MiaLouise

Sträva alltid efter att vara den bästa versionen av dig själv.

...

Kategori: Min vardag

Balkongen ligger nu i skugga. Jag har intagit min plats på stolen med datorn framför mig på bordet tillsammans med digestive-kex och smör :) Skönt att sitta här och njuta iklädd mjukiskläder, fundera och resonera med sig själv för en stund.
Har en otålighetskänsla i magen som inte vill försvinna! Haft den där sen igår, och den växer litegrann för varje stund känns det som. Take it away ! 
 
Tankarna flyger runt, landar för en stund på nåt ställe, sen flyger de runt igen till nästa mål. Det tillfälliga stoppet är just nu "framtiden". Plugg! Vad vill jag, egentligen? Kommit in på skolan i Ädelfors, och borde väl egentligen vara extremt lycklig över det, men på nåt sätt kan jag inte riktigt få fram känslan av att jag borde göra volter, kullerbyttor och skratta som en nöjd 5-åring som fått sitt lördagsgodis. Helst av allt skulle jag vilja åka härifrån, och på äventyr. Bosätta sig i Spanien hela sommaren? Eller spara pengar hela sommaren och åka nånstans i höst? Eller flytta nån annanstans? Jag vet just nu inte vad jag vill med den saken :/ Vill att det ska hända nåt snart, iaf! Vad som helst. Börjar bli rastlös, och jag gillar det inte alls. Den känslan gör mig tokig/galen/frustrerad och på dåligt humör. Om man bara skulle... ?

---------------

Hjälpt P1 att flytta idag :) Blev lite bärande av kartonger - upp&ner, upp&ner för trapporna - och att man blev riktigt varm var ett faktum. Hennes och Davids lägenhet är helt underbar! Stor, luftig, har ett bra läge och är riktigt mysig :) Kan du förstå hur otroligt avis jag är på er? Vill också ha det där. "Hela paketet", som man säger. Ni kommer få det jättebra, iaf! Lycka till med allt! :)

---------------

Imorgon, när hela den tuffa biten är avklarad, kommer jag finnas här för dig om du behöver mig. Det vet du!
/Mia - ...something about the way the hair falls in your face.

ps. de dagarna har passerat, men jag vill ha dem igen. som när man spolar tillbaka under sin favoritfilm, bara för att få se bästa biten en gång till. den gången räcker - man måste fortsätta för att få se slutet. ds.

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Tusen , tusen tack för hjälpen idag ! Du är välkommen när du vill, dag som natt ! :) Blir belöning på balkongen senare ! Den som väntar på något gott ... :)<3

    2009-06-01 | 19:46:42
  • Caroline säger:

    Vill du inte vara frisör längre? Vad är det för linje du har sökt till? Jag vill med plugga, men vet inte vad jag ska plugga. =/ det är hemskt, håller med dig.

    2009-06-02 | 08:32:42
    Bloggadress: http://carolinejosefsson.webblogg.se/
  • Caroline säger:

    Okej, varför vill du inte bli frisör då? Kul att du har blivit antagen! När börjar du då? Ne jag har olika vägar varje dag och det är sjukt jobbigt. Känns bara som om man står och stampar på samma ställe och inte kommer någon vart.. =/ - Jo, Akropolis är helt okej! Beror ju helt på vad man väljer för rätt med givetvis!-

    2009-06-02 | 22:25:01
    Bloggadress: http://carolinejosefsson.webblogg.se/
  • Marie säger:

    usch, precis så känner jag =/ vet inte alls vilken väg i livet man ska ta...jobba/plugga/resa! inte lätt...

    2009-06-15 | 20:25:15
    Bloggadress: http://mariekarlberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här: