MiaLouise

Sträva alltid efter att vara den bästa versionen av dig själv.

We can do it even better with broken heels

Kategori: Min vardag

Diskat lite och lyssnar på glad musik samtidigt. Glad och sprallig musik brukar roa mig och göra mig på bra humör så tänkte att jag hoppas det funkar även idag :) Är verkligen svårt att hålla humöret på topp just nu och jag förlåter alla i min närhet i förväg ifall jag är tråkig eller snäsig - det är absolut inte meningen. Det bara blir så just nu :/ Hoppas det är förlåtligt!

Fast vet ni? Ibland tittar jag ner på min ring, känner på den lite, stryker lätt över diamanterna och blir sådär Mia-glad igen. Känns som att jag försvinner till en annan värld för en liten stund och hela kroppen fylls av värme och lättja. I love it :)

Idag blir det att följa med mor och far till Jkpg/Ikea - just för att göra något på lediga dagen istället för att gå runt hemma och ha ännu mer tid till att tänka. Ska bli skönt! :) Ikväll? Fredagsmys, såklart. Längtar!

Over'n'out.
/Mia.


ps. hoppas läkaren ringer idag - med ett god nyhet. ds.


Stans snyggaste par? Utan tvivel.

  




     Lite skillnad kanske... :)

Något riktigt superbra! :) - och något mindre kul.

Kategori: Min vardag

Helgen spenderades, som många av er redan vet, i Varberg på Comwells spa- och kurort. Vi kom dit tidig lördag eftermiddag och stannade till söndagen! :) En himla skön helg med härligt bad i olika former, avkoppling, god mat, spirulinadrinkar, runt-glidande i morgonrockar, bastubadande, bra service, en härlig behandling för min del, massvis med pussar, kramar och uppskattning och det allra bästa - en förlovning! :) Det är väldigt svårt att beskriva det lyckorus som dessa ringar ger mig men en sak kan jag säga, och det är att jag är fantastiskt lycklig :) Min man och jag är verkligen rätt för varandra och jag älskar honom mer än något annat. Han är min klippa, min styrka, mitt stöd, min vän och min stora kärlek ♥ Tack för en underbar helg!

-------------------------

Något mindre kul. Ja, det är benet jag syftar på och allt som följer med det. Jag är trött på att inte kunna göra vad jag vill, inte kunna röra mig normalt, inte ha någon styrka i musklerna, inte kunna sova ordentligt på nätterna, knapra piller för att försöka bli av med smärtan, åka på sjukhusbesök, vänta på besked, bli skrattad åt av jävla försäkringstanter bara för att jag inte förstår riktigt och så är jag trött på att gråta.

Läkaren igår stack ner massa otäcka och hemskt långa nålar i mitt ben för att ta prover. Först en lite tunnare nål som han stack ner en bit in i den där "saken" för att sen föra nålen fram och tillbaka några gånger för att få med lite prover upp. Detta gjordes tre gånger :/ Ajajaj! Och sedan, tre bedövningssprutor för att jag inte skulle känna den kraftigare nålen. Han la ett ytterst pyttelitet snitt med en kniv för att nålen skulle gå genom utan problem och för att han skulle veta var han skulle trycka ner den. Jag kände ingenting när nålen sjönk ner genom huden men när han väl tog provet och tryckte till för att dra med en bit upp - PANG. Jag trodde att han skjöt av lårbenet på mig och smärtan gick från höften och ända ner i foten. Jag svor åt läkaren, tryckte sjuksköterskans hand och försökte kontrollera andningen så gott det gick. När han efter detta meddelar att han tyvärr måste köra ner nålen ytterligare en gång och ta ett prov till fick jag en stor klump i magen, började svettas och det enda jag tänkte var att jag inte ville känna den där smärtan en gång till :/ Denna gång var han tvungen att byta nål eftersom den första blivit trubbig p.g.a. att den där "saken" i mitt ben är så hård att den gjorde nålen oskarp :O Vad är detta!?

Fick sedan göra ett litet besök hos min läkare där uppe. Han skrev ut lite nya smärtstillande tabletter till mig, visade magnetröntgenbilderna som togs i Eksjö vilket visade en stor vit klump där inne, tryckte på mitt ben (aoootch!) och pratade in massa dumma grejjer i mikrofonen till datorn. "Patienten går med hälta...blabla...har mycket ont...blabla...tumörbildning...blabla.." Gillar det inte :/ Han kunde sedan inte säga vad det är för "sak" men svaren skulle komma inom två veckor trodde de! Hoppashoppas.

Jag vet att jag måste vara stark och jag vet att jag har världens bästa stöd från Albin och den övriga familjen. Vi kommer klara det här! Oavsett vad det är och hur lång tid det tar innan jag blir frisk. Allt kommer bli bra. Det måste det bli. Det kanske inte är så illa som man tror? Jag ska i vilket fall kämpa mig genom det här om det så tar nästintill alla krafter jag har kvar. Jag måste.

/Mia - 23/10 - bästa dagen i mitt liv :)


ps. om ett tag ska jag gå runt och sjunga "Hey I made it. I'm the worlds greatest." .ds.


This pain is temporary, right?

Kategori: Min vardag

Sitter i min allra största myströja och skönaste mjukisbyxor och mumsar på en klementin. (eller satsumas som de verkar heta just nu? ;) ) Har precis hämtat den sista tvätten från tvättstugan och hunnit vara en sväng på ICA emellan. Hade fått svar från Linköpings sjukhus när jag kom hem. På tisdag blir det en dagsutflykt upp dit för att göra ytterligare ett ultraljud av "förändringen i ditt högra lår", som läkarna så fint yttryckt det, samt ett besök hos farbror doktor. Tror de ska sticka ner en gigantisk nål i benet också får att ta prover på den där "saken" jag har där inne. Utan stödet från nära och kära hade jag inte klarat detta, känner jag. Oron som ständigt hänger över mig, smärtan som verkar ha gift sig med mig utan att ens ha friat först och utmattningen av både kropp och själ gör mig frustrerad. Och jag kan inte göra något åt det. Man kanske skulle försöka sig på en bön till Gud, bara för att se ifall det fungerar?

Ska se till att inte tänka på detta alltför mycket i helgen, iaf. Lördag-söndag är det kvalitetstid á la Albin och Mia som gäller och det ska inte få förstöras :) Som jag längtat efter detta! Kommer bli en fin helg, det vet jag ♥

Kanske försöka få i sig lite mat? Sen ska jag mumsa i mig choklad och räcka lång näsa till deltagarna i Top Model. Moahaha!

/Mia - av motgångar blir man starkare. Tror ni det?


ps. vår granne använder på tok för mycket parfym. det luktar jädrigt äckligt i trappuppgången. .ds.



Undrar när jag kan göra detta igen? Snart, tack.

Vilo-dag.

Kategori: Min vardag

Valde (eller, ja, valde och valde.) att vara hemma från jobbet idag eftersom mitt ben inte riktigt vill ge mig någon vettig sömn på nätterna :/ Så idag blir det att vara hemma, ringa och tjata på min läkare om röntgenresultatet, försöka vila benet så gott det går samt att hålla mitt sällskapssjuka jag i schack tills ikväll :) Längtar redan tills min man kommer hem så jag kan få vara i hans trygga famn igen.

Med honom känns det som att jag är fulländad, om man kan kalla det så. Som ett stort pussel som faller på plats tack vare honom. Han är magisk,! :)

Nästa helg åker vi till Varberg för en superduperhelg! Can't believe it's true. SPA = u.n.d.e.r.b.a.r.t.! :D Strandpromenader, varmvattenbassänger, behandlingar, lyx, hotellfrukost, ledighet. Njuta av detta tillsammans - wiie :) Kommer bli toppen!

Dags att ringa sjukhuset. Håll tummarna!


/Mia - vaaaaoouuuvaaaoouuu. Vi har slutat nian!


ps. this is just the start of our journey. ds.


 Alltid på :)

Titta titta vad Mia hitta!

Kategori: Min vardag

Lite bilder som gör mig glad :)

 

   

          Två hål i väggen!

   (Jag säger bara "goosch"! :) )

 


osv.osv.osv. Gillar fotografier & minnena de för en tillbaka till! :)

En gång är ingen gång...

Kategori: Min vardag

...två är lika med noll.

Jo, men det kör vi på. Jag har ju missat att skriva ett par dagar här nu och om vi kör på Björn Rosenströms filosofi så är det ju lika med noll dagar :P Right? Det känns bra.

Det händer inte alltför mycket nu. Vardagen knallar på, jobbet känns jättebra, träningen fem dager i veckan gör mig gott (eftersom jag bara kan träna överkropp nu lär jag bänka 150 kg om en månad ;) haha) och benet är lika dåligt som det var för några veckor sen ;) På tisdag är det dags för magnetröntgen - sen är det bara att spänt vänta på resultatet. Med tummarna hållna stenhårt varje dag tills dess. Nog för att det får mig att verka svag men jag får väl erkänna att jag är extremt rädd och nervös inför det här... Något är helt klart fel i mitt ben för såhär ska det absolut inte vara :/ Att all smärta dessutom finns runtomkring en hård knöl som bara blir större och större, ja. Det svider i själen att tänka på... Sucksuck. Men äh, än ska man väl antagligen inte måla fan på väggen. Jag säger som jag och Albin alltid gör: Det blir bra det!

-------------

På måndag blir det en spännande dag då jag och fyra till från jobbet åker till Tibro på Miomässa :D Dags att spana in nyheterna inför våren, få massa inspiration och gå på föreläsningar/info. Jag är TAGG! :)

Ikväll blir det fredagsmys med mannen :) Det är mumma! Och psst, om två veckor åker vi på SPA. Hur härligt är inte det på en skala? :D Jag längtar tusen. Bara vara och ge varandra massvis med uppmärksamhet :)


/Mia - it's gonna be a bumby ride.


ps. "there's a new wind blowing like I've never known. I'm breathing deaper than I've ever done." Keith Urban – Somebody Like You (Album Version) Något jag innan bara vågade drömma om. Nu är detta min verklighet. Tack, min fina Albin :) .ds.


               

Dags för jobb!

Kategori: Min vardag

Ha en bra dag :)