MiaLouise

Sträva alltid efter att vara den bästa versionen av dig själv.

Spontangrejjer är det nya !

Kategori: Min vardag

I fredags, kl. 13.40 ganska exakt, bestämde jag och P1 helt plötsligt att vi ska dra ut till öarna i Gbgs skärgård för en skön helg, hemma  hos farbror&faster Johnny&Jenny. Varför inte, liksom? :) Sagt och gjort. Lite mer än 1 timma senare var båda färdigpackade, hundvakt var fixad och vi var iväg! :D En snabbpaus för mat på MAX i Jkpg och sen sattes vår skiva "Sjung dig hes med oss" på. Falska toner, skratt, prat, kollandes på reg.-plåtar, snabbtur in på Knalleland i Borås osv. - utgjorde största delen av resan. Och - resans skrattfest var när vi kör en hel halvtimma fel RUNT Göteborg (A) Pga renovering och dyl. i Tingstadstunneln och filbyten hit&dit hamnade vi GALET fel. Istället för att köra genom Göteborg kör vi runt precis heeeela stan, upp över Angeredsbron och grejjer :P (helt fel håll!) Blev skratt så vi fick magknip, skyltläsning så det bara visslade om det och sen en rejäl high-five när vi mitt ute i ingenstans såg en skylt det stog "Torslanda" på. Vi var på rätt spår! :D En bra bit därefter ännu en skylt det stod "Öckerö" på och en färja på skylten. Äntligen! :D (pinsamt, jotack.) Mia, Paulina och Hulken. Vilket team!
Väl framme en tur upp i bergen för att se två älgar springa runt där upp :O Simmat ut, förmodligen. Inte så vanligt att de åker färja, menar jag (A)

På lördagsmorgon frågar farbror om vi inte ska dra iväg till Marstrand över dagen. Absolut! :) Snacka om att man tog en jäkla massa steg den dagen!
Kvällen bjöd på vin och grill hemma hos P1s klasskompis Robin, som kommer därifrån! :) Mycket trevligt. Men. Jag kan avslöja att det kan vara extremt svårt att cykla på en herrcykel med hög sadel när man samtidigt ska äta bulle med ena handen eller om man druckit ett par (flera) glas vin :P Try it?

Söndagen. Solasolasola! :) Tidig frukost och sen gick jag och P1 och la oss på en lä'ig (?) plats, på klipporna. Brände ena kinden, tack vare att jag somnade i solen med huvudet vänt åt ena hållet (A) Ser väldigt charmigt ut, måste jag säga! haha. Tur det finns smink^^

Tack till er alla tre för en toppenhelg! :) Den gav mig energi för några veckor framöver!
/Mia - ikväll ska jag till posten för att börja jobba igen. Vad jag tycker om det? Inga kommentarer.

ps. and now what? .ds.

 Så går det till.

Kommentarer

  • Farbror J. säger:

    Tack själva för en trevlig och mysig helg. Berätta bara inte för någon att vi åkte bil till Marstrand, (här ute i skärgården så borde ju alla åka båt). Där emot så åkte vi en himla massa FÄRJOR. Kom ihåg detta nu P1. Det heter Färja och ingenting annat. Jag säger som allsångsledaren på skansen: "Tack som kom, kom snart tillbaka".

    Mvh, Farbror J.

    2009-07-27 | 17:31:37
  • P1 säger:

    hahah, klart att det heter Färja - vad annars liksom? ;) Tack alla för en riktigt efterlängtad helg ! hur bra som helst :D Ni är toppen J&J :)

    2009-07-27 | 18:19:44

Kommentera inlägget här: