-10 ute hos vår lärare Lasse på gården Hulu :) Dagen startade med att hans storstorstora hund Ludde hårade ner mig, och alla andra, och buffade lite för att bli klappad och kliad - otroligt charmig hund! :) - och sen fortsatte vi för att flytta hela flocken med får och små lamm från en hage till en annan :) Att klappa hästarna och baggen Bruno var givetvis också ett måste! Väldigt mysig dag med utvärdering, gruppuppgifter där vår grupp skulle måla upp året som varit i färg samt en härlig promenad runtom i skogen och alla ängar som var fyllda med vilda blommor :) Underbart!

------------

Har nyss sålt min gamla stereo och tjänat en liten hacka - jo man tackar! :D Behövs nu i dessa svåra tider. hehe. Snart dags att förbereda maten tills "gubben" kommer hem ;) Puss på're! :) ♥

Tänka sig: På onsdag tar jag examen! Helt otroligt vad året gått fort. Förstår knappt vart tiden tagit vägen? Känns som att det bara var ett par veckor sen det var jul och ungefär tre månader sen vi började... Knas. Har sett på väderleken att vädret kommer bli hemskt dåligt, dessutom, men vad gör väl det? Vi tar examen och det ska firas :) Leenden på! Kvällen avslutas sen med tårtkalas tillsammans med sambo, far, mor, bror och svägerska :)



/Mia - du är mitt allt och mer därtill. Darling! You're the greatest ♥

 

ps. sparris håller fästingar (och killar) borta har jag hört? .ds.


 
Vi hade lite övningar med Röda Korset förra veckan. Spännande och kul! :) Visst ser min handled nasty ut? :P

Du...

Kategori: Min vardag

är min perfekta framtid! :)

--------------

Just nu längtar jag mest efter ledighet, semester, sol, bad, utflykter, varma sommarkvällar och allt vad det innebär med mysiga stunder med min man :) wiie! Världens bästa sommar kommer det bli :)


På fredag är det dags för redovisning av examensarbetet. Finaly! :)

/Mia - don't you worry 'bout a thing.


ps. surprise! .ds.