MiaLouise

Sträva alltid efter att vara den bästa versionen av dig själv.

Slarvgris.

Kategori: Min vardag

Jag vet inte riktigt vad det tagit åt mig, men slarvig med att skriva blogg har jag blivit iaf! Tror det kan bero på att jag jobbar, sover, tränar eller träffar vännerna hela tiden så finns inga minuter alls över till detta, som jag egentligen tycker är så himla roligt! Ska försöka bättra mig - finns säkert någon som saknar det iaf ;P

Allt går så himla bra just nu. Vännerna ringer och umgås med mig stup i kvarten, vilket jag älskar, träningen går otroligt bra (yes, Mia är i toppform!) och jobbet är inte längre lika tungt som jag en gång tyckte. Antar att jag efter mer än ett år på posten, insett att det faktiskt inte är så farligt. Det är ju ett arbete, trots allt! Sparar så mycket jag bara kan nu så att jag till våren har råd med en härlig utomlandsresa med någon som ställer :) (P2 och Kimmy är ju ett alternativ! ;) )
Det har också tagits ett stort beslut i veckan; Mia Häll och Carolin Johnson ska bli sambos! :D Nu blir det till att leta lägenhet så det bara visslar om det. Oooh, I like it !
Ett annat beslut som togs härom natten (man ska aldrig skaka hand om något när man jobbar natt!): Mia Häll och Camilla Löfblad får under perioden 1 december t.o.m. 23 december inte förtära någon form av alkohol eller äta onyttigt, såsom godis, vitt bröd eller dylikt. Och JA: Det kommer bli en riktig utmaning, men vi ser fram emot det :) Vi ska ju trots allt bli hälsocoacher (nästa höst tar vi klivet in i pluggandets värld) så tänkte att vi borde bli lite mer nyttiga :P Så, bra mat, massa träning och chillkvällar kommer bli vår decemberrefräng. Ser verkligen fram emot detta! :) Spännande värre.

Ikväll blir det disneyfilmskväll med härliga människor och imornkväll tänkte vi dra fram Carros gamla Nintendospel och köra Mario Bros tills fingrarna domnar! :D
Summa sumarum. (stavning? :P) Finfin helg + att Mia är lycklig som attan :) Snälla, ingen får förstöra detta nu när jag äntligen verkligen blivit det igen.

/Mia. - pappa kommer strax innanför min dörr med färska frallor och händer redo att laga min bil som pajjat :P

ps. de långa nätterna är inte längre så farliga.

Grubblare.

Kategori: Min vardag

(Skrevs kl. 06.20 men pga datorproblem publiceras det därför nu, kl. 14.00 :P )
Har nästan precis kommit hem från en sex timmar lång natt på posten, och känner att jag borde sova eftersom jag gick upp kl. 09.00 igårmorse så har inte alls sovit mycket detta dygn. Känner dock nu att jag inte kan, för har så mycket att fundera på. Vad händer med allt nu? Det här, med mig och vad händer nästa höst? Jag är så galet sugen på att börja plugga att det kliar i alla fingrar och tår, så jag knappt kan stå still. Vill verkligen det här! Vill verkligen allt det här. Håll tummarna för mig, är ni rara.

Helgen? Den var precis lika galen och tokig som de två föregående varit! :D Orkar dock inte berätta allt, men ofattbart kortfattat gick iaf helgen till såhär:
- Träna och bubbel efteråt med Millan. Hem till mig för Idol och Ullaredsplanering.
- Upp 04.30 för att åka iväg med flickorna. (tack!)
- Hemma 14.30. Till mig en snabbis och sen vidare till P1 för att somna till en film en stund. Lyckades!
- Fortsättning mot förfest hos P2.
- P2 börjar ulka :P haha. Sorry P2 ! Hoppas du bjussar på det.
- Hotellet & skaka rumpa.
- Dansa bosnisk dans med gubbe och kompisarna, i ring. Mycket roligt! :D
- Hem till Marcus med tjejerna (jag, carro, fia och millan) och Simon för lite chill. Slutade med att Fia och Carro intog en två sitssoffa, Simon raklång i tresitsen med Marcus PÅ sig och jag och Millan som gick och lade oss sist fick lyxen - den stora sängen :D Att ingen av de andra tänkte på det vet jag inte? :P
- Dialog av Millan (M1) och en sovande Mia (M2)
M1: Hur gick det att komma in på hotellet idag? Inget krångel? (händer att det är det... :P)
M2: Nädå, det var inga problem. Henke jobbar ju! Men sen kom det en 8-åring som såg ut som 15. Han hade handen på höften och sjöng "Oh la la, jag vill ha dig" (Ulf Lundells låt).
M1: Jaha! "oooooh, la la, jag vill ha dig!" *sjunger*
M2: *rycker till*Vad fan sa jag nu!?
M1 + M2 : GARV.
- Somnade 04.00.
-Vaknar av att Marcus inte längre ville sova på Simon så han gör mig och Millan sällskap.
- Vaknar 07.00, jag väcker de andra två. Ingen av oss somnar om.
- Ringer S, F och C ute i vardagsrummet och väcker dem också. Lyckat!
- Hem till Carro för frukost och sen vidare till Dennis för film. Myyyycket bra dag :D
Nu vet ni nästan allt :P

Orkade sen inte åka till jobbet, pga sömnbrist och halsont, så blev att umgås med Millan, Simon och Marcus igen för film och häng och sen bara sova massvis. Otroligt härligt och behövligt!
Dagen har sedan bestått av att umgås med Carro, träna, film, promenad och sist - jobbet. Ganska godkänt!

Nu har jag blivit påtok för långrandig. Måste (borde, kanske det ska stå?) sova nu. Vi hörs senare, allihopa :)
Tack underbart kära vänner för helgen. Vet inte vad jag skulle göra utan er :)
/Mia.

ps. jag och carro är nu redo att ta nästa steg!

.

Snart är det fredag :)

Kategori: Min vardag

Hej allihopa! Idag är det egodag.
                                
  
Helgen närmar sig med stormsteg och jag har inte längtat efter det så mycket som jag gör nu på evigheter! :) Imornkväll blir det spinning, bubbel och myskväll med tjejerna och på lördag ska vi till Ullared! :D woohaa. Skäms nästan för att säga det, men på lördag mister jag oskulden vad gäller detta ställe. Aldrig varit där! Helsjukt och lite småmysko.

Ska om en stund ner till stan och träffa P2. Hon har också börjat bli träningsfreak, precis som jag, så det är dags att inhandla lite vettiga träningskläder :P (nej, P2. shortsen du hade igår är inte bra när man spinnar :P Det skaver på insidan av låren! haha)

För övrigt så har jag nu en ganska bra stund roat mig med att ta bilder med camen - igen. Herregud, är bara förnamnet! Tur att man är lättroad och kan ha roligt på egen hand :P (en del av dem finner ni på facebook) Nu ska jag bara få hunden att ställa upp på lite bilder också - får se om jag lyckas någon dag framöver! Gör jag inte det innan söndag ger jag upp :) Nu har vi en deal!

Ooops, dags att dra. See ya later! :)

Tre smakprov! (ja, jag börjar bli besatt)





Garv !

Kategori: Min vardag

Måste bara lägga upp dessa bilder. Roligt man kan ha med en cam som förvränger bilderna! :D (denna tar kort på ena halvan av ansiktet och spegelvänder det samtidigt så man får ett helt :P Get it? ) Jag ser otroligt gammal ut och jag ttcker P2 påminner lite om Nick Carter, iaf i frisyren :P Jag och P2 bjussar:









Wiie! :D hahaha.

Tro, ja försök att tro.

Kategori: Min vardag

Jag längtar efter framtiden. Något otroligt mycket! Just nu vill jag börja leva ordentligt :) Plugga, jobba och börja bilda ett liv tillsammans med någon jag verkligen tycker om :) Pratade med Ída om allt detta igår och vi kom fram till att vi verkligen ser fram emot allt detta. Lyckan att ha ett jobb man verkligen trivs med, komma hem till ett hem varmt med kärlek och allt annat man behöver och vara så sjukt lycklig det bara går. Jag vill! :) Snart kommer vår tid, Ida.
Jag har också kommit fram till en annan sak. Det finns alltid fler positiva saker än negativa, men det är bara de negativa man tänker på eftersom man tar de positiva för givna. Man ser hela tiden de negativa sakerna som stora problem eller saker man inte är nöjd över istället för att se dem som möjligheter, och då grämer man ner sig över detta istället för att faktiskt vara lycklig över det man istället har. Ett exempel är gårdagen. Det negativa: Går upp så fruktansvärt tidigt på morgonen. Det positiva: Jag hann efter jobbet umgås både med hunden, ha otroligt mycket kvalitetstid med P1, vilket verkligen var efterlängtat + träna också. Man ser ju genast vilket som väger över! :) Vi måste bara börja tänka positivt istället, och inte hänga läpp över saker som egentligen inte är så farliga. Jag har blivit lite mer av en livsoptimist och jag längtar järnet efter framtiden, för det är den vi har :) Ge mig !
På fredag kommer Ida hit och skriver cv med mig. Vi ska söka jobb tillsammans! :D

Sen vore det ju inte helt fel att börja plugga också. Jag vill läsa till hälsocoach i Tranås nästa höst, så måste läsa natur B till våren eftersom jag inte läst det :) JA! Ge mig skolböcker i drivor (A)
--------------------------

Om en stund kommer P2 hit och lagar pannkakor tillsammans med mig innan träningen ikväll. Myspys!
Och, yeah: Efter träningen ska vi till badhuset och bubbla :D Det kan inte bli mycket bättre än så.

Tack något otroligt för igår, P1. Du är så himla bra :) Som du skrev: Top-Secret-Sexy-Sister-Smile is back! :D Tror inte jag skulle klara mig utan dig. Du är min halva! (gröt, mackor, oboy och kexchoklad är vår grej.)

--------------------------

Mitt nya smeknamn är "porrgoding"? ;) haha. Sjyrrans
/Mia - Ullared på lördag. Yes indeed!

ps. Tack vänner för att ni är så underbara. Hur skulle Mia klara sig utan er? :) Ni börjar vi leva tillsammans!

Bara för att jag kan vara mig själv med dig :) 
                                                                                                        Bara för att jag kan vara mig själv med dig! :)

Träningträningträning! :D

Kategori: Min vardag

Jag har räknat ut att veckan som varit tränade jag sex träningspass och nu den här veckan kommer det bli nio! :) Tycker det är så sjukt kul nu, så känner mig liksom inte tvingad att dra mig till friskvårdshuset längre. Det är med nöje! :) Underbartunderbart är vad det är!
På onsdag och fredag ska vi mysa till det efter träningen genom att gå och simma och sen bubbla massa. Woohaa! :)

-------------------

Helgen var mycket bra. Jag som skulle ta det lugnt? Herrejösses, det blev lite fel i planeringen (A) Tack för förfesten, festen, efterfesten, och natten :) Du är mycket bra!

Gårdagen spenderades lite härochvar. Först hos Millan, vidare hem till mitt eget place, till friskvård, till ishallen och sen även en tripp till Tessan. Vi skulle ha lite hejdå-kväll bara de närmsta :) Pizza och "Ensam mamma söker". Kan absolut inte bli bättre! :D Klarade mig från att börja gråta när vi sa hejdå, vilket är helt otroligt, men idag på posten när jag fick sista sms:et innan hon lämnade landet kunde jag inte hålla mig riktigt. Blev några tårar kan jag lova..
Tessan: Vi ses nästa december! Då väntar vi på dig på flygplatsen med massa banderoller, tutor och partyhattar och välkomnar dig hem! :) Saknar dig redan, så snälla skynda dig hem,! :)

Snart blir det till att ringa Carro och tigga till sig en klippning. Behövs verkligen. Woohoo!
/Mia.

ps. eftersom mitt förra ps väckte ganska mycket uppståndelse och funderingar från lite olika håll (haha :) ) bestämde jag mig för att ta bort det och ändra mig litegrann! Det räcker gott och väl med: "Du äcklar mig!" + "tack för skrattet". Det välkomnas alltid!

Hurtbulle!

Kategori: Min vardag

Kvart över sju stod alarmet på imorse. Upp för frukost, liten promenad med hunden och sen direkt till Friskvårdshuset för träning :) Kick'n'box stod på schemat och satan vad kul det var! Inte gjort det sen i våras, så det var efterlängtat :D Slå ut sina aggressioner lite, med hjälp av Carro som höll i mitsarna. Underbart!
Fixade lite saker, och sen en snabb "havregrynsgrötsrunda" hemma hos henne innan vi åkte ner på stan. Hade ett par saker att ordna :)

Ligger nu hemma i min soffa och zappar förgäves efter något att hitta på tv:n. Kanske får bli att slänga på en film istället? Jag som verkligen ALDRIG kollar på film ensam. Det är en nojja jag har.. Kan inte,!
Först: Laga mat :) Köttfärsröra på bröd med ost och in i ugnen :) Heeerlish! Det är fredag, så jag lyxar till det lite ;)
Ikväll: Posten 19-22 och sen hem till Tess Strålman för chillkväll tillsammans med henne och Carro. Mycket bra!

Imorn ska jag inte träna, utan det står enbart vila och nöje på schemat :) På söndag börjar vi igen. Söndag-Fredag innebär hårda pass så det visslar om det :) I like it ! FIa och P2 ska va med också. Underbart :) (glöm inte bubbel på onsdag.)

/Mia. - Vill bara påminna dig om att du gjorde mig något otroligt besviken. Har ännu inte svalt det helt. Du hemsöker mig fortfarande på nätterna :/ Du gör mig sömnlös!

Tok-torsdag.

Kategori: Min vardag

Jag har bara fem saker att säga idag.

1. Pumpen idag var rolig, men tuff.
2. Tack vänner att ni orkar umgås med mig jämt (A)
3. Mitt hår blev SJUKT bra idag :D (bevis: fick tre visslingar efter mig på hundra meter, när jag cyklade från salongen :P)
4. P2:s tatuering blev asnice.
5. Tagga brygget/chill/umgås på lördag :)

PUSS på're.

och, ps. (givetvis.: Leken har börjat! :D

Jösses, jag är trött.

Kategori: Min vardag

Dagen som varit har slitit lite extra, måste jag erkänna. Millan kom och vi tog promenaden, käkade lite och sen traskade vi till badhuset för att simma. Blev en del längder innan vi bestämde oss för att det fick räcka och satte oss i bubblet istället. Sa att vi ska ta en myskväll där snart, bara vi och några till, när det inte är öppet för allmänheten och bara ha det härligt :) (hennes mamma jobbar där. Woohaa, vad lyxigt (A) ) En lördag framöver kommer det bli. Underbart :)
Efter det, en stressig dusch och sen vidare till Friskvårdshuset för spinning. Shit vad hårt det var idag! Jag var död i benen efter :)
Lucky me, så träffade jag Elin-Pelin där (hon hade suttit några cyklar bort under hela passet? blindstyre är jag) så man hade ngn att klaga med i duschen :P Inte fel! hehe. Den lyckliga skiten jobbar ju på Alerwalls nu (eller hur det stavas?) Du är värd det! :)
Och tack P2 för hänget efter :) Mackor framför tv:n, och med dig dessutom, är guld! Imorn kommer jag en stund och håller dig i handen när nålen sticker ;) (krya på dig!)

Imorn, prick kl. 14, ska jag färga håret och det är Carro som håller i penseln :) Med andra ord kommer det bli braaa :D Jag håller tummarna!

/Mia - Imornkväll blir det bodypump. Hääärligt :D

ps. P1. I miss you! Plugga inte ihjäl dig :) Jag hejar på dig!

Solen skiner, himlen är blå.

Kategori: Min vardag

Vad det är skönt att leva då.
Högt i topp går allas humör,
och det är det som susen gör.

Jag trivs verkligen i det här vädret! Lite lagom med snö och klarblå himmel. Vad finns det att inte älska?
Om en stund kommer Millan hit för promenad. Vi tänkte hinna med det innan Fia kommer hit också, för då ska vi baka äppelpaj och umgås :)
Halv fem bär det av till badhuset för simning och efter det direkt till Friskvårdshuset för ett härligt spinningpass :) Waah!

See ya later, dudes.
/Mia - Jag börjar gilla min sits. Ser alla mina möjligheter och njuter för fulla muggar.

Mör,!

Kategori: Min vardag

Ja, jösses. Min kropp börjar bli mör efter allt tränande, men jag ser det enbart positivt :) Proteindrycken efter gör säkerligen sitt jobb, så jag tränar på  :) Idag blev det dock ingen bodypump pga att P2:s bil inte gick att låsa upp (lång historia) så vi hann inte dit :P Fick bli några längder i plurret på badhuset och lite med hanteln när jag kom hem istället :) Härligt!

Gårdagskvällen var mycket bra med film och häng med Marcus. Mycket trevligt :) Vi kollade en av de skönaste filmerna som finns: Blades of Glory. Om du inte sett den; Se den! :D

För övrigt så tror jag att jag kör förmkt bil. Vad jag baserar det på? Jag försökte hitta blinkersen på cykelstyret och samtidigt sidobackspegeln innan när jag skulle svänga. Tokigt!

-----------------------

Konstigt vad min lilla etta helt plötsligt känns jättestor! Ensamt värre,.

/Mia. Your body is a wonderland

???

Kategori: Min vardag

Vad vill jag? Jag grubblar i natt.
Jag ska ta tag i allt. Jag måste!

Återigen; Söndag!

Kategori: Min vardag

Ännu en helg har glidit förbi, men ack nej: Den kunde inte glida förbi osedd. Jösses amalia vilken rolig helg! Känns som att jag skrattat och trivts oavbrutet i 72 timmar ;)
Fredagskvällen spenderade vi hos P1, som jag skrivit, och ja: Det var lyckat :)
Gårdagen: Jösses vad galen! :) Millan och jag träffades nere på Kvantum för att köpa in virke som sedan skulle forma kvällens bravader, kan man säga :) Vidare till mig för käk och fixa ordning allt som skulle göras.
Järngänget droppade in och festen var igång! :D Lekte, dansade och hade roligt tillsammans! Går inte att ha annat med dessa tjejer alltså :) (och, just det. De två grabbarna också :P ) Vill ni se bilder kan ni kolla www.paulinaliljeqvist.blogg.se eller om ni känner mig, kolla på facebook om ett par dagar så lovar jag att bilderna ligger där :) Enjoy!

Om ni frågar om dagen som varit? En riktig bakisdag :) Långpromenad för att piggna till tillsammans med Millan och P2 och sen film + Ensam mamma söker och givetvis chips och godis till :P Tack flickor :)
Jag håller fast vid jag en gång sagt: Jag vill ha samma livsglädje som "tjejerna" i Ensam mamma, om tio-femton år... :)

-----------------------

Har funderat över det här med singellivet lite. Vilken skillnad det är jämför med att vara tillsammans med någon. Givetvis att det är, tänker ni, men jag liksom mår annorlunda också. Både positivt och negativt. Känner mig som en helt annan och ny människa, och det är absolut något av det bättre. Har förändrats på något sätt, även om det kanske bara är jag själv som märkt det. Trivs otroligt bra med den lite nya Mia iaf :) Nu är det dags att leva! ;D
Tjejer: Nästa helg ska vi gå på hockey. haha ;)

Imorn blir det förhoppningsvis mys&slappdag med Carro och sen på kvällen träning och även en film hemma hos Mac. Trevlans :)

/Mia. - Det är något särskilt med det här. Kittlar störtskönt i kistan!

Aldrig mer hamburgerdressing!

Kategori: Min vardag

Ja, denna kväll fick verkligen ett konstigt slut.

Allt började med att jag, Carro, Jojjo och Tessan packade ihop oss i Sonja för att åka till P1 för mys&spel-kväll. Allt var kanoners och skratten kom tätt, tätt inpå varandra. (som vanligt. Alltid hemskt roligt mer er :D ) Vi började spela "Trodde du ja" så fort Millan kommit också. Nog något av det roligaste spel jag spelat, MEN. Mitt uppdrag: "Smeta in kinderna med majonnäs (hade ingen, så fick bli dressing) och ha kvar det tills det att spelet är slut." Vem FAN trodde att kinderna skulle börja hetta av detta och sen börja svida och bli ILLröda!? Ja, inte gjorde vi det iaf. Slutade med att jag höll på att börja gråta både skratt&smärt-tårar. Helt sjukt! :P Nu har dock det röda lagt sig och jag kan vara lugn inför mitt utseende till morgondagen :P En sak är iaf säker; Jag ska aldrig mer äta hamburgerdressing! Frät-skit som vi stoppar i oss. Galet! :P

Hela vägen hem blänkte vägen framför mig och Sonja. Det liksom blixtrade ikapp på asfalten!

Imorgon blir det bara till att förbereda inför kvällen. Då blir det fhäst igen :)
/Mia. - Dags att sova i min alldeles nyss renbäddade säng. Finns det något härligare?

ps. P1 - tror du någonsin att Mr S kommer att sluta förvåna oss? Inte jag.