MiaLouise

Sträva alltid efter att vara den bästa versionen av dig själv.

Jag bara undrar:

Kategori: Min vardag

J & J, är ni kvar? :O
Längesen man såg nåt från er :) (A)

/Mia - nattinatt !

Wiioo-wiioo-wiioo.

Kategori: Min vardag

Jag kom inte på någon vettig rubrik^^ allô ?

Massagen i skolan idag, ja. Hemskt vad jag skriver om denna, men det är enbart för att göra alla er andra avundsjuka ;) Började med framsidan av kroppen idag, i vilket fall, vilket innebar ovansida fot, smalben, lår, höft, mage, bröst, lite axlar + nacken faktiskt :) Var riktigt praktiskt att massera nacken när "kunden" låg på rygg. YES! Så är det :)

Nu på eftermiddagen har jag hunnit med en sjuhelvetes massa :O Eller, ja. Fixat lite naglar (som var för långa för vad? Just det - massage,.), vart på badhuset för helkroppsscrub + solning, käk, (den goda müslin, javisst!), 1 timma spinning + mage&armar på gymmet och så nu sitter man här i soffan :) Ska dock bli skönt imornkväll då det blir en helkväll i soffan! Längesen som tjyven för min del :) I like.

------------------

Jag har inte några funderingar nuförtiden som jag kan dela med mig av. Sånt jag isf grubblar på är saker som jag inte riktigt vill dela med mig till allt och alla, så mja. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för att hålla er, få läsare, roade? :) Kommer nog på något snart - brukar ju vara så! Borde börja skriva in mina tankar som dyker upp om dagarna, i mobilen. (som jag gjorde förr..) Så kommer jag ihåg dem när jag väl sitter här på kvällen och knapprar på min kära dator. Hum? Ja, det borde jag :)

I vilket fall som helst: P1. Imorn kör vi 20 min., 15 i höjd. SJÄLVKLART :)
/Mia - kamomillte. Mums på det !

ps. att vara bortskämd behöver inte alltid betyda att man får allt man pekar på. .ds.

En eftermiddag & kväll med P1 !

Kategori: Min vardag

Efter att ha varit på min skola för att få en gudomligt skön halvtimmas halvkroppsmassage av andraårseleverna (kan man säga så?) så åkte vi tillbaka hem till Nässjö, ställde oss i P1s kök, tittade nöjt på ingredienserna vi handlat och - gjorde egen müsli :D Nyttigare, godare och man kan välja själv vad man vill ha i. Mumsigt värre! :) Snacka om att vi njöt när den var klar. Känns lite husligt, don't you think?

Strax innan nio kom även Carro och Armi bort, för då var det deras Grey's Anatomy-stund. Jag, som kanske inte är riiiktigt lika fascinerad av denna serie, låg ändå nöjd i soffan och tittade :) Ganska stolt över mig själv (A)

------------

Imorn är det dags för massage i skolan igen :) Tjusigt!
Och vet ni? I helgen ska jag på äventyr. Kommer bli spännande! :P
/Mia - att vända ryggen till.

ps. för att kunna vinna måste man även kunna se sig själv som besegrad. ds.

Dagen som är.

Kategori: Min vardag

Trötthet, skratt så magen värker, träningsvärk, massage, plugg och snart umgänge med Ida :) Jösses vad längesen det var! :O Blir mycket bra det. Promenad och tjöt. Det gillar vi!
Skolan idag. Vad säger man. NI gör mig glad, på riktigt :) Inget pokerface där inte! Vrålgillar det verkligen och trivs otroligt bra med allt. Kunde jag valt en bättre grej att göra i ett år? Förmodligen inte :)

-------------

Och så finns det andra saker&ting som vänder mig. Eftermiddagens femminutarkonversation på msn gjorde mig... arg. Jag gillar inte att vara det :/ Måste man ibland? Räcker det inte att man tar på sig masken och ser nöjd och glad ut istället? Det gör allt så grymt mycket enklare.

Dags att ta på vettiga promenadkläder och ge sig ut :) Ida, here I come!
/Mia - nästa onsdag, då åker jag ner igen. Lovely :D Praktikant på turist(rese ;) )byrån? ;) pfh.

ps. jag hackar&klappar så glasögonen åker aaav! :D .ds.
ps2. Hanna lyckades nästan bli fast med bilen mellan bommarna på järnvägen i morse :D haha. Bra jobbat! .ds2.

 Latinplugg :/ :) :O

Just for your info.

Kategori: Min vardag

En söt tjej som pussas med Will Smith på tv. Jag hade velat vara i hennes sits! :) (A)

Bara för att jag kommer ha träningsvärk imorgon!

Kategori: Min vardag

Nyduschad efter ett hårt body pump-pass + 20 minuter på löpet tillsammans med min kära P1 :) Kändes riktigt bra idag! Benen skakade precis lika mycket som vanligt och ja - det hör faktiskt till :D Så det ska vara om man har tränat ordentligt vilket ger de resultat man vill ha. Kanon (Y)
Resten av kvällen ska jag spendera, med gott samvete, i soffan med Carro :) Ladda om batterierna inför ännu en skoldag imorn! Tjo-bapp.

Jaja, i brist på fantasi så har jag inte mycket mer vettigt att skriva idag utan ska istället ägna mig åt mina knäckemackor, keso, te och "Sveriges fulaste hem" på tv:n :)
/Mia - jag och P1 börjar bli lite fundersamma och nästa gång det händer ska vi säga till på skarpen, så att säga. YES! :)

ps. jag vill ha molnfritt. (metafor?) .ds.

Sister Hazel, "Best I'll ever be"

Kategori: Min vardag

I miss you
I miss being overwhelmed by you
And I need rescue
I think I'm fading away
But I keep thinking that you'll wake me up with a whisper in my ear
I keep hoping that you'll sneak in my room

So I wait and I wait
And I run old scenes through my tired head
Of the days we laid by the school and said forever
Was that the best I'll ever be

I miss you
I miss talking all night long with you
And I need this to find a way to your home
My love can you hear me
Have I been hoping loud enough, wishing hard enough
Can you see me when I'm asleep all alone - alone

So I wait and I wait
And I run myself in the same old circles
I sit and I stare
And I run old scenes through my tired head
Of the days that we laid by the school and said forever
Was that the best I'll ever be

Can't keep my hands from shaking
Stumbling through the wreckage again
But you're gone

So I wait and I wait
And I run myself in the same old circles
And I sit and I stare
And I run old scenes through my tired head
Of the days that we laid on our backs and said forever
Was that the best I'll ever be
Was that the best I'll ever be
Was that the best I'll ever be

Startskottet går imorgon :)

Kategori: Min vardag

Jag ska bli proffs på att ta hand om mig själv, psykiskt och fysiskt, igen :) Vart extremt dålig på det i några månader, så nu är det dags igen. Låter väl bra? :) Ni som känner mig vet att jag behöver det, så ja: Ni får hjälpa till!

-------------

Helgen. Den har varit.. hmm.. bakis, skulle man kunna säga :P Nä. Har haft en dundermysig och rolig helg tillsammans med Vera med lite av varje! Hälsade på bror en sväng igår och sen på kvällen var det dags för fest med några av tjejerna och sen utgång :) Slutade med att vi hamnade här efter hotellet och hade en brakefterfest fram till klockan 05 i morse (A) Riiiktigt kul! Men - jag säger bara det: Shot'a inte gin. Det är ingen bra idé :/ haha. Så, idag sa jag och Vera att sålänge vi inte skulle, av nån anledning, bli tvingade till att göra "Huvud, axlar, knä och tå" så skulle vi överleva hyfsat :) Och se: här sitter jag! Perfa.
Nästa onsdag blir det jag som åker ner och besöker henne - en riktig långhelg! Ser jag fram emot :)

Vera åkte hem för en stund sen och jag sitter i soffan - laddad för "Ensam mamma söker" :) Gillagilla! Ska fixa mig lite te och ta fram min mörka choklad, sen är jag grymt nöjd!

-------------

Sen har jag en fundering. Med hur folk beter sig. Känner en människa som verkligen inte kan vara sig själv när det är fest eller om det är nytt folk med och umgås, och jag bara undrar: Är det brist på självförtroende eller kan personen på allvar tro att beteendet är OK och normalt? :O Man slutar aldrig att förvånas!

/Mia - en fantastiskt nöjd tjej.

ps. Personlig tränare - YES. Ser fram emot det nåt grymt! :D .ds.
(P1. På onsdag kl. 18.00 kommer vi få njuta - ordentligt! Välförtjänt? :) )

Det var jag och stjärnorna.

Kategori: Min vardag

Älskade och underbara Pax är hos mig i helgen :) Saknar honom oftare och oftare, så nu när han är här njuter jag ordentligt! Kom ganska precis in från kvällspromenaden, och attans vad jag trivdes ute. Alldeles perfekt promenadväder med ett par minusgrader som biter lite i ansiktet, riktigt frisk luft, stjärnklar himmel och inget annat än mina egna fotsteg som hördes. Mumma! På med ett par tjocka tröjor, mössa, vantar och halsduk och med raska steg andas massa djupa andetag. Rensa kroppen och framförallt huvudet från jobbiga tankar och försöka få in lite mer positiva sådana. Älskar de stunderna, då jag bara får vara mig själv och tänka&fundera på saker och ting. Bara att just vara Mia och ge mig själv den egen-tiden. Underbart! Och ja; Detta är allra bäst när Pax är med :) Utan tvekan! Han och jag är det oslagbara paret.
Imorgon blir det en långpromenad direkt efter skolan, innan jättebra'iga kusin Vera kommer :D Vad som händer&fötter i helgen är inte riktigt bestämt än, men ja; Det kommer bli kanon, hur eller hur!

--------------------

Nästa vecka ska jag träna som en idiot, för "Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram,..". Jag vill kunna bli stoppad :P haha. Dags att börja hårdträna på ALLVAR, precis som i vintras och våras då man var sådär sjukt fit. Galet nice det! :) Who's with me?

/Mia - jag säger som Lily Allen.

ps. ibland måste man lära sig att säga ja oftare än man säger nej, så är det bara. ds.

Pigga ben.

Kategori: Min vardag

Massage av fötter, ben och rumpa idag. Gosch, vad bra jag har det i skolan :) Riktigt skönt! Känns som att benen är som nya igen, vilket vi tackar för. Och, för att inte tala om de sköna klasskompisarna. Utan er hade dagarna varit hemskt tråkiga :O

Sitter nu och håller på med grupp&individ-arbetet - igen. Förvånade? Blir nog klart imorn. pust.
Strax blir det promenad runt Västra Vägen med Millan. En rask sådan, bestämde vi :) Sköntskönt! Sen ikväll blir det, som jag skrev igår, umgänge med Jocke. Snacka om allt och ingenting, precis som vanligt. Det vi är bäst på ;)

--------------

P1, Farbror och Faster: Jag måste ut till öarna snart! :) Ikea och shopping står redan på schemat, har jag och Faster bestämt! Tjo-bapp-i-doo :)
För övrigt så har jag absolut inget vettigt att skriva, för skulle jag börja skriva det som rör sig i mitt huvud just nu skulle vi behöva ha ljudeffekter som säger "beeeep" överallt om texten skulle läsas högt och nej: Den skulle helt enkelt inte bli trevlig. Jag besparar er det!

/Mia - let me think about it.

ps. "Fegare kan ingen vara, för du kan åt fanders fara..." höhö. ds.

Korta, raka punkter.

Kategori: Min vardag

- Skola. Vi började äntligen med massagen på riktigt! :D Alltså, praktiskt. Taktilmassage hela dagen - underbart! Och att armarna sen var mjuka som bebishud pga all olja, det är ett extraplus :) Tack Camile och Viktoria - ni kommer bli jättebra massörer!
- Skratt. Längesen jag tyckte något så vanligt som namn kunde vara så kul - och framförallt längesen jag skrattade så mycket så att jag inte fick luft och magen drog ihop sig fullständigt. Tack för det :) Träningsvärk imorn?
Färd hem på ett grymt illaluktande tåg. Tror alkisen som satt i vagnen hade skitit ner sig? :O Fy farao.
- Läst ut kära boken "Dags att dö". Riiiktigt spännande. Hoppade och skrek till ett antal gånger idag! LÄS DEN!
- Plugg. Vi fick veta det för lite mer än två veckor sen, det ska in på fredag, jag började ordentligt igår. Jo, jag vet. Jag är seg, men de senaste två veckorna har varit tuffa och jag har inte haft någon ork. Så är det. Life's a bitch.
- Träning med P1. Var på gymmet och körde kondition + mage + rygg + armhävningar. Tackar :)
Ljusdusch. Finns det något härligare? :O
- Soyayoghurt med egengjord müsli :)
- Tv med Pralin. Yes, dags att förflytta sig dit!
Det var detaljerna. Höpp-höpp.

Hoppas ni andra haft en bra dag :)
Imorn blir det skola, gym igen och så umgås lite med Jock-Smock. Alltid trevligt!
/Mia - what can I do?

ps. jag längtar till fredag klockan 16, för då kommer Vera till mig. Äntligen! :D Kommer bli en toppenhelg! .ds.

!

Kategori: Min vardag

I love the new me.



------------

Massagen har börjat nu. Äntligen! Otroligt nice :D Imorn blir det fotmassage för hela slanten. Yippie-ka-yejj!
Och, btw. Jag lovar: Ska snart börja skriva lite längre och vettigare inlägg, så ni förstår mig. De senaste har väl snarare mest varit gåtor. Take care!
/Mia - gråt inte över någon som inte skulle gråta över dig.

ps. mjuk rygg. danke! .ds.

Att ta med sig.

Kategori: Min vardag

De säger att allt som händer en ska ta tillvaras som erfarenheter att dra nytta av i framtiden.
Vad jag hatar är att alla inte är bra erfarenheter. Vore så mycket roligare och man skulle må så otroligt mycket bättre.

-------------

Begravningen var fin! Mycket tårar, kramar tröst och även mycket skratt då släkten fick träffas och prata minnen tillsammans. Synd att vi allihopa enbart samlas vid såna här tråkiga tillfällen.

/Mia - orkar inte nåt.

ps. Grattis på födelsedagen, sis! :) .ds.

Det kommer bli vackert.

Kategori: Min vardag

"Älskad. Saknad. Tack för din härliga humor."

Jo. Imorgon begravs min farfar. Den älskade gubben som det alltid var krut i! (mer eller mindre) Sjömannen som alltid hade ett skämt på lager, en historia att berätta om alla sina äventyr till havs, som jäklades med en så fort han fick chansen, som alltid skulle boxas med en när man var mindre, som aldrig tackade nej till en kaka eller två och som alltid hade ett skratt i närheten att dela med sig av.
Vi saknar dig och du kommer alltid finnas i våra hjärtan. Sov gott, farfar.

/Mia.

ps. a drop in the ocean. ds.

(numera brunett!)

Jaoooo!

Kategori: Min vardag

"Typ skitmycket". Internt. Jag gillar't, som sagt!



 En fyrklöver någonstans?

punktpunktpunkt.

Kategori: Min vardag

   En bild säger mer än tusen ord.